Inlägg

Inlägg som ZyAnidE har skrivit i forumet
Av ZyAnidE

Riktigt snyggt asså! Måste bara fråga, hur fick du tag i Crysis 3 tavlan?

Av ZyAnidE

Tjena, undrar bara om det fortfarande är 25 år som gäller? Är bara 17 men skulle mer än gärna vilja gå med! Spelar på PC.
GTAO: BerSerXz (i fall att jag får)

Av ZyAnidE
Skrivet av frizzy10:

Nja, på sätt å vis. Du får in rutinen när du ska trycka ner kopplingen, växla eller gasa men inte riktigt känslan Men spelet är grymt kul med ratt med H-växling så jag tycker du borde satsa på det:D

Skickades från m.sweclockers.com

Ska nog göra det :), men är rädd för att köpa ratt och allt och sedan spela med det bara i nån vecka eller två hehe.

Av ZyAnidE

För en som fortarande övningskör, skulle Assetto Corsa kunna vara ett hjälpmedel till att lära sig mer om att växla, koppla och allt sånt? Ser sjukt kul ut!

Av ZyAnidE
Skrivet av Subzero299:

Antog att det var den du ville komma till. Är det något speciellt du vill komma åt i administrationsverktygen? I så fall kan jag ge dig länken till den.

Vad det bakomliggande problemet är vet jag dock inte vad det är.

Nae jag bara märkte plötsligt att det inte gick, så bara undrade om det fanns en lösning till det.

Av ZyAnidE
Skrivet av Subzero299:

Prova att skriva detta i kör: compmgmt.msc

Ok, och sedan? Är det datahanterarn typ samma sak?

Av ZyAnidE

Kan inte öppna Avancerade Systeminställningar m.m.

Hejsan, av någon anledning har jag på senare tid på min skoldator inte kunnat öppna funktioner i Kontrollpanelen som t.ex. Avancerade Systeminställningar, Systemskydd m.m. När jag trycket på det så händer det ingenting, det kommer inte upp något om behörighet eller liknande. Jag är administratör på datorn så det bör inte vara ett problem.
Någon som möjligtvis har en lösning på detta?

Av ZyAnidE
Skrivet av IceDread:

public class XXX {

private int id;

public void DoSomething(int id){
this.id = id;
}
}

Simpelt uttryckt så hänvisar this till klassen du är i. Du ser att metoden DoSomething tar emot en variabel som heter det samma som en privat variabel som redan finns i klassen. För att då hänvisa till klassens variabel id och inte till variabeln id som tas emot i metoden, så skriver man this framför variabeln.

Ok, tror det jag har fattat det mesta nu, tack så jättemycket!

Av ZyAnidE

Java vad är en "this."???

Tjena, kom nyss över ordet this.något och hade ingen aning om vad det var. Har sökt runt på det men inte fattat någonting, så jag undrar om det finns någon här som kan förklara det lite enklare?

Av ZyAnidE
Skrivet av Galming:

mouse acceleration. stäng av det så kommer det troligtvis lösa sig

Det är inte det det beror på, delvis för att det inte är igång och för att rörelserna är mycket MYCKET konstigare. Jag kom och tänka på att det är kanske lasern och musmattan det beror på, men jag hade förut en Sensei som fungerade helt felfritt...

Av ZyAnidE

Problem med Razer Naga 2014! (ovanligt...)

Som rubriken säger så har något jävligt jobbigt problem med min mus. Ofta när jag lyfter på musen så kan muspekaren på skärmen rycka åt något håll, vilket är extremt jobbigt i spel, inte minst CSGO. Har provat att ominstallera drivrutiner säkert 3 gånger, men har inte varit till någon nytta alls... Någon som vet någon lösning?

Av ZyAnidE
Skrivet av Zpnk:

Kör enbart FPS... alltid gjort och kommer alltid göra... kör på en 21:9 AOC 29"

21:9 även i detta fall, om du nu inte är en stenhård hardcore gamer

Det blir nog en widescreen verkar så mycket roligare att spela på en sådan!

Av ZyAnidE

Widescreen (21:9) eller 120+ hz skärm?

Tjena, undrar vad som är mest värt att skaffa under mellandagsrean. Har varit väldigt intresserad av att skaffa mig en 21:9 monitor, för de verkar öka spelkänslan enormt mycket, men såklart börjar ju andra tjata om att 120-144 hz skärmar är vad man ska ha... Så jag undrar vad ni på Swec tycker?

Av ZyAnidE
Skrivet av anon167218:

Kör personligen spelet på "High" och det ser minst lika bra ut som när det först visades. Seriöst. Det ser helt fantastiskt ut. Trött på att höra all skit om att det skulle vara nedgraderat. Det är det inte. Om något så ser det kanske till och med bättre ut än när det först visades. Ser exakt samma mängd användning av fysik, ljussättning, blöta ytor och kvalitet på partikeleffekter som vid utannonsering. Texturerna får man säga vad man vill om. Måste själv ha dem på "medium" för att slippa all form av "stutter". Ska man ha dem på high krävs 2GB videominne, vilket jag har, men trots att spelet bara som bäst nyttjar ~1800MB så får jag rätt mycket stuttering. Prestandan i form av fps påverkas inte dock. Antagligen något som fixas i och med en patch eller två. Eller kanske en ny drivrutin. Folk lär sig väl dock aldrig att det inte går att jämföra olika scener med olika förutsättningar som använder olika sorters effekter. Att GTA4 skulle se bättre ut är så dumt så jag vet inte vad. Så ja jag måste försvara spelet lite känner jag. Ser så äckligt bra ut i vissa fall. Om ni själva spelar spelet med samma förutsättningar någon gång så kommer ni finna er själva stillaståendes bara för att spana in hur pass fotorealistiskt det kan kännas tack vare ljussättningen. Finns givetvis stunder då det ser mindre bra ut, men över lag så är det av de största doserna ögongodis man kan få idag.

Spelet som sådant har potential att vara så mycket bättre än vad det faktiskt är.
Vissa inslag är riktigt bra exekverade, men det faller lite platt vad gäller variation och uppdragsupplägg.

Du nämnde fysik en gång i din lilla novel du precis skrev, och det var det enda snubben jämförde i videon... Han jämförde inte den visuella grafiken, utan fysiken, så sluta gnäll som fan. Fysiken var ju uppenbarligen typ 10 gånger bättre i GTA IV än i Watch Dogs, och det är RIKTIGT pinsamt för ett så hypat spel som släpps 6 år efter GTA IV. Däremot har du rätt i att texturer och annan visuell grafik är 10 gånger bättre i Watch Dogs.

Av ZyAnidE

Alltså, jag har aldrig gillat CoD förut (förutom Mw2), men den här trailern såg jäkligt lovande ut i mina ögon. Får se hur spelet blir.

Av ZyAnidE

Ja är gärna med BerSerX#2561

Av ZyAnidE

Microfonen på headsetet väldigt lågt

Tjena, skaffade ett nytt headset för ungefär 2 dagar sedan, Qpad QH 90. Fungerar helt perfekt förutom att micen är tydligen väldigt låg. Varje gång jag snackar Skype så gnäller kompisarna över att jag inte hörs alls bra. Jag har Skype-inställningarna för microfonen på högsta men det hjälper inte. Har dessutom provat att boosta micen i ljudinställningarna i Windows, det hjälpte lite grann, men inte tillräckligt. Någon som har en lösning?
Läste dessutom någonstans att analoga headsets microfoner är sämre än USB-headsets, kan det vara något? För jag hade ett USB-headset innan (Siberia V2 Diablo) och det hade jag inget problem med.

Av ZyAnidE
Skrivet av SSGS:

Ominstallera ccc? testat det?

Skrivet av Gunner357:

Prova att installera om ccc det kan hjälpa.

Gjorde det för ett tag sen, gjorde ingen skillnad.

Av ZyAnidE

CCC funkar inte :(

Tjena! Har haft problem den senaste tiden med att jag inte kan starta CCC (catalyst control center), det syns inte i aktivitetshanterarn och det kommer heller inte upp någon ruta.
Har ett Sapphire 7970 med de nyste drivrutinerna installerade o allt, så jag vet inte vad som är problemet... Någon som vet?

Av ZyAnidE
Skrivet av skruvis:

Ja, standard hårdvara precis som i andra OEM burkar!

Standard... Hur ofta ser du 780, 16 GB ram etc, i andra OEM burkar som t.ex. Acer och Dell som han sa?