Inlägg

Inlägg som Crewsom har skrivit i forumet
Av Crewsom
Skrivet av morxy49:

yes, den med svarta sträck på är minus.

Gött, tack!

Av Crewsom

Snabb fråga om + och - kabel

Tjena, undrar bara vilken som är negativ och positiv på denna kabel. Den negativa måste vara den med svarta ränder eller? http://i.imgur.com/w4vq8GM.jpg

Tack

Av Crewsom

Flaskhals med denna processorn?

Tjena, hade denna setupen funkat? Tänkte mest om processorn skulle flaskhalsa. Det är så bra deal på grafikkortet tänkte jag...

Tack!

http://www.inet.se/kundvagn/visa/8030121/2015-05-28

Av Crewsom
Skrivet av Svantesson666:

http://www.wikihow.com/Unlock-Samsung-Galaxy-Siii-(S3) läs metod 3 av 3.
Den funkar, jag har gjort exakt samma på min Samsung Galaxy Note 2 4G, och det funkar även på S3. Nackdelen är att du MÅSTE nedgradera till 4.1.1 innan. Och efter nedgradering lär du även bli tvungen att göra en factory reset då telefonerna annars har en tendens att vägra starta upp i 4.1.1. Så du måste först ladda ner rätt firmware och flasha genom Odin. Men gör du bara rätt och följer guiden så kommer det att fungera. Efter allt är klart kan du sedan i lugn och ro uppdatera till senaste firmware och den kommer då fortfarande att vara olåst. Allt som allt tar det runt en till två timmar inkl. guideläsning och allt. Om du redan på förhand vet exakt hur man gör för att lägga in ny ROM och så kan du säkert klara alltihop på 20 minuter.

Tack vännen!

Av Crewsom
Skrivet av BaZZe:

Ladda ner Galaxsim unlock på playbutiken ska nog lösa ditt problem.

Testat det med antal galaxy telefoner funkat prima.

Har provat och det fungerar ej. Har läst att developern av appen sa att det var något fel på kryptering eller liknande...

TACK ALLA FÖR HJÄLPEN FÖRRESTEN )

Av Crewsom
Skrivet av gaminggirl:

Vänta nu här, vill du ta bort operatörslåset eller PIN-koden eller bägge?

Okej det kanske blev rörigt... Jag startar telefonen, det kommer det upp en kod och en sån kod måste man köpa. Det sägs att om man rootar, vilket jag har gjort så ska man inte behöva köpa en sådan kod. Jag vill alltså kunna ringa på min telefon utan att betala för att låsa upp den.

Av Crewsom
Skrivet av philipborg:

Tror du måste ha den upplåst för att kunna installera Cyanogenmod om jag minns rätt
Det du får göra är att låsa upp den mot en avgift. Går däremot bara om du har haft telefonen ett tag. Finns någonstans på Telenors websida hur man gör detta.

Grejen är att jag har ett custom rom nu men jag måste ändå skriva in den sim koden så att den låses upp.

Av Crewsom
Skrivet av jnsson:

Nej, det blir den inte

shit

Av Crewsom

Sim unlock

Tjena!

Jag har roootat en Samsung galaxy s3 och försöker låsa upp sim kort grejen då den är låst till telenor och jag har 3. Har sett att det finns appar som man kan låsa upp telefonen med men det funkar ju såklart inte, så min fråga är om man installerar typ cyanogen mod eller liknande så blir telefonen upplåst?

Mvh

Av Crewsom
Skrivet av Rydisen:

Inte det bästa? Kan du t.ex. köpa ett GTX 980 då? Det är inte det bästa.
Ge oss en exaktare budget.
För övrigt hade jag skippat chassi ifall det snuvar på grafikkortsbudgeten.

Tänk lite nu, om han har ett GT640 och inte har så mycket att spendera fattar väl vem som helst att det är t.ex. GTX760/750TI eller liknande vi snackar om...

Av Crewsom
Skrivet av Lju$mörd4r3n:

Tack!

Av Crewsom

Tips på mus för enorma händer?

Tjena!

Det är så att min äckliga razer mus är rå liten och jag får änna panik snart! Skulle gärna vilja ha tips på en mus som passar för mina monster händer.

Tack!

Av Crewsom

Jag har prövat Unicorn och den sög.

Av Crewsom

Siberia mic suger hårt! 4 av mina kompisar har dom och alla brusar så fruktansvärt mycket

Av Crewsom

Det är väldigt viktigt, någon som vet?

Av Crewsom

Kan Malware upptäcka keyloggers?

Tjena! Snabb fråga, kan Malware upptäcka keyloggers?

Av Crewsom

Är det någon som vet så behöver jag svar så snabbt som möjligt

Av Crewsom

Vegas pro 13 Problem

Tjena! vet någon hur man fixar så att den osynliga linjen försvinner så att man kan dra bilderna runt hela skärmen? Vet inte hur jag ska förklara så jag kommer att länka en bild http://imgur.com/W4upx4P

Av Crewsom
Skrivet av AlbertMwugabi:

Fanns en tråd på steam och reddit där folk verkar ha samma problem, här och här. Det som verkar ha löst det för vissa är ta bort mappen "The Crew" i "Mina dokument". Vissa fick det att fungera genom att stänga av sitt antivirus program när dom skulle spela.

Någon i Reddit tråden hade varit i kontakt med Ubisoft supporten och fått sagt till sig att han skulle stänga av visa program, typ Razers mjukvara, MSI Afterburner, kan vara värt att prova köra din dator så ren som möjligt och se om det hjälper. Så prova något av dessa och se, annars så vette sjutton.

Tack så jättemycket för hjälpen! Uppskattar det verkligen

Av Crewsom
Skrivet av AlbertMwugabi:

Behövs inte UPlay för ubisofts spel? Även fast man har dom på steam så startas dom via UPlay. Den nyckeln som visas så står det "Uplay activation", så jag misstänker att du måste aktivera spelet även där.

EDIT: På steam sidan för spelet "Incorporates 3rd-party DRM: Uplay Account Required", så du behöver registrera ett Uplay konto också.

Jag har lagt in nyckeln i UPlay redan... Det fungerar inte att starta spelet via uplay heller