Inlägg

Inlägg som Simonsky har skrivit i forumet
Av Simonsky

När kommer Beurling?

Av Simonsky

Använder min gaming rigg för att mina när jag inte är hemma. 1080ti hostar ut ~ 38 MH/s med minnena överklockade +840. Det jag får ut är bara småpotatis jämfört med den vinst jag har gjort på dom ethers jag köpte i Mars förra året

Av Simonsky
Skrivet av oouhdawg:

PK, det är vad som hänt.

Att man omoraliskt ljuger folket i ansiktet när 99% ser svart på vitt vad som egentligen händer.

Finns nog inget större hat i sverige idag än mot just politiker och alla partier.

Dessutom har du vänstervriden media som är åratal efter i allt dom skriver om, hur dom skriver, osv. Allt för klicks och annonser. Vänstermedian är dominant i Sverige. (SVT till allt större del, Aftonbladet, Expressen m.m.). Vilket påverkar att folk läser mer och irriterar sig mer på Politik.

Kalla Expressen för vänster media, förstår att du tycker 99% av alla ser vad som händer..

Av Simonsky
Skrivet av Haggisahh:

Bjuder 2500kr och kan hämta

Datordelarna är sålda.

Mixerbordet finns kvar. Buda vad ni tycker det är värt.

Av Simonsky
Skrivet av mixxo:

2400 + frakt för för paketet

2400 högsta bud just nu. Stänger budgivningen kl 12 imorgon.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Simonsky
Skrivet av mixxo:

2200 + frakt bjudet för paketet

Noterat

Skickades från m.sweclockers.com

Av Simonsky

Asus GTX 970, ASUS Z170 PRO Gaming, DDR4 16gb CoolerMaster 650W, Notavtion Twitch

Upgraderat datorn så dags att sälja lite prylar, perfekta julklappen om ni frågar mig

ASUS 970 GTX Strix
ASUS Z170 PRO Gaming
Corsair Vengeance LPX 2x8 gb 2133 mhz
CoolerMaster 650 W (icke modulär)
Utgångspris 2200 sek + eventuell frakt

Sedan säljer jag mitt mixerbord. Kul julklapp till framtida DJs! Fungerar till Serato och Traktor.
Novation Twitch - https://serato.com/hardware/novation-twitch
Utgångspris 500 sek + frakt

Föredrar upphämtning bor i Uppsala.

Säljer datorprylarna som ett paket

Läs hela annonsen här

Av Simonsky

Fyll upp en balja med isopropanol, lägg ner moderkortet, täck över och låt stå i några timmar. Allt nikotin borde vara upplöst. Torka i luft i nått dygn (tänk på ventilationen, du vill inte sniffa in för mycket isopropanol, har samma effekt på din hjärna som på ditt nikotinbelagda moderkort).

Kanske kommer funka, men så skulle jag har gjort

Av Simonsky

Min bästa vän ligger på psyket. Psykos med vanföreställningar, ångest och sömnlöshet. Varit där nästan varje dag, otroligt jobbigt att se en nära person falla längre och längre ner...

Av Simonsky
Skrivet av mattias östlund:

Jag har inte spelat de än. .de verkar kul . Och battlefield 1 som de kryllar av cheaters i samt buggigt serversystem och kass tickrate o hitbox som i ett gratis spel . Dice är enligt mig skiiit . Hur är hitboxen o bulletdrops serversystem i Pubg nån som har bra info

Vilken hitbox ? ;p

Jag vet inte riktigt vad som får mig att spela, men har tryckt 300 timmar sedan april. Trots att PUBG får min dator att blåskärma, frysa, random starta om. Grafiken ser riktigt usel ut med dom inställningarna som jag måste köra för att ligga på 60 fps. Men, jag springer mycket sällan in i nån som uppenbart fuskar, och bulletdrop samt bulletspeed är riktigt bra. Jag brukar vara så pumpad på adrenalin efter en match där vi vinner att jag inte kan somna på 40 minuter, hjärtat bara pumpar. Den upplevelsen har jag inte haft med något annat spel om det säger något.

Av Simonsky

Någon mer än jag som får slumpmässiga BSODs när ni spelar? Memory Managment, Driver Overrun Stack Buffer är dom två jag får. Datorn klara memtest86, samt windows egna inbyggda minnestest.
Har precis ominstallerat windows 10, innan ominstallationen så frös bara datorn när jag spelade utan att gå till blåskärm. Alla andra spel jag äger fungerar smärtfritt.

Specs: Skylake 6700K, 32 GB 2400 mhz ddr4, Asus 970GTX.

edit: Kör ingen överklock, har testat att marginellt ökat volten på minnena samt CPU. CPU;n ligger på ~58 C när jag spelar.

Av Simonsky

Gissar på att EA har lagt ner singel player utvecklingen (DLCs) och satt Bioware på ett nytt projekt. Då behövs inget DRM längre.

Av Simonsky

En hel del på detta forum har klagat på Bahnhofs peering. Även efter att dom bytta till sitt nya nät. Men det kanske har löst sig nu så rätta mig gärna om jag har fel.

Simon

Av Simonsky

Har du kopplat i strömsladdarna?

Av Simonsky

Doktorand 31000 brutto, flexibel arbetstid, semester efter tycke och smak ;p

Av Simonsky

Jag maxar min 250/10 anslutning, virtualiserad pfsense med 2 stycken cores och 2 gb ram dedikerat till pfsense, har en 2013 Intel Xeon E3-1220 processor.

Av Simonsky
Skrivet av hersses:

Att tex netflix inte har samma utbud i hela världen anser jag vara ett brott mot nätneutraliteten(personlig åsikt) .

Nej, det är snarare relaterat till @Silcan Mc-donalds jämförelse

Skrivet av Silcan:

Företag får välja sina tjänster själva och ingå avtal med andra. Det är så det har fungerat väldigt länge. Vissa får rabatt pga en viss ålder, andra får gratis service vid ett visst märke, Mc-Donalds säljer bara en cola och det coca-cola osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv.

Av Simonsky
Skrivet av Silcan:

Företag får välja sina tjänster själva och ingå avtal med andra. Det är så det har fungerat väldigt länge. Vissa får rabatt pga en viss ålder, andra får gratis service vid ett visst märke, Mc-Donalds säljer bara en cola och det coca-cola osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv.

Sovjet fungerade ju sådär, men är det så folk vill ha det så xD

Dum jämförelse. Internet är klassat som infrastruktur, din jämförelse med Mc-Donalds gör att jag får ont i magen. Trafikverket låter inte Volvo och Renault bilar köra gratis på våra vägar, BMV har inga egna filer, det finns ingen dedikerade VW motorvägar.

Att du jämför detta med Sovjet visar bara på din okunskap i ämnet. Om vi tillåter nätoperatörerna att favorisera "populära" tjänster, hur ska då ny svenska appar och uppfinningar kunna slå sig in. Om Apple music hade varit först och fått denna gräddfil, då hade aldrig Spotify haft en chans.

Av Simonsky

Jag tycker att det är tekniskt fascinerande hur skydden kringgås. Denuvo använder sig av bla. VM obfuskator som översätter x86 - > x64 och tillbaka och gör koden väldigt svår att debugga. Väldigt intressant tycker jag

Av Simonsky
Skrivet av lord_vasagos:

Jag har röstat SD och kommer rösta på dom igen då dom är enda partiet som på ett ärligt sätt törs gå ut och diskutera problem som klövern inte törs ta i och SD har sund logisk politik och som landet styrs nu funkar inte med ryggradslösa sossar där vänstern/mp har blivit radikal vänster utan förnuft och hela klövern har absolut inget driv och är mer rädd för att beslut ska få politiska konsekvenser än att lösa verkliga problem och är inget jag kommer respektera eller rösta på

men till frågan så läser jag dom flesta tidnigar men fria tider är nog den ärligaste som jag uppskattar mest

SD är bar på att diskutera problem som inte rör partiet själv. Men så fort det händer något inom partiet sätt munkaveln på. Det är lätt att stå och klaga att vi har det sämre idag (vilket inte stämmer Sverige har aldrig gått så bra, Levnadsstandarden är den högsta vi någonsin har haft), men mitt absolut största problem med SD är att den dubbelmoral som partiet bygger på.

Sedan tycker jag det är väldigt udda att SD har så stort stöd ute i arbetarkommuner, partiet är så långt åt höger det går att komma, vilket innebär att men ideologiskt är emot fackföreningar, generell välfärd och att staten skall hjälpa till och stötta de som har det sämst. Vilket enligt senaste undersökningen http://www.fokus.se/bastattbo/ helt klart pekar på landsbygden och det gamla arbetarkommunerna. Det är inte innvandringens fel att det går dåligt för dessa kommuner, det är dålig innovation inom industrin, och bakåtsträvande som har skapat detta. Hur detta skall lösas med fler poliser och mindre antal asylboenden är för mig en gåta.

Glad midsommar på er alla!