Inlägg

Inlägg som chokladtomten har skrivit i forumet
Av chokladtomten

FL Studio 10

Hej!

Skaffade nyligen FL Studio 10 och behöver hjälp.

Jag vill göra progressiv housemusik men har ingen erfarenhet alls.
Kan ni några enkla guider om hur man gör på ett ungefär?

Ligger detta i fel sektion så flytta gärna

Av chokladtomten
Skrivet av gaminggirl:

Ska ut och känna på den, men första tanken när jag ser den är att den är väldigt kantig. Men den ligger bra i handen?

That's what she said..

Var tvungen

Av chokladtomten
Skrivet av Justbecause:

Inga problem med iTunes, skit bakom spakarna bara....Samsung's iTunes motsvarighet Kies är däremot satans verktyg

Skickades från m.sweclockers.com

Hatar Kies som in i helvete!
Därför använder man dropbox

Av chokladtomten
Skrivet av Justbecause:

Och jag förstår inte att det finns folk som VÄGRAR att förstå att iPhone 5 är den lur som säljer bäst i hela världen följt av iPhone 4S på 2:a plats...eller att det finns folk som VÄGRAR att inse att alla gillar inte Android...eller VÄGRAR inse att "snabbast" hårdvara inte är det samma som snabbast telefon

Skickades från m.sweclockers.com

Nej men om man ser på iphones generellt..

Jag ser ingen nödvändighet att köpa en smartphone som alla i hela världen har.. Fan 6 åringar springer ju runt med iphones for crying out lound! Så iPhone är en "trendphone"

Snart blir det ngt nytt hoppas jag. jag menar det är ju helt knäppt.

De segar som in i helvete efter typ ett halv år och då ska man köpa ny eller återställa eller leva med skiten.. Doesnt work

Av chokladtomten

Fan.

Jag ska ej klaga på detta. altho ser inte mkt skillnad.

Eh jag tyckte samma sak om android men köpte en och nu är ingen telefon likadan

Detta är mkt bättre än the "mainstream" phone (Iphone) men kan inte säga samma sak om android

Av chokladtomten
Skrivet av memoryofrage:

Någon som har provat headsetet?

Aa jag köpte det för skojs skull

Funkar relativt bra. De är j*vligt osköna dock så jag har den på nacken som mic medans jag använder mina "Fanny Wangs" som hörlurar. funkar bra.

Av chokladtomten

Jag fattar inte varför det kom så många "Prata om det". Alla bröder jävlas med varandra. Det kallas Broderkärlek. Iallafall. till "fixet"

Stäng av hans dator när han går på toa osv.. Eller radera filen så han måste börja om att ladda ned..
Har haft samma problem. Funkar alltid.

Resultatet blir ofta = Gråt,rage eller annat skoj att kolla på.. det bästa är ju att tima nedladdningarna så det kanske är 15 minuter kvar och den har hållit på i typ 5 timmar.

Av chokladtomten

Men.. Det är inte svårt att sitta länge å få bra betyg i högstadiet.

Är 13.. har hoppat över 1 klass och klarar mig med ett B i medelbetyg.
Jag går i 7an atm..
Spelar ungefär 5-6 timmar om dan.. om inte mer

Av chokladtomten
Skrivet av ZaInT:

Återigen: Gå in på xda-developers och läs, det finns massor av guider.
Återigen: Du måste antagligen låsa upp din bootloader, du måste definitivt installera en custom recovery, vilket gör att du inte längre har någon garanti på telefonen.

Ok

Av chokladtomten

Vill Updatera denna tråd istället för att göra en ny.
Jag Rootade min telefon för just att göra den snabb och att uninstalla allt samsung stoppar in så mkt "skit"

Hur installerar man ett ROM och finns det ngt rekommenderat ROM enligt er för Samsung S3?
Det ska vara ett snabbt och helst inge "bloatware" elr heter det så?

Jag

Av chokladtomten
Skrivet av anon4992:

TACK! Då missförstod vi varandra, nu fattar jag vad du menar och jag håller med dig.
Givetvis ska båda grupper/alla kämpa för lika rättigheter osv, inte bara en grupp.

Vilket ju gör det tråkigt när man ser att det fanns någon mansgrupp som kämpar för oss killar och våra rättigheter istället för att kämpa för allas. Det blir mer tydligt när några som tillhör majoriteten gör det.

Att feministiska grupper osv har skapats pga ojämlikhet är ju något man förstår om man ser historiskt då det saknats rösträtt och en massa annat, men att nu skapa ett "mansnätverk" för att tillvarata mäns rättigheter istället för att kämpa för alla är ju väldigt snedvridet, vill man verkligen ha två grupper som bråkar mot varandra istället för tillsammans? Att spela ut sig mot varandra är ju bara korkat och hjälper ingen.

Jag som kille kan ju hålla med att tjejer behandlas på ett sätt. Jag personligen tycker att det är fel att man sätter dit "tjejspel" för då blir det ju en till diskussion.
Att tjejer inte gillar våld lika mkt som män.
Det är diskriminerande att säga så och samma med suga av och städa,laga mat tjafset. Va fan, Har ingen kille ngn gång lagat mat?
I mitt hus lagar vi mat båda två. Min sambo gillar fps games men slutade snacka med headset för diskriminering. Jag hörde 12-13 åringa pojkar kalla henne hora osv. iof svarade hon med att få en nuke meeen det har inget med saken att göra Tjejer får spela fps om de vill. Killar får spela Ponnyspel eller vad som helst. Det står ju inte att man måste vara en man för att spela fps och vice versia. vet inga bra spel som klassas som tjejspel.

Jag hoppas att alla här kan hålla med. Jag menar vi är ju alla människor med samma sorts kroppsbyggt och mental kapacitet med köns skillnader.

I HOPE YOU SAW MY POINT IN THIS!

Av chokladtomten

ok tack alla

Av chokladtomten
Skrivet av P-NILZ:

Med stock rom kan man inte göra så mycket, typ byta launcher till Nova eller Apex. Annars är det en deodexed rom eller custom rom som gäller.

Behöver man root för det? Om det är så hur stor chans är det att telefonen "förstörs"

Av chokladtomten

Android Theme hjälp!

Hej!

Jag tycker min galaxy är så ful just nu med touchwiz så jag vill gärna ändra looken typ.
Behövs rooting? Annars vilka launchers ska man använda? Jag vill gärna ha en väldigt "Clean" Telefon.

Tack på förhand

Av chokladtomten
Skrivet av amanito:

Haha clickOK vilka jävla tattare, lägg ner er verksamhet.

ClickOK skriver

Är ni dumma i huvudet? KöpL gäller inte mot konsumenter utan det är privatpersoner<->privatpersoner samt näringsidkare<->näringsidkare. Skrämmmande att ett sådant företag vet inte ens vilka lagar som ska tillämpas. Jag hoppas ni konkar snart.

Herregud det här skriver dem på Facebook:

Jag blir mörkrädd. Alla ni som har läst juridik vet vad jag menar. Jag uppmanar alla här på Sweclockers (och ta gärna kontakt med era bekanta) att inte köpa från dessa skojare. Ni kommer hamna i problem. Har man inte koll på de mest grundläggande lagarna som företag så bör man inte vara på marknaden.

Det roliga är att många här kan ganska mkt om datorer och har nog folk som litar på de inom ämnet.
Har redan delat med mig av allt detta till nära och kära. Ungefär 40 köpgalna näthandlare vill inte handla på ClickOK Ever. Jag tycker att detta var lite roligt att det kom hit till Sweclockers.. Nu förlorar de hur många kunder som helst.
Bra gjort av TS att dela detta!

Av chokladtomten
Skrivet av Oggaaaa:

Iaf så finns ju datorn kvar resten av livet, tonårsflickorna inte! just sayin.

Golden Words

Av chokladtomten
Skrivet av RoflCopter:

Jag spelar 4+ timmar om dagen på vardagar och 6+ timmar på helgen och har A i alla ämnen förutom kemi... Jag går i 6:an och går i skolan mellan 8.20-13.50 varje dag. Jag tränar innebandy och tennis, gymmar typ 3 timmar i veckan också och det verkar fungera!

Typ samma här. Man hinner med om man lyssnar noga på lektionerna

Av chokladtomten

Spela singleplayer game =Profit?!

Av chokladtomten
Skrivet av tackle:

Ja, det är bara du

Att kalla TS's inlägg för gnäll är ganska respektlöst anser jag.
(säger nu inte att du chokladtomten gör det, men nån gjorde det)

Nej menar inte så.. Det gjorde mig väldigt nyfiken. Skulle vilja utforska om detta var enda fallet eller om det finns fler.

Av chokladtomten
Skrivet av Marathonkillen:

Jag är ingen konkurrent till ClickOk. Jag är en konsument och jag är anställd i ett företag. Jag har ingen egen firma och driver ingen affärsverksamhet. Det framgår med all tydlighet i artikeln som både GP och Råd & Rön skrivit, samt av domslutet.
Jag har full förståelse för att misstankar kan komma upp om sådant. För att undvika spekulationer har jag varit så tydligt som det bara går att vara i detta ärende.

För att förhålla mig neutral och undvika vinklingar har jag enbart tagit med all fakta i målet. Det är samma fakta som Tingsrätten har tagit ställning till. Mitt inlägg är avsett att vara neutralt så långt det bara kan göras. Syftet i första hand är att förmedla den kunskap jag fått genom den tvist jag gått igenom.
Att inte nämna företagets namn i tvisten skulle inte ge beskrivningen av händelsen samma dignitet som det får när företaget omnämns. Det går också att ta del av domslutet för den som önskar eftersom jag omnämnt såväl ärendenumret och tingsrätt. Riktigheten i mitt inledande inlägg kan därmed bekräftas och är ingalunda en tråd för att skapa oreda eller annat.

För de som vill ta del av domslutet kan ni kontakta Göteborgs Tingsrätt och be om att få detta av dem. Målnumret har jag angivit tidigare och anger det på nytt:

FT 14373-12

Det är en offentlig handling och därmed tillgänglig för den som begär ut dokumentet.

Jag instämmer i att det finns en fara i att starta kampanjer. Mitt syfte är inte att starta en kampanj utan att upplysa om vad som kan hända vid ett köp där säljaren inte är tillfreds med det pris som varan sålts för och i efterhand kräver mer pengar. Vad som händer när företaget inte vill att ARN gör en prövning, vilket jag tyckte var det bästa.
Hur många har hamnat i Tingsrätten för ett liknande ärende som det jag hamnat i? För mig var det en helt ny erfarenhet att komma till en domstol. Där har jag aldrig tidigare varit.

Jag ser inte mitt inlägg som "gnäll". Jag framför en erfarenhet som konsument där jag upplyser andra om vad som kan hända vid ett köp.
Under tvistens gång funderade jag ibland på vad som skulle hända efter att jag handlat mat i matbutiken. Säg att jag är i affären och handlar lite mat. Jag köper med mig bl.a. mjölk. Jag betalar mina varor med kort och går hem med mina varor.
Två dagar senare hör mataffären av sig och begär mer betalt för mjölken för att Arla höjt priset till affären just den dagen. Eftersom leverantören höjt priset samma dag som affären tar kontakt med mig vill de också ha mer betalt för mjölken jag köpte två dagar tidigare. Är det rimligt?

Det är just detta som skett vid mitt köp hos ClickOk. ClickOk hör av sig samma dag som jag hämtar ut varorna på posten, först för att meddela att det är en felleverans för att, när jag bekräftar att det är en korrekt leverans, istället kräva mer betalt med hänvisning till att deras leverantör den dagen höjt priset till ClickOk. Är det rimligt?

Var det fel av mig att vägra att gå med på ClickOks krav? Med utgångspunkt från domslutet var det inte så.

På ngt konstigt sätt vill jag köpa något från ClickOk nu. Är det bara jag?