Inlägg

Inlägg som Laccy har skrivit i forumet
Av Laccy
Skrivet av Devil May Cry:

Precis skaffat Hearthstone på min Tab S 10.5 platta.
Riktigt roligt är det :D. Lite beroende framkallande nästan.

Flyter det på bra? På vissa plattor verkar det gå perfekt och på vissa får man typ <10 fps... På min Tab 4 10" flyter det i alla fall på riktigt bra!

Och jag håller med om det andra också! ;D

Av Laccy

Spelar inte heller så mycket heller just nu, och det beror nog inte bara på ålder då jag bara är 14. Det enda jag kör lite oftare på datorn just nu är Hearthstone, kan hända att jag startar upp BF4 (senast startat 6/3) eller Skyrim (2 mån sedan O_o), eller något annat bara för att. Senaste spel jag startade upp (förutom Hearthstone då) var 12/3 och då bara för att det var en uppdatering på Planetary Annihilation... Antalet speltimmar på Steam sedan årsskiftet är inte många.
Blir istället att jag slösurfar i stället för att göra saker som jag borde göra, som tex ägna mig åt skola på den begränsade tid jag har mellan skola och träningar.

Jag har inte eller råd att köpa nya spel, så jag får klara mig på det jag har och diverse gratisspel...

Av Laccy

Är det på 4gb kan du sälja det för 900-1000 kr, är det bara 2 kan du nog få typ 700-900! Köpte mitt 4gb för 1000kr i höstas.

Av Laccy
Skrivet av Marinlik:

Smarta klockor känns fortfarande som en produkt som är i ett väldigt tidigt stadium. Innan jag skulle få för mig att köpa en så måste den ha mycket bättre batteritid idag. Jag vill också kunna använda den fritt från en mobi i vissa sammanhang. Typ lägga in en mindre spotify spellista och kunna använda run keeper så att man kan jogga och lyssna på musik med bara klockan utan att behöva ha med mobilen.

Samsung Gear S säger jag bara...

Av Laccy
Skrivet av BrottOchStraff:

När iPad kom, så sa jag att det var en helt onödig pryl som inte fyller något syfte. Vilket visade sig att jag delvis hade fel för den sålde som glass på en solig dag. Nu ligger det en iPad/annan Tablet och dammar i varje hem nästan. Och jag säger dammar, för det slutar bara med att det blir en leksak för barnen, eller titta på film när man reser, eller lära recept i köket i princip. Vilket man lika gärna kan göra på sin telefon då de nu mera har ganska stora skärmar, vilket också märkts av i försäljningen av tablets som börjar plana ut.

Nu säger jag det igen, detta är en helt onödig pryl, i alla fall i den form den finns idag, och då inkluderar jag androidvarianterna i det också. De är dåliga som rena klockor, då man måste ladda så ofta, de är dåliga som smartdevices då det är så liten skärm och så lite kräm i dem, de är fula som en accessoar, i alla fall om man vet någonting om mode och inte är nörd. MEN de kommer till en början sälja riktigt bra då det har byggt upp en sån hype och folk i dagens konsuptionsamhälle bara måste ha allt. Jag menar..:VARFÖR måste du läsa dina SMS på klockan? Eller få en notis om att du fått ett mail?

Med ett undantag där jag ser att dessa klockor kan fylla en funktion - Slippa mobilen när man tränar. Om de släpper klockor som är mer fokuserade på sport (vilket säkert redan finns) så finns det en marknad. Med allt större telefoner, börjar det bli mer och mer obekvämt att träna med telefonen om man vill ha musik/gps och annat. Jag skulle kunna tänka mig att ha en tålig vattentät smart klocka med alla funktioner jag behöver för att träna inklusive att kunna köra hörlurar över bluetooth för musik och helt lämna mobilen hemma.

EDIT: Kom dessutom på att de flesta av dagens smarta klockor i princip är helt oanvändbara om man inte har telefon med sig? De plockar ju all information från telefonen, som man i princip nästan alltid har i handen redan. Det är lite som att skicka en notis som talar om att man har en notis på telefonen som talar om att man har ett mail....check. Eller jag kan ju läsa mailet på klockan ifs...tre ord per rad åt gången......

Låter som om en Samsung Gear S är perfekt för dig! ;D Låter dig göra allt du säger!

Av Laccy

16 + 2gb, har dock ett 16gb sd-kort som jag ska sätta i så snart jag har rensat telefonen lite. Det har blivit rätt mycket skit de senaste två åren. 332 appar gör sitt... Har ca en 0,5gb ledigt hela tiden, det verkar som om jag har något som sitter i bakgrunden och äter utrymme, ytterligare en anledning att blåsa telefonen helt!

Av Laccy
Skrivet av Webhallen:

Just nu kommer vi nog att ligga på ordinariepris ett tag efter att ha haft varan på nedsatt pris i över tre månader.

Priset sänktes till 179kr tidigare. Gick och köpte det + 2 andra 16gb kort!

Av Laccy

Lyckades jag precis missa kampanjen på denna? Hade tänkt köpa en eller två sådana men det blir nog inte av om priset har höjts igen...

Av Laccy
Skrivet av pAcKiE:

Hoppas det är ok om jag lånar tråden lite, men letar själv efter ett spel.

Det är likt Geometry Wars eller Beat Hazard i spelstilen men det är mycket äldre, tidigt 2000 tror jag nog.

Du är en triangel som skjuter på färgcirklar i olika färger, ser väl ut som spray toolet i Photoshop, minns ej om du kan flyga runt eller om du sitter fast i mitten men tror du kan röra på dig. Har även någon "skön" techno låt i bakgrunden.

När man skjuter en stor cirkel har jag för mig att den delas till 2 mindre.

Någon som har en aning om vilket spel jag pratar om? Skulle vara extremt tacksam.

Åfan, Hade det där på någon gammal(typ 2007-2009) mobil men jag kommer inte ihåg vad det hette... Känner igen beskrivningen exakt i alla fall.

Av Laccy

Vill ha... Men jag får väl nöja mig med min NX30 med kitobjektiv så länge. (länge = ett par år minst, lol). Det kan väl åtminstone bli ett 50-200 objektiv i alla fall, kostar inte mer än knappa 2000.

NX1 + Samsungs 50-150 f/2.8 skulle man väldigt gärna ha, men det kostar sisådär 30 000 kr för mycket.

Av Laccy
Skrivet av Findecanor:

Såna där öppna chassin gör mig mest nervös. Tappa en mutter i den och se och känn den magiska röken! Det gjorde jag en gång i en dator med höljet av - och det var inte kul.

Jag har tappat en skruv, en skruvmejsel och en mobil i min dator och den håller fortfarande! Den har dock aldrig varit på eller ansluten till vägguttag samtidigt som jag gjort detta.

Av Laccy
Skrivet av DreinLifeOfYou:

det var en rolig tävling dem hade. Jag hade gärna hakat på men man är ju lite fasligt luspank

Samma här, har redan lagt alla mina pengar på datorn i sign + en kamera. Även den köpt begagnad! Tror inte att jag har köpt en ny teknikpryl ny i butik på flera år.
(Jag tror att det senaste jag köpte var mitt headset som jag köpte för ett par år sedan. Det är dock köpt med presentkort. Min förra dator betalade jag inte hela själv. Alltså var det senaste min förra mobil som är köpt nyårsnatten 2009/2010 O_o, min nuvarande fick jag i julklapp 2012.)

Av Laccy
Skrivet av Corsair Johan:

Hej Laccy, kvitto behövs ja.

Ok. Finns det någonstans man kan köpa enstaka kablar då?

Av Laccy
Skrivet av Corsair Johan:

Skapa en ticket på våran support-sida så skickar vi ut en ny.

http://corsair.force.com/

Skulle behöva lite ny molexkablar till mitt CX750M, går detta utan kvitto eller liknande? Ticket nr:6591095

Av Laccy

Vilken flaggskeppsmobil som helst, även om jag själv inte väljer iPhones.

Av Laccy
Skrivet av PeterPlysch:

Den stora fördelen är att man kan starta om telefonen och häva ev. hängningar genom att ta ur batteriet. När en iPhone hänger sig är man många gånger tvungen att ha en dator med iTunes och ansluta telefonen till datorn med sladd för att göra en återställning. Har varit en stor anledning till att inte välja iPhone (och ja, även iPhones hänger sig, vet jag av erfarenhet).

Du vet att man kan hålla in strömknappen i 8 sek så startar telefonen om? Man behöver inte ens krångla med att ta ut batteriet! Vet ej om det gäller andra märken, men på alla Samsungs mobiler fungerar det i alla fall.

Av Laccy
Skrivet av Dunder:

Använd code-taggar så blir det lättare att läsa koden.
Sen ser jag ingen fråga? Vad är det som inte fungerar?

Ta och kompilera koden kanske? Det blir en del fel...

Till ts: Jag har en bra version av denna på datorerna i skolan men jag har lov just nu så jag kan tyvärr inte kolla den och det var alldeles för längesen jag gjorde något själv för att komma ihåg tillräckligt...

Av Laccy

Brukar hamna mellan 500-900mb per månad på min Note 2. Chrome och Sumlime har hamnat överst sedan november-december, okt-nov laddade jag ner en del musik så då kom den appen först. Längre bak i tiden kan jag inte gå...
Det mesta av det är förbrukat när jag sitter och surfar på bussen och liknande, det händer ganska ofta. Uppemot 20 gånger i veckan, varav vissa resor är på 45+ minuter.

På Wi-Fi brukar jag hamna runt 15gb där YouTube är outmanad vinnare varje månad med typ 10+gb. Närmsta når inte ens till 1gb. :3
För ett par år sedan tror jag att jag förbrukade kanske 30gb, varav typ 25 YouTube. Jag kollade på väldigt mycket videos då!

Av Laccy
Skrivet av NybbTronio:

Ja, jag tycker det är värt det. Man blir snabbt trött på att bara ha standard- banorna, vapen och fordon. 4 banor får man med varje dlc och de finns det 5 av, vilket innebär 20 nya banor totalt.

Skrivet av papercutz:

Låter bra, tack!

Standardvapnen räcker rätt så länge eftersom det tar ganska lång tid att låsa upp nästkommande vapen osv. Kan dock hålla med om att de banor man har utan premium blir tråkiga ganska snabbt. Önskar att jag hade råd att faktiskt skaffa premium själv...

Av Laccy

Låna Samsung NX Mount System tele-objektiv?

Hej!

Jag skulle vilja ha ett tele-objektiv över helgen, men har tyvärr inte råd att köpa ett själv.

Så jag undrar alltså om någon vänlig själ skulle kunna låna ut ett objektiv på 18- el. 50-200 som passar till tex Samsung NX300, NX1, NX3000 och NX30(den jag har) över en helg(20-22/2)?
Modell spelar ingen roll.

Det är bra om det finns i Stockholm, man vill inte skicka om man bara ska låna. Eventuellt kan jag ge en liten ersättning, ingen större dock då jag redan har lagt alla mina pengar på den här kameran...

Bryter denna tråd mot några regler kan mod ta bort den.