Inlägg

Inlägg som pazemo har skrivit i forumet
Av pazemo

Hej du, lite problem nu, beställt allt men nätaggregatet är slut så det kommer inte att skickas, har du några heta tips på vad jag kan beställa istället?

Av pazemo

Det låter klokt, men tack så mycket för allt hjälp, kommer nog beställa inom dygnet!

Av pazemo

Hmm, ja du ställer luriga frågor, ska kanske nöja mig med att bygga ihop den först och sen kolla smått på lite tillbehör, skärm vet jag inte ens om jag behöver egentligen.

Av pazemo

Sjukt grymt, verkligen TACK! Jag är riktigt taggad nu, du råkar möjligtvis inte ha något bra tips på tangentbord också, eller skärm?

Av pazemo

Men det verkar inte som att det fanns samma DVD-läsare/brännare på CDON så kanske lika gärna att man delar upp det?

Av pazemo

Shit, helt fantastiskt att du orkade kolla upp detta, har varit ett stort virrvarr för mig. En fråga bara, är nätagget modulärt eller har den en massa sådana extra kablar? Annars är jag väldigt nöjd med detta, tack så mycket!

Av pazemo

Jaha, valde fel tillfälle att börja klura helt enkelt!

Hade tänkt bygga själv och har gratis OS via plugget, har externa hårddiskar på 3TB så jag vill helst ha mer SSD (minst 250GB) och möjligen ett extra mekaniskt internt (minst 500GB). Chassit behöver inte vara så litet, siktar inte på någon särskild storlek. Det skulle dock vara riktigt skönt att slippa jetmotorerna som det låter som nu, så tyst är väl relativt viktigt.

Av pazemo

Hur länge brukar det ta innan man får svar, aldrig postat här förut. Alla tips mottages tacksamt!

Av pazemo

Hur skulle du koka ihop en speldator med 10-14000 riksdaler? Upplys mig!

Tjena, har precis fått in tillräckligt på sparkontot för att få tag i en ny dator och har kollat runt ganska mycket på inet och Komplett men känner mig ganska osäker. Jag kommer mest använda datorn till att spela diverse spel (BF, LoL, Civ5 och andra Steamspel bl.a) och tanka serier. Undrar om någon/några vänliga själar har lite tips på komponenter jag kan kolla lite extra på. Har själv haft ögonen på GTX 770 och vill helst ha en Intel-processor men i övrigt väldigt tacksam för rekommendationer!

Jag har skärm och mus, måste dock ha ett nytt tangentbord också så om ni har några tips där också vore det nice!

God Jul och Gott Nytt År!