Inlägg

Inlägg som DestinySWE har skrivit i forumet
Av DestinySWE

@Cooling23:
Ok tack, ska kolla in det lite närmare

Av DestinySWE

Har den just nu på 25% och vill inte sänka den ytterligre.

Av DestinySWE

Atom och Visual Studio

Om vi ska snacka Java så föredrar jag faktiskt att använda Githubs Atom tillsammans med kommandotolken för att kompilera. Upplever att Intellij, Eclipse och de andra IDEs för Java är alldeles för grötiga och koden blir svårare att hantera om man inte har en större skärm med högre upplösning. En personlig preferens som sagt. Annars tycker jag om senaste Visual Studio för C# och C++.

Av DestinySWE

Göra något åt IPS Glow?

Tjena, jag har en ASUS UX303L laptop med IPS skärm och jag upplever IPS Glow i nedre kant speciellt då jag tittar på film. Har aldrig haft en IPS skärm tidigare (endast TN och VA) så jag är ny för detta fenomen. Finns det något rimligt sätt att fixa detta eller är det något som man helt enkelt får leva med?

Av DestinySWE

Problem med att Windows 10 fryser fast och bluescreen

Hej, jag har nyligen uppdaterat till Windows 10 och har för närvarande problem med att det ibland fryser fast och kommer tillbaka efter ett par sekunder. Jag har även fått flera bluescreens med meddelandet "Kernel_data_inpage_error (amdppm.sys)" flera gånger per dag. Jag kan tillägga att jag köpt en ny hårddisk och installerat Windows 10 på. Har kört igenom memtestx86+ och klarade 8/8 test. Har även gjort en chkdsk /f c: och verkar inte hitta några fel.

När jag väl fått en bluescreen så hittar datorn ingen bootable device utan man måste stänga av datorn helt och börja om för att Windows ska kunna startas igen. Någon som har en ide om vad det skulle kunna vara? Hade inte dessa problem innan med Windows 7 på den gamla hårddisken.