Inlägg

Inlägg som Znappiee har skrivit i forumet
Av Znappiee
Skrivet av Qnott:

http://www.pcgamingrace.com/products/glorious-extended-gaming...
Hittade denna när jag googlade lite snabbt Ingen aning om den är bra eller inte men den tycktes ha bra recensioner iaf, och det var den enda vita extended mattan jag kunde hitta. Att hitta nåt inom Sveriges gränser lär nog bli svårt.

Tack så mycket! Beställer nog en sån!

Av Znappiee
Skrivet av Wizty:

Kan vara bra att ha ifall man råkar skjuta en skvätt på skiten *if u know what I mean*

Haha, det kan det

Av Znappiee

Vill ha vit musmatta!

Hejsan alla, jag hade velat ha en vit musmatta som är extended så att den alltså går under tangentbordet också ungefär som Razer goliathus extended. Jag hade velat ha en för att min mus, mitt tangentbord och skrivbord är svart och jag tycker det hade vart coolt med en vit kontrast till det. Jag har letat lite själv men inte hittat någon än så länge så hoppades på att kunna få er hjälp! Mvh

Av Znappiee
Av Znappiee
Skrivet av Flygman:

Har en sån. Otroligt nice med 144hz, men kass panel. Skitfärger som tar en evighet av mixtrande och kalibrering att få "ok" enligt mig. Vet dock inte om t.ex Acer/Asus har bättre färger i sina paneler.

Okej, så du tycker inte den är värd att köpa?

Av Znappiee
Av Znappiee

Letar 144hz skärm

Hejsan som det står i titeln letar jag efter en skärm som är 1920x1080 med 144hz. Jag vill att kanten på skärmen ska vara rätt så tunn för jag vill ha det väldigt stilrent och fint. Skärmen får dock inte kosta mer än 2500kr vilket kan bli ett problem och det förstår jag men jag hade blivit mycket glad ifall någon skulle kunna leta efter en skärm åt mig. Har själv suttit och tittat lite men inte hittat någon direkt. Jag har inte jätte jätte stora krav på hur den ser ut men gärna som sagt stilren.

Av Znappiee

Har nu bestämt mig för att skicka tillbaka kortet och vänta till nvidia kommer ut med sina nya kort, någon som vet ifall de kommer ut detta år eller ifall jag får vänta till nästa år?

Av Znappiee
Skrivet av spicy_mama:

@Znappiee:

Nej, för att vara säker så sätter du manuell fläktkurva så den är nära 50% men under 50%. Över 50% börjar det låta vid 60% är det jobbigt. Har aldrig behöft ha mina över 50%

Okej, tack Så du tycker det är värt att ha kvar det och inte skicka tillbaka det?

Av Znappiee
Skrivet av spicy_mama:

Det fungerar bra, vet inte varför folk klagar. Visst kylaren är inte det bästa men den fungerar och för det priset får du ett fantastiskt kort.

Är kortet mycket högljutt?

Av Znappiee

Okej, då kommer jag med en till fråga då mitt kort redan är beställt, är det värt att ha kvar det eller ska man skicka tillbaka det? Låter som folk har många erfarenheter med kortet. En del säger att det kyler bra medan andra säger att det är skit. Ska jag vänta på att de nya korten kommer ut eller är det värt att ha detta pga priset/performance?

Av Znappiee
Skrivet av philipborg:

Problemet är utan tvekan där, men för det priset är det övervägt. Den håller stock klock'sen utan problem ändå.

Så det ska inte vara något problem att spela normalt utan att grafikkortet överhettas?

Av Znappiee
Skrivet av Erik:

Mest prisvärt, absolut Asus 290x.

Du kommer sannolikt bli väldigt nöjd med ett sådant, jag har haft ett likadant. Jag har även haft två olika GTX 970, prestandan är kanske något sämre på 970 men korten känns något mer förfinande. Även om det är svårt att sätta fingret på varför

/Erik

Okej, eftersom du har haft båda är det någon stor fps skillnad i spelen du spelar ifall du har tänkt på det? Är det många spel som går att maxa på 1080p med ett r9 290x?

Av Znappiee

Asus radeon r9 290x värt?

Hejsan alla, jag använder ett gtx 660ti i nu och jag undrar ifall det är värt att uppdatera till ett Asus radeon r9 290x eller ifall jag ska gå för ett ännu dyrare kort när jag ändå uppgraderar? Har lite svårt att bestämma mig just nu, kikat runt lite på en del benchmarks i olika spel och ser att r9 290x och gtx 970 är lite olika, de presterar olika vid olika tillfällen i spel. Vilket är mest värt pengarna enligt er? Mvh

Av Znappiee
Skrivet av seville57:

Jag hittade detta på WASDs sida: http://www.wasdkeyboards.com/index.php/products/blank-keycap-...

Tyvärr är det blanka keycaps.

Edit: Hittade osså detta på WASDs sida: http://www.wasdkeyboards.com/index.php/products/printed-keyca...

Som jag fattar det kan man beställa en keycap med text, t.ex "TAB", så länge man vet måttet på keycapen å raden var den ska "sitta" eller hur man ska säga. Finns en en "RAD" å "MÅTT" guide, "Keycap Compatibility Info" på sidan.

Har själv beställt ett "custom" ISO 105 keycaps set till ett av mina Ducky Shine 3 t-bord där.

Blir nog osså lite dyrt med frakt att beställa en eller 2 keycap/s.

Edit 2: LED Backlight Compatibility

Our keycaps will not allow light to shine through the legends on LED backlit key-boards.

http://i.imgur.com/4ffIhS2.jpg

Dom rosa "Ctrl" capsen är från WASD, dom andra rosa är Duckys egna keycaps (ABS) som medföljde/satt på t-bordet när man köpte det.

Åh tack så mycket

Av Znappiee

evga supernova g2750

Hej, är evga supernova g2750w ett bra nätagg och vet någon om det har mycket coilwhine? Jag har ett corsair cx750m nu som jag fick i julklapp men det coilwhinear som ett as och jag tycker verkligen inte om ljudet. :/

Av Znappiee

TAB knappen har gått sönder

Hej, jag har ett logitech g710+ tangentbord som TAB-knappen har gått sönder på. Själva saken som håller fast knappen på brytaren har spruckit och jag letar efter en hemsida som säljer en ersättnings knapp för detta. Har kollat på ''WASD'' hemsidan men dom har ingen direkt knapp som ser ut att vara som TAB-knappen och knapparna säljs inte separat heller. Vet någon någon hemsida som säljer kopior av logitechs knappar eller någon annan hemsida som säljer vanliga mekaniska knappar?

Av Znappiee

Tänkta bara ifall någon hade erfarenhet av att överklocka i5 4690k och kunde säga vilken spänning de använde

Av Znappiee

överklockning

Hej undrar om man kan överklocka en i5 4690k till 4,5GHz med en CM hyper 212 evo? Undrar också vad man ska ha för volt till processorn om man överklockar den till 4,5GHz? God jul på er alla

Av Znappiee
Skrivet av Gibbe:

Om du har en Windows-skiva och inte har en OEM-licens (Windows-nyckel som är knutet till ett moderkort och endast går att installeras ihop med det) så är det enklast om du byter hårdvara och därefter startar datorn från skivan. Nu har jag inte installerat Windows på några år, men åtminstone på Windows XP så kunde datorn och installationen startas från skivan. Du kan ju prova att bara starta datorn från skivan och se om det fungerar innan du ändrar något. Under installationen brukar man få möjlighet att formatera. Installationen kommer troligtvis hitta en partition på hårddisken med en Windows-installation, men det ska du ta bort.

Glöm inte ta kopia på det du vill behålla.

Tack så mycket för svaret, jo man kan välja partition då man installerar, kommer ihåg detta eftersom jag köpte ssd för inte så länge sedan. Då startar jag datorn med nya hårdvaran i och installerar om windows då Detta blir ungefär 1 dag efter julafton så jag kommer tillbaka och skriver då ifall det har gått bra med allt! God jul