Inlägg

Inlägg som Joel E har skrivit i forumet
Av Joel E

Har själv ett 7950 gigabyte och kan inte mer än att rekommendera det, skulle jag dock valt grafikkort idag hade det stått mellan just 7950 gigabyte och 7950 Directcu II.

Directcu II: http://cdon.se/hemelektronik/asus_radeon_hd7950_v2_3gb_ddr5_2...

Dock är inte denna DCU II kortet fabriköverklockat så skulle antagligen ändå valt 7950 gb

Av Joel E

Huligan mod till FIFA?

Tjenixen, någon som vet om det finns något huligan mod eller liknande till FIFA 13? Om ni vet andra bra mod till FIFA kan ni länka dom här också

Ps, har MWM 1.8..

Av Joel E
Skrivet av ParasiteX:

Har du en Telia Gateway Router/modem av Thomson märke?

Prova i så fall gå in i home network i router inställningarna. Och leta sen upp din dator i nätverket och klicka på det. Klicka sen på konfigurera i övre högra hörnet. Och välj sen att radera profilen.

Detta kan kanske lösa problemet. Får själv liknande problem i mitt nätverk via trådlösa. Och är ibland tvungen att radera profilen för datorn för att få skitet att fungera igen.

Sitter nu på min stationära dator igen, alltså fungerade det att radera min dator från routern.

Tack för alla snabba svar

Av Joel E
Skrivet av Ceogar:

kör ipconfig /all och kontrollera att du har fått DNS så det inte har blivit något kinkigt där.

Skrivet av ParasiteX:

Har du en Telia Gateway Router/modem av Thomson märke?

Prova i så fall gå in i home network i router inställningarna. Och leta sen upp din dator i nätverket och klicka på det. Klicka sen på konfigurera i övre högra hörnet. Och välj sen att radera profilen.

Detta kan kanske lösa problemet. Får själv liknande problem i mitt nätverk via trådlösa. Och är ibland tvungen att radera profilen för datorn för att få skitet att fungera igen.

okej ska testas

Av Joel E

Fick i genomsnitt 60ms när jag pinga google, skickade 4 fick tillbaka 4.

Av Joel E
Skrivet av anon195822:

Testat pinga någon hemsida?

Hur gör man detta?

Av Joel E
Skrivet av mrqaffe:

Om det endast är din dator som strular så kolla dess säkerhetsprogram så det inte är firewallen som stoppar.
Det kan även finnas filter i routerns firewall som begränsar dig.

Kan inte hitta inget något problem i firewallen (testade att stänga av den och inget hända med internet uppkopplingen), kan det vara något annat?

Av Joel E

Ansluten men får ändå inget Internet!

Hej, satt precis vid min stationära dator när Internet plötsligt slutade att fungera, när jag skriver in ipconfig i cmd får jag upp min ip-adress med mera. Och jag kan också komma in i min router genom att skriva 192.168.1.1 i webbläsaren. Alla andra datorner och telefoner fungerar, det är alltså bara min stationära dator som inte fungerar Någon som vet hur man kan fixa problemet?

Av Joel E

Köp av USB-piano!

Vet inte riktigt var jag ska placera tråden, men någon moderator får gärna byta plats om den ligger fel.

Har tänkt att köpa ett usb-piano till datorn som ska kunna användas i tex fl studio, har någon något bra förslag? Priset ska helst ligga under 500kr

EDIT: Ja jag har googlat

Av Joel E

http://www.youtube.com/watch?v=-dIcuU58Oy8 här använder han FL i alla fall

Av Joel E

Bra ljud i FL Studio

Hej, la upp en tråd nyligen där jag berättade att mitt ljud i fl studio var krassligt, nu när det är överstökat vill jag istället få bättre ljud. Inte att det låter klarare utan bra plugins och effekter, om man lyssnar på min låt och sen jämför den med tex aviciis låter min mycket mer amatörligg, det är ju dock inte så konstigt men någon som har något tips på vägen?

Av Joel E
Skrivet av vikham:

Blir ljudet bara dåligt i ditt pågående projekt, eller blir det så även om du startar upp ett nytt projekt?

Prova att lyssna på varje enskilt "instrument/sound" och se om alla låter lika dåligt. Jag har upplevt att vissa kombinationer av olika ljud som spelas tillsammans kan störa varandra och låta dåligt. Men det kanske det inte är i ditt fall.

När jag gör om någon annan låt till mp3 så låter dessa inte dåligt, utan det är bara den jag verkligen vill ska fungera som inte fungerar :/

EDIT: Verkar fungera bra nu, har inte ändrat något så det är ju lite konstigt.

Av Joel E

Tyvärr ser hör jag nu när jag lyssnar på mp3 att det fortfarande låter krassligt i mp3format, alltså det låter bra i fl studio men dåligt i mp3format. Ska jag exportera den på något annat vis?

+ Asio drivarna fungerar fortfarande inte

Av Joel E

Ändrade precis så att jag använder "32 bitbuffer", då blev det aningen bättre ljud Men ska den inställningen vara inställd till och börja? med?

Av Joel E
Skrivet av SwedenVirre:

Kan du skicka FLPn?

Så kan jag kolla om något inte stämmer

Just nu låter det som att du har några EQ eller liknadne fel inställda.

Kan även bara vara så att du inte kör ASIO drivare?

Hur ser man om man kör ASIO drivare?

Edit: Testade att ställa in dem i options men då kom det inget ljud alls

Av Joel E
Skrivet av agentq15:

Om det låter även efter rendering så har du säkert för mycket output. Lägg på en Fruity Soft Clipper effekt på huvudkanalen och se om det hjälper. Går mätarna upp i rött blir det lätt knaster.

Nej de går inte upp i rött, det blev bara värre när jag la på fruity soft clipper

Av Joel E
Skrivet av SwedenVirre:

testat rendera den till en MP3a?

Ifall det inte funkar vad har du för effekter och dyl? brukar låta bäst utan

Låter fortfarande ganska dåligt i mp3 format. Hittade var man kunde ta bort automation clip, tog bort över 50 stycken men använder fortfarande runt 20. Har ingen effekt i "mixer-master"

Edit: Har version 10.

Av Joel E

Dåligt ljud i FL Studio

Hej, har använt fl studio i några månader nu men har den senaste tiden börjat få problem med ljudet, det låter väldigt krassligt. Det kan vara eftersom jag har ungefär 50 oanvända automation clip. Men hur tar man bort dessa? Händer inget när jag höger klickar på dem, självklart kan felet ligga någon annanstans!

Ska snart lämna in en låt till musiken (skolan) och behöver hjälp snabbt eftersom jag inte kan lämna in en låt med dåligt ljud

MVH Joel

Av Joel E

Vägar istället för gator Simcity 4

Hej, har börjat spela lite simcity 4 igen efter ett långt uppehåll. Vissa saker har jag dock glömt av, en av sakerna är när man sätter ut nya bostadsområden man får ju då automatiskt med gator. Har för mig att det ska gå att istället få vägar direkt och inte behöva sätta ut dessa i efterhand. Det som jag snackar om kan ha varit ett mod kommer inte riktigt ihåg.

För att förtydliga själva frågan: Går det att få vägar istället för gator direkt vid utplacering av bostadsområden med mera?

Av Joel E

Hur spårar man sitt paket? ( vad betyder logistikkundnummer?)

Hej, beställde ett spel för några dagar sedan, men kommer troligen inte få det innan helgen. Därför vill jag gärna veta var paketet håller hus, vet att webbhallen skickat det eftersom det ligger under kategorin "behandlade". Men hur gör man för att se var paketet är, i mailet från webbhallen fick jag ett ordernummer är det samma sak som kollinummer?

Förstår inte riktig vad man ska göra här, eller rättare sagt vad betyder logistikkundnummer?