Inlägg

Inlägg som LiiQoHD har skrivit i forumet
Av LiiQoHD

@Alle22: Antar väl också det men är tyvärr inte proffs på ljudsystem och liknande så vet inte riktigt vad som är bra att ha och inte

Av LiiQoHD

Bra ljudsetup på en tight budget?

Tjenare!

Idag använder jag en Sony GTK-X1BT (Modellen nu ersatt av Sony GTK-XB7), fenomenal högtalare för priset man betalar, för att både kolla på film och lyssna på musik. Vanligtvis brukar jag ha den liggandes nere vid mina fötter i sängen, och den levererar sjukt bra bas och bra mids och highs. Tyvärr har chassit på högtalaren fått en smäll vilket gör att jag bara kan spela på volym upp till 35 (50 är maxvolymen), och jag letar därför efter en ny skön setup. Jag lyssnar för det mesta på trap och liknande subgenres där stark bas är ett måste.

Har en budget på upp mot 8000kr och då ska det antingen vara aktiva subs och högtalare eller en komplett setup med förstärkare.

Främsta fokus är riktigt stark bas och helst kunna koppla via Bluetooth.

Kan tänka mig att själv bygga en sublåda då jag har ett stort förvaringsutrymme under sängen.

Alla förslag är uppskattade!
Tack i förhand!

Max

Av LiiQoHD

HTC One M7 kan inte installera uppdateringar??

Hellooo!
Jag har låst upp min bootloader för ett tag sedan för att testa en custom ROM, jag tyckte inte om den så gick tillbaka till en backup point innan jag installerade custom ROMen. Problem nr. 1 var då att så fort jag ville göra en officiell uppdatering så startades TWRP Recovery och inget mer hände. Jag låste bootloader några dagar sen och nu när jag försöker installera en uppdatering så startar den bara bootloadern och det är problem nr. 2, vet inte alls vad jag ska göra..

Tacksam för all möjlig hjälp

Av LiiQoHD
Skrivet av Oneone:

Yeeep det kan du göra.

Tips är om du är osäker koppla ur de diskar som windows inte skall installera på , så blir installationen lättare att utföra för dig. Set till att formatera disken också i installationsprogramet så att du får en clean install

Skulle du möjligtvis kunna gå lite mer in i detalj, är ganska ny till att gör ändringar i Windows

Av LiiQoHD

Skulle du möjligtvis kunna gå lite mer in i detalj, är ganska ny till att gör ändringar i Windows

Av LiiQoHD

Ominstallera Windows 7 OEM på samma dator?

Tjenare alla genier på SweClockers!

Skulle gärna vilja ha lite klarare för mig om jag kan installera om Windows 7 på min dator. Jag byggde datorn för ca 2 år sedan, och skulle nu vilja rensa absolut allting, jag har inte gjort några hårdvaruuppgraderingar förutom skärm och headset. Kan jag då använda samma skiva och nyckel för installera om operativsystemet som jag gjorde för två år sedan?

Tacksam för svar!

Av LiiQoHD

Ska köpa en ny dator,budget 6-7 tusen

Hej alla på Sweclockers.

Jag ska köpa en ny dator med budget på 6-7 tusen med operativsystem.
Det mesta jag ska använda datorn till är videoredigering och spela Battlefield 3 och Far Cry 3 Så om nån kunde vara snäll att ge mig lite tips på vad jag ska köpa.

PS: Jag kan bygga en dator så jag behöver bara köpa komponenterna

Tack på förhand