Inlägg

Inlägg som ZyAnidE har skrivit i forumet
Av ZyAnidE

Asså jag lanar ju ganska mycket med kompisar och så, det är varför jag skulle vela ha en bärbar, men tror jag ska satsa på en mITX istället. Problemet då är ju att jag måste be farsan om skjuts hela tiden... Någon som har ett förslag på att transportera en mITX med skärm?

Av ZyAnidE

Värt att ha bärbar framför stationär?

Tjena! Undrar som sagt om det är värt att en spellaptop framför en stationär speldator... Jag vill ju kunna ta med datorn så lätt som möjligt överallt, men också att den har bra prestanda, och man ju få så mycket mer prestanda i en stationär till bättre pris. Det jag bl.a. Vill göra är att spela BF3 på tillräckligt bra grafik och så. Vad tycker ni?:)

Av ZyAnidE

Lol glömde bort att det redan fanns en tråd om den här

Av ZyAnidE

Asus G55VW bra?

Tjena! Funderar på att köpa Asus G55vw och undrar om nån kunnig vet om den är värd priset? Klarar den alla spel på relativt bra grafik och framförallt håller den länge?

Av ZyAnidE

Lugn, den kommer klara Bf3, jag klarar det med min bootcampade iMac 21,5 med 6750 på low med ca 30 fps.;)

Av ZyAnidE

Använder själv Steelseries Sensei. Den absolut bästa jag kan tänka mig! Rekommenderar den starkt!;)

Av ZyAnidE

Har redan återställt datorn en gång p.g.a att den var sjukt seg innan dess också...

Av ZyAnidE

Skitskoldator...

Min skoldator som är en gammal HP dator hänger sig så fort man klickar minsta lilla pixel. Varenda gång jag browsar dokument och sånt så kommer den här jävla rutan upp som säger "Utforskarn svarar inte". När jag väl startad om det eller fått det att svara igen så slutar den svara igen... Är det datorn eller är det äckel-fanskaps-skit Windows 7 som inte fungerar ordentligt? Har ni nån lösning på detta?

Av ZyAnidE

tar de kort där man köper mat o sånt? har stolarna ryggstöd?? finns det något i borden att låsa datorn i? DESPERAT

Av ZyAnidE

Skillnad mellan 8 Mb/s och 30 Mb/s?

Jag är inte särskilt insatt i det här med internethastigheter och sånt, därför undrar jag hur stor skillnad det är mellan Telias 8Mb/s och 30 Mb/s?
Det jag hoppas på mest är att pingen ska sänkas rejält.

Av ZyAnidE

Telia Smart...

Har skaffat Telia 30 Mb/s men har läst att man behöver Telia Smart för att det ska funka. Har läst lite om deras router och det sägs att den suger, så kan man använda routern man redan har för bredbandet?

Av ZyAnidE

Ack och ve, min ping är hög

Enligt bredbanskollen så har jag oftast 13 mbit/s MEN DÄREMOT HAR JAG ÖVER 200 JÄVLA PING TILL STOCKHOLM!!!! VAFAN ÄRE FÖR FEL!??? Btw jag har telia som operatör och en apple router...

Av ZyAnidE

Budget dator för ca 6000

Tjena! Har tänkt att bygga min första speldator för ca 6000. Har gjort en lista: http://www.inet.se/kundvagn/visa/2615791/datorrr
Kan det vara ett bra bygge? Skulle gärna vela höra era åsikter:) Skulle förresten inte ha nåt emot om det blev lite billigare.

Av ZyAnidE

Asså om min iMac med Radeon HD 6750M klarar BF3 med 60 fps på low/medium så borde ett bygge för 5000 klara det!:P