Inlägg

Inlägg som KimpisKompis har skrivit i forumet
Av KimpisKompis

jo det var så

Av KimpisKompis

jag ser nada???? kan du typ ringa in nån prick nånstans elr? eru säker på att du inte hallar

Av KimpisKompis

Nice...
järnkorset där fram va nice. Har slipat min och ska klarlacka. Och hade funderingar på att göra en ny front med just ETT järnkors där fram....

Av KimpisKompis

Vänta tills dom inte har några Club3d 9600pro kort innan. och sen klaga och vill ha tebaka. Och va desperat. Och säg du måste ha samma märke nu snabbt och inget sämre kort.... Hähähä så kanske du får ett 9800pro elr nått

Av KimpisKompis

jo... Kanske det. Om man kunde styra fläkten på ditt Grafikkort så borde man nog kunna göra det i andra program. Testa SpeedFan.

Av KimpisKompis

MATRIX helt klart

Av KimpisKompis

Olika sorters minnen

Hej alla. Jag har 512mb ram i min dator. Och den är ny. Alltså med en amd xp2500+ processor. Och så liggandes har jag en bränd amd t-bird1200mhz liggandes med 512mb ram. Så jag tog en 256rams sticka för att stoppa ini min dator så jag får mer. MEN den passade inte????. den var lika lång men ville bara inte gå in.
Det minnet jag ville stoppa in har två jack. Och det finns två jack på det moderkortet på den gamla datorn. Men på min finns bara ett jack och på minnena bara ett jack?. Vad är detta??

Av KimpisKompis

kolla i BIOS om Vcoren är på 1.27. Eftersom sådana där program kan snurra till verkligheten

Av KimpisKompis

Sapphire 9800 pro - 1900 kr
vart då?? det var ett fint pris ?

sen är vell ändå 256 lite överkill. För när spelen kräver 256 så är R9800pro ett "ja icke så bra kort. Så jag skulle satsa på 9800pro kortet för 1900, OM det är ett pro kort förstås.

Av KimpisKompis

NV40 släpps ju om några dagar... Men när släpper ATI R420 da? Någon som vet på ett ungefär??.

Av KimpisKompis

Har du lagt till soldierspawns där vid controlpointsen da?

Av KimpisKompis

håller me. Go ATI. Härligt med konkurens, sänker priserna och höjer prestandan.... Go ATI

Av KimpisKompis

Ghetto...
http://galleri.sweclockers.com/galleri_visa.php?chassi_id=263...

Ska nog tejpa ihop kanter o sånt. Orkar inte hålla på :P. Sen har jag lagt in en skumgummigrej där inne så moderkoret höjs lite och en kartong bit så inge lödningar nuddar metall

Av KimpisKompis

Men det bästa du kan göra är att gå dit du köpte den och säga sanningen fast med lite överdriv så kanske du får en ny. Eftersom det här med EZ är ett sånt dumt påhitt att det är lurejdrei. Alla vet ej att Orginal 9600pro går på 400/600. Nej usch för EZ skit.

När jag köpte mitt Radeon9600pro. Då kollade jag ej på vad minnena och coren låg på. Jag bara litade på att alla Radeon 9600pro var vell likadana. Om mitt skulle vart EZ skulle jag få überfnatt.

Av KimpisKompis

jo du har nog 400/400 eftersom den sista memory står i dubbel så 400 är 200. DOCK så ska riktiga 9600pro kort ha 400/600. Så står det 400/400 på förpackingen kan du nog inte göra något tyvärr. Förutom att testa att klocka. Men om det ej stog 400/400 elr EZ på hemsidan du köpte elr i butiken du köpte ifrån så kan du klaga och få nytt.

Av KimpisKompis

hihi. du finns alltid där när vi behöver dig Dr Phil.
Men Vad kommer prislappen "Ungefär" sättar på 420 och Nvidias Nv40 tror jag den heter :S. Asså dessa två nya kort som kommer komma?. Och vad ligger dom på för minne? 128? elr 256? elr mer :S ?

Av KimpisKompis

Suck att det finns folk som kan lägga ut 12k för en "landator" bara.
mår ej bra. Era rika papegojjor......
Här sitter jag o sparar som en skalbagge till ett Radeon9800pro. och så får jag läsa sånt här sry för detta onekligen onödiga inlägg. Kände mig bara tvugnen att skriva mina känslor.
Ps. kan du skicka lite deg till mig vettja:P ??

Av KimpisKompis

Nice:P fast vad ere som flyger där?? en genmodiferad Fjäril eller??

Av KimpisKompis

jag ska modda mitt imorrn:P elr faktiskt idag. men saken är den, jag ska inte sätta dioder under tangenterna utan borra några hål i tangentbordet typ brevid "ENTER och så där ha en Diod och sen två elr fyra till. Och dom ska ha en ON/OFF knapp och försörjas av ett 3volts platt batteri. va tros?

Av KimpisKompis

LaserServer

Tjo alla. Hittade min gammla LaserSkrivare och tänkte. Esch jag gör nått med den. Och tänkte Jag bygger en server av den. Och jag började men det var förjävligt med skruvar o skit, så tillslut gav jag mig och tog till Sågen. Men det blev fint. och allt som saknas är en processor och lite arbete till. Sen skaren nog va uppe o arbete
Specs. Amd processor runt 1ghz
MSI moderkort
GeForce 2 200/400MX
512mb ram
6gb eller 60gb Hdd

VA tycks.. Som alla ser blir det typ ett Ghetto bygge. Och ni som fortfarande tror att jag är ute efter snygghet. Så kan ni sälja den tanken till Skölpaddan på berget, För det här gör jag bara för att jag fick en Crazy ide. Och jag vill för en gångs skull avsluta en ide som jag kommit på..

http://galleri.sweclockers.com/galleri_visa.php?chassi_id=263...

?? // Kim Nilsson

PS datumen på bilderna stämmer ej