Inlägg

Inlägg som Heatmix har skrivit i forumet
Av Heatmix

Såld.

Av Heatmix
Skrivet av Henry Rollins II:

3500 och hämtar

Flera bud från 2000 till 3000 men Henry Rollins vill verkligen ha detta kort! Är du fortfarande intresserad meddela mig ditt nummer så ringer jag upp och vi kan ta detaljera därefter.

Av Heatmix

EVGA GeForce GTX 1070 8GB ACX 3.0 SC

Hej!

Nya burken kom hem i veckan så det var dags att stycka gamla Bettan. Tänkte börja sälja av det lite mer värdefulla först och börjar med en mycket kompetent GPU som gav en riktig boost till min FPS. Det är då en EVGA GeForce GTX 1070 8GB ACX 3.0 SC köpt på Inet för lite drygt ett år sedan. Det kan finns några dammkorn och katten kanske donerar något hårstrå men det ger kortet bara mer karaktär!

Resterande komponenter kommer förmodligen upp senare!(i5 3570k, MSI Z77A-G43, Kingston DDR3 1600mhz -16gb etc)

Ser helst att man kan hämta (Finns i Tumba söder om Stockholm, kan även transportera om det inte blir för långt)
Vid frakt är jag lite osäker på pris men det går väl att lista ut.

Kontanter eller Swish.

Pris: Bud.

Läs hela annonsen här

Av Heatmix

Dom builds länkade ser fina ut, det enda jag hade funderat på är GPUn.

Av Heatmix

Känns ju dumt att köpa nånting annat än ett 1080 ti med en sån CPU. Fast då hamnar du något över budget

Av Heatmix

Tycker Tech Deals har några bra videos. Kan vara värt en titt!

Av Heatmix

I trådstarten skriver du att du vill ha det som är bäst och tyst, jag hade kanske tittat på be quiet pure rock på CPUn och silent wing 3 istället för corsair och fractals egna fläktar. Hur mycket bättre 960 evo är jämfört med 850 evo är jag inte rätt person att svara på men kanske vore en idé det med (det räckte ju med 500 gb för dig?).

Av Heatmix

Är inget proffs men min nästa dator kommer se ut ungefär så här, verkar uppfylla dina krav?

http://www.inet.se/kundvagn/bild/11184522/

Flera i tråden verkar väljer lite dyrare moderkort, större/fler hårddiskar och mer ram som just nu är svindyrt. Men det verkar funka med din budget så varför inte

Av Heatmix

Okay, börjar känna mig riktigt sugen nu, lite fundersam om det finns någon komponent som kanske bör bytas ut, kanske moderkortet? Aldrig haft Asus. Kommer minnena strula, höjdmässigt, med CPU-kylaren?

http://www.inet.se/kundvagn/bild/11169990/

Av Heatmix

Pure Rock verkar intressant. NH-D15 var en riktigt mastodont!

Av Heatmix

Ny dator ska köpas, behöver input!

Gamla bettan ska bytas ut och tänkte ta lite hjälp av er med kunskap.
Kommer framför allt att spela på monstret och vill helst att den kan hänga med bra i några år framöver.
Min budget är flexibel då 'ny dator' kontot är ganska välfyllt, men vill inte spendera mer än vad som behövs i onödan.
Har ett 1070 nu så tänkte slänga in den, men den kommer säljas i framtiden och eventuellt bytas mot ett 1080/1080 ti.

Detta är ett snabbt och icke fullt genomtänkt paket men kanske är en bra start för min nya pärla, lyssnar gärna på alla förslag stora som små!

Brukar inte handla av inet men ni verkar ju förtjusta så tänkte köra på det. Hur är det med extra fläktar, CPU kylare etc, är det sånt dom kommer kunna hantera enkelt, måste man isåfall kanske åka in och hämta datorn istället för att frakta? (bor i Stockholm)

http://www.inet.se/kundvagn/visa/11166554/

https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.png

http://www.inet.se/kundvagn/bild/11166554/

]

Av Heatmix

Spelat sen launch, många goda minnen från Vanilla, TBC och Wrath. Kommer absolut spela på 'classic' men jag känner mig lite tveksam, raids kommer vara för enkelt misstänker jag. Just nu är ju WoW bättre än på många år så har även höga förväntningar på nästa expansion.

Av Heatmix

Blaskan som mitt Fack skickar ut nån gång i månaden är så äckligt socialist-vänster-vriden att jag knappt vill lyfta den från hallmattan. Många av argumenten i denna tråd håller jag med om och var anledningar att jag hoppade ur Facket under sisådär 10 år, men idag är jag med igen för funderar man igenom alla fördelar och nackdelar inser man ju, oftast, att Facket är ett nödvändigt verktyg, kanske inte just nu, men i framtiden för mig och dom flesta.

Visst du kan spara några hundringar och endast vara med i a-kassan, jag har full förståelse för detta. Men ponera att facket blir svagare och svagare, din arbetsgivare är INTE din polare... vilken lön vill dom egentligen ge dig? Rätt svar är så lågt som möjligt, helst 0 kr. Hur lång semester borde du få? Rätt gissat, ingen. Arbetsdagar och arbetstid? Just det, 24/7.

Jag har ingen vidareutbildning efter gymnasiet och jobbar inom områden där jag är lätt att ersätta, den sitsen är inte många här inne i, vilket är bra. Ni kan säkert diktera era egna villkor på arbetsintervjun. I alla fall just nu när är det råder stor brist på kompetent personal och Sverige befinner mitt i brinnande högkonjunktur.

Just my two cents.

Av Heatmix

Antar att det är intel som gäller för oss med 1080p skärmar som på sin höjd har ett youtube klipp eller en stream igång när man spelar?

Av Heatmix

Sen jag gick över till wireless kan jag aldrig gå tillbaka. Måste du ha nya lurar exakt nu eller kan du vänta/spara nån månad?

Av Heatmix

Steelseries 800 kör jag och är nöjd, utbytbara batterier att bara växla över och slippa behöva koppla i kabel är ovärderligt. Dock verkar den vara svår att få tag i till rimligt pris just nu.

Av Heatmix

Nu kommer jag låta gammal och mossig, men ett hett tips är att aldrig låna till konsumtion

Av Heatmix

Har haft liknande problem med Bahnhof så detta är tyvärr inget specifikt för BBB.

Av Heatmix

Är mer sugen på en Vive, även om priset på Oculus känns lockande.

Av Heatmix

500kr + frakt för tangentbordet