Inlägg

Inlägg som Kungenidjungeln har skrivit i forumet
Av Kungenidjungeln
Skrivet av Qubeista:

Haha jo eller hur!

Jag har faktiskt skrivit ett inlägg 2 gånger som laddades men sedan kunde jag inte hitta det, undrar om det var överbelastning eller något. Inte fått något admin meddelande om att inlägget togs bort
Tusen tack till er båda!! True MVP's!!

Du skriver diskussionsinlägg i tråden "Dagens fynd (bara tips, ingen diskussion) — Läs första inlägget först!", det kanske är en anledning till att de tagits bort?

Av Kungenidjungeln

Tar gärna! Betalar frakten

Av Kungenidjungeln

83 här

Av Kungenidjungeln
Skrivet av Stidt-O:

Hej!

Samma sak för mig, dock fick jag färgerna jag valde i kommentatorsfältet. Men som ovan, fick jag cigg laddaren istället fastän vanliga uttagsladdaren finns kvar i sortimentet. Vill varna andra från att handla från butik, samt om swec kan svara varför inlägget är borta från dagens fynd tråden?

Kan inte annat än bekräfta detta, riktiga skitprodukter från ett skitföretag (fick även jag ciggladdaren då uttagsladdaren var "slut"). Vill varna andra för Degauss Labs och hoppas att vi kan driva bort trollen som titt som tätt tipsar om detta företag från forumet.

Av Kungenidjungeln
Skrivet av seraj5:

Fast de måste väl leverera? Ett köp är ett köp så de kan väl inte ångra sig?

Skickades från m.sweclockers.com

"Prisuppgifter i vår webshop & i övrigt på webplatsen, gäller med reservation för såväl tekniska som typografiska felaktigheter, samt för slutförsäljning."

Saxat från DataPryl.se:s hemsida. M a o relativt kört att få den för det priset om de nu inte bestämt sig för att arbeta med välgörenhet så här under en kristen högtid

Av Kungenidjungeln
Av Kungenidjungeln

Eftersom ett krav var att datorn skulle vara tyst så kan det nog vara en bra idé med den länkade kylaren istället för stockkylaren Eftersom två fläktar medföljer chassit du valt bör inte temperaturen bli något större problem, chassit är dessutom rymligt. Men dubbla grafikkort alstrar en hel del värme vad jag hört, då kanske det kan vara en idé att trycka in en extra fläkt. eller vad säger ni andra?