Inlägg

Inlägg som Doofmachine1 har skrivit i forumet
Av Doofmachine1

Har precis samma setup! förutom inte gaming verisionen av G45 samt 3570k Hade exakt samma problem idag, Så jag drog CMOS och startade datorn ingenting hände, Sen tog jag mitt tangentbord och mus o körde i min laptop en stund. Och sen fick jag nog för min laptop sög så jag starta stationära igen och koppla in tangentbord och mus, Så nu sitter jag här funkar som det ska!

Av Doofmachine1

Köra datorn temporärt utan 100% luftflöde?

Hej! Igår la jag upp en tråd om att min closed loop antec 620 börja krångla och som det verkar vara är att pumpen slutat fungera, Så just nu kör jag på intels 1155 stockkylare tills 25'e då lönen kommer in för att sedan kanske påkosta mig en lite bättre kylare. Men grejen är att då radiatorn var monterad på baksidan så var det radiatorn som hade gängor och nu när jag försöker montera en ny fläkt för att få ett flöde så märkte jag att ingen fläkt hade gängor så. Just nu kör jag utan fläkt på baksidan. Hur länge kan jag göra det utan att det börjar ta sig? Förövrigt har jag ganska luftigt chassi med mycket ingångar för luft (NZXT phantom). Men tror ni det kommer uppstå några problem genom att köra utan ett flöde i cirka 3 veckor eller så? Jag har fortfarande utsug på framsidan men inget insug på baksidan så?
Aa, Och har ni några tips på luftkylning? orkar inte pilla med vattenkylning längre, Enda jag bryr mig om är effekt och skiter fullständigt i ljudet.

Av Doofmachine1

Som sagt, Ifall pumpen är trasig hur kan jag kolla det? när jag känner på slangarna medans datorn rullar så känner jag rörelse, Kan dock vara vibrationer från fläktarna eller?

Av Doofmachine1
Skrivet av HurMycket:

Jag har precis bytt från stock till just Arctic MX-2 på samma kylare och min 2600K @ 4,6 GHz ligger nu och myser på hyfsat fina temperaturer, så det är helt klart något som är fel hos dig. Kan du ha monterat kylaren felaktigt? Till exempel tryckt fast kylaren, tagit loss den och tryckt fast den igen? (Så fort man tar loss kylaren är kylpastan förverkad.)

Är du säker på att kylaren fungerar som den ska? (Det är i princip bara pumpen som kan gå sönder, om man inte räknar att typ en slang går av då, men det hade du ju sett.)

Allt snurrar som det ska, Har kollat noga att den snurrar åt rätt håll etc.etc

Skrivet av prOZac:

se till så att slangarna i radiatorn sitter NEDÅT i chassit.. alltså inte mot chassits tak eller sidor.

http://i.imgur.com/BXlRz08.jpg

så?

Radiatorn är förövrigt helt svart just nu, Ser bara dammig ut pga att fläkten snurrar framför.

Av Doofmachine1
Skrivet av LemonIllusion:

Går pumpen öht?

Det tror jag nog! då när jag rör vid ledningarna så känner man flödet av vattnet

Av Doofmachine1

Extremt varma ledningar och "Puck"

Hej, På senaste tiden har jag börjat fått massor med bluescreens och det beror på överhettning av CPU, Jag använder mig av antec kühler 620, i kno i know kanske inte det bästa på marknaden men höll min budget, Och i början körde jag endast med pull på den.
Sen fick jag blåskärm, och började undra direkt var felet låg och det visa sig vara processorn som blev snäppet för varmt, Så jag damma av radiatorn och fläkten lite, Samt bytte till push och det bättrade sig, för stunden.
Och sen idag igen när jag starta datorn hann jag spela några games league, sen var det dax för WoW! då märkte jag direkt att jag hade mellan 10-30 fps, o jag som sitter på en 670 och 3570k 3.4Ghz vore inte få så mycket framedrops. Och sen 3 minuter senare, bluescreen.
Och idag har jag bytt kylpasta samt tog en fläkt som va på sidan av chassit och la dit push pull istället för bara 1 av dem. Men jag har dock inte fått en bluescreen än då jag stängde av WoW i sista sekund när jag började få låg fps och sedan tog jag handen o la på den lilla pucken (ingen aning vad den heter så kallar den puck) som heatsinken går emot processorn. Samt jag bytte kylpasta från stock till ArticC Mx-2.
Någon som har en aning varför vattnet blir så extremt sjukt varmt och inte kyls som den ska i radiatorn?
Kan det va någon defekt på radiatorn eller något osv.osv?
Jag har dammat av radiatorn försiktigt med dammsugare, mjuka borstar osv.osv.
Kan det va något damm jag inte kommer åt genom och bara damma av på utsidan och kanske behöva plocka isär den på något vänster, eller kanske byta vatten? Jag vet inte jag är inte så erfaren därför jag frågar er! Tack på förhand, Stavfel bjuder jag på!
Förlåt ifall jag missplacera min tråd, Men enda stället som verkade logiskt!

Rigg i signaturen tror jag!

Av Doofmachine1

Modemet delar inte ut någon ip adress till mig?

Tjena SweC, Nu är det såhär att jag har släpat hit 2 grabbar till min lya och vi försöker att "LAN"a då dem inte fick något internet när jag satt uppkopplad i början, Men så gjorde jag en liten uppoffring och koppla bort mig själv och då fick båda internet men inte jag, Och nu har jag suttit i några timmar och försökt fixa detta men det vill absolut inte funka, Jag har testat ipconfig /release och /renew i cmd och ena o andra, Men vill fortfarande inte funka har rs'at modemet ett gäng gånger men fortfarande inget resultat, Så jag undrar ifall ni har något jag kan göra för att fixa detta, Jag har bredbandsbolaget 12/24mbit med modem från många år tillbaka för o va exakt så har jag ett xavi 5258-p2 tror jag, Ni har inga tips vad jag kan göra för att få detta o funka? Vi är för övrigt bara 3 pers och jag har suttit mer än 3 pers här förut. Tack på förhand.

Ledsen om tråden är felplacerad men jag hittade inget annat ställe och placera den på sry...

Av Doofmachine1

En av de finare m-Atx chassin som finns på marknaden, Men inte direkt vad jag skulle köpa.

Av Doofmachine1

Rankat är helt upp till en själv, Det kan ta tid att avancera, Som jag t.ex, Jag låg mellan Silver V-Iv O snurra i 1-2 månaders tid, Tills jag gjorde en nu upptäckt om mig själv o tycker jag är otroligt trög att jag gjorde det, Varje match, Näst intill så testade jag nya saker, Gubbar jag inte lärt mig, Visst, Bra o lära sig nya gubbar men inte kanske köra dem en gång o sedan hoppa på en ny, Men efter denna upptäckt så satte jag mig in i en gubbe som jag gillade, I detta fall var det Diana, Så drog jag mig enkelt upp till Silver 2, Sen så ville jag lära mig en ny gubbe, Plockade upp Twisted fate, Förlorade en hel del för han är ju high-skill cap gubbe, Men jag höll i för jag visste att han är ruggit stark ifall du kan spela honom rätt, Och efter 10-15 games så satt han, Kort rotations och visste hur hans wildcards skulle landa och hur jag skulle ganka, Och snabbt avancerade jag upp till Silver 1 men här har jag varit fast i snart 2 månader, Ni kan ju kolla min ojämna elo kurva, Men det löser sig tillslut, Det gäller bara och tänka till vad man gör fel, Och om du hamnar på tilt "Loosing streak" så är det bara och kolla en film eller något, Så har det dåliga humöret släppt och redo o hoppa in i ett game, Man kan ju liksom kolla min ojämna elo kurva, Det beror på att jag försöker lära mig nya saker, Men jag spelar gubbe flera gånger om, Och inte bara en gång som just nu håller jag på o lära mig jarvan,

http://www.lolking.net/summoner/euw/24870354