Inlägg

Inlägg som attic har skrivit i forumet
Av attic

Ja alltså, det var det senaste exemplet. Jag skrev tidigare i tråden om när min körkortsförnyelse inte kom fram.

Av attic
Skrivet av jnsson:

Hos mig fungerar Posten alldeles utmärkt

Gött Och det var lite det jag menade, i ditt förra inlägg så fick vi inte reda på om du fick post eller inte, nu vet vi, och bra att det funkar hos dig vännen

Av attic

Ja, jag märkte ju att räkningen inte hade anlänt så jag loggade in på EONs sida och betalade räkningen. Inget av det du skriver har något med saken att göra. Saken är ju att Postnord inte delar ut post längre.

Av attic

Ja senast nu var det elräkning, EL dessutom, ganska bra att betala i tid då va. EON skriver ut sina räkningar och skickar ut dem ganska tidigt, utskriftdatum den 4:e i månaden och jag brukar få den före 10:e samma månad. Oktobers räkning utskriven från EON den fjärde, ska vara betalad senast 28:de oktober, den fick jag den 3:e november! JA HEJA Postnord skitföretag!
Fy fan, de som tycker att Postnord är ett bra företag, oj ...

Av attic

Jag blev av med mitt körkort, på grund av att Postnord inte orkade dela ut brevet om det var på väg att gå ut, och ej heller påminnelsen. Blev jäkla omständligt att förnya körkortet eftersom det också var mitt id-kort. Tack Postbajs.

Av attic

@Freddie-97: Du skriver att du har en bra vän, men som jag förstår det vill han mest umgås med sin flickvän? Jag tänker att han och hans flickvän skulle kunna ordna en mindre fest, inte så många inbjudna, men med en del av flickvännens väninnor. Inte match-making eller så, men väldigt ofta sker nya vänskap/partnerskap genom gemensamma vänner. Din vän skulle kanske också gagnas av det, då ni sedan kan ha parmiddagar tillsammans

Av attic

Jag vädrade min åsikt strax före nyår, om att det är väldigt få tack i den här tråden. Då blev jag (säkert med rätta) tillrättavisad, men nu verkar det som att det inte ens skickas tack genom pm. Jag tycker det vore intressant om de som ger bort nycklar också skrev om de fick ett tack via pm, eller inte alls.

Av attic

Helt rätt, jag var lite väl mycket åklagare och domstol där. BRA att ni skickar tack till den som givit spel, men det finns de som inte gör det, och det var till dem jag riktade min bitska kritik

Av attic

Folk tar gärna för sig, men ingen skriver tack?

Av attic

Jag tycker att den här tabellen guidar ganska bra jämförelsevis, men det kan ju så klart finnas undantag: http://www.tomshardware.com/reviews/gpu-hierarchy,4388.html

Av attic

Varje dag lottas det ut hotellövernattningar bland de som deltar:
http://www.sembo.se/julkalender

Payson har julkalender på Facebook, man behöver dock inte logga in eller vara registrerad då man svarar via email:
https://www.facebook.com/PaysonAB/

Av attic

Användare: @Gremanz
Typ av affär: Köpte
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: Datordelar

Positivt:
Mycket trevlig.
Snabb, rak och informationsrik kommunikation.
Allt som beskrevs i annonsen var helt korrekt, inga fel som inte redan angivits redan i annonsen.
Säljaren skickade paketen kort efter betalningen var framme.
Skickade med lite extra kablage och annat som inte stod med i annonsen.
Mycket väl packeterat, stor bonus gällande datorprylar.
En affär jag tror vi båda blev nöjda med.

Negativt:
Ingenting.

Slutbetyg: 5/5

Av attic

2XU, julkalender med motionsprylar och dylikt:
https://solidmediagroup.com/xmas/?calendar_id=273

Av attic

Left Behind 4 - World At War gratis nedladdning:
http://www.leftbehindgames.com/
(Kan dröja en stund innan nedladdningslänk och aktiveringskod mejlas)

Av attic

Det har gått en tid sedan jag haft ett dåligt moderkort, det var kanske 2006 jag råkade köpa ett Asus där kondensatorerna vek sig. Startade datorn och BIOS visade tecken som inte gick att utläsa. Men som sagt det är många år sedan, idag skulle jag inte ha problem att köpa Asus.

Av attic

Jag har inte mycket att tillföra någon diskussion, men vill tacka screamin-daemon för diverse tips under mellandagsrean. Köpte bland annat ett (i mitt tycke enormt) chassi efter en post han (hen?) lade in! Registrerade mig faktiskt (på nytt) mest för att kunna ge creds till s-d för hans bra tips den tid jag följt tråden.