Inlägg

Inlägg som Timonski har skrivit i forumet
Av Timonski

Märkligt att den har fungerat i ett par dagar utan problem , spelade BF4 igår kväll. Jag har haft GPU i 11 dagar , undrar om man kan skicka tillbaka den eller blir det RMA och reparation mm .

Av Timonski

Allting fungerar om jag kopplar skärmen via moderkortet.Testat också med gamla skärmen med likvärdig resultat.

Av Timonski

Nätagg är EVGA Supernova G2 750w 80+ gold
Gpu
http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/grafikkort/asus-...

Av Timonski

Asus R9290-DC2OC-4GD5
Asus Z 97 A
Intel Core i5-4460

Av Timonski

Problem med Gpu (kanske )

Startade dator idag och allting gick som vanligt ,men efter att windows har startar (cirka 10 sekunder) då blir skärmen svart . Allting fungerar och skärmen har signal från gpu men ingen bild .
Kan bara tillägga att jag köpte ny gpu asus R290 för ett par dagar sedan men allting har fungerat t.ex. igår kväll , men inte idag .Är det ngt som vet mer.

Av Timonski
Av Timonski

Har Asus Z97-A
I5 4690
5 chasi fläktar

Av Timonski

Tack.Min Corsair 430 har bara en 6 +2 , då måste det inhandlas nytt nätaggregat med flera kontakter eller åtminstone 2 x 6 pin alternativ 2x 6+2. Vad rekommenderar du , räcker det med 500 eller måste man satsa på mer power.

Av Timonski

Det som jag inte vet är hur man kopplar ström kablar . Jag har bara 6 + 2 som jag kan koppla och GPU har två platsar 8 pin och 6 pin .

Av Timonski

ASUS R9 290 4GB OC DirectCU problem

Köpte ASUS R9 290 4GB OC DirectCU idag och blir lite förvirrad. Installerade GPU , startar dator , allting ok fast ingen bild . Ljud kommer ur högtalarna så systemet är i gång men ingen bild . Fläktar på GPU snurrar som dom ska fast led vid ström kontakter lyser grönt på 6 pin och rött på 8 pin .

Av Timonski

Kommer inte att beställa från CDON mer pga qliro faktureringen . Fick fakturan idag från Qliro som ska betalas om 2 dagar . Ringde till qliro för 3 veckor sedan men dom kunde inte hjälpa mig utan jag skulle vänta på fakturan som kommer om ett par dagar .

Av Timonski

Ok folk då blir det r9 280x alt r9 290 . Tack alla för tips .

Av Timonski

Begagnat också av intresse

Av Timonski

vi säger mellan 1000 till 1500 ungefär

Av Timonski

Grafikkort tips

Jag behöver en uppgradering på grafikkortsfronten . Jag har idag Saphire HD 7850 1 gb och vill inte lägga alldeles för mycket pengar på grafikkort. Tips från ngn ?

Av Timonski

Jag gav upp . Skickade claim med fakturan som jag laddade hem i pdf från cdon (loggar in på cdon konto och klickar på ”Visa fakturan ” ) . Fick tillbaka från intel att dom vill ha fakturan. Fakturan från cdon har i titeln ”orderspecifikation ” och inte faktura , vet inte vad jag kan skicka mer till Intel .

Av Timonski
Skrivet av Naga:

Har det gått 30 dagar sedan den 23e december?

Nej eftersom det är 13 Januari idag

Av Timonski

Jag köpte mina saker den 23 december .Enligt kampanjen skall köpet genomföras senast den 27 december. Nu när jag ska skicka in claim form kan jag bara välja fram till den 15 december som inköps datum ?
Är det ngn som vet mer om det .

Av Timonski

Hämtade den senaste Bios file från asus webb och utdaterade från USB .Startade om och allting fungerar . Min spontana gissning är att gamla Bios inte hade support för AMD baserade kort eller kort som jag har. Som jag ser Asus redovisar inte alltid för vilka problem åtgärdas med olika Bios uppdateringar , det skulle underlätta ganska mycket . Tack alla för engagemang och gott nytt år på er alla .

Av Timonski

Har nu testat med mitt gamla 9800gtx och det fungerar utan problem, Kan problemet vara strömrelaterat?