Inlägg

Inlägg som sillyzz har skrivit i forumet
Av sillyzz

Headset kabel för kort

Tjena, Köpte mig ett par steelseries sibiria 200 och sladden är för kort, har en förlängning men det är enbart för ljud, behöver en för micken och ljud, någon som vet någon sladd?

Av sillyzz

Köpa ny eller uppgradera?

Tjena, tycker det är på tiden att köpa ny eller uppgradera min gaming burk då den börjar bli några år. Undrar då om det är bättre att bara köpa helt ny eller uppgradera, har funderingar på att köpa en PC i delar på komplett, har ni några förslag o göra det så billigt så möjligt men ändå hyffsad dator så uppskattas tips!, letar inte efter nån dator med titan x, utan somsagt hyffsat tex 970 osv, har en budget på 10-11tusen.

Just nu har jag.
Gtx 760(2gb).
i5 3450 (3.1GHz).
8gb ram.

Av sillyzz

Garanti vid företagskonkurs

Hej,
köpte ett PS4 för några månder sen hos GAME som nu har gått i konkurs, undrar då hur det är med min garanti? har jag nån garanti och vart vänder jag mig ifall nåt händer med mitt PS4?

Av sillyzz

okej, tack så mycket för tipset! får tänka lite på det

Av sillyzz

vad jag har fattat för så blir det billigare att importera själv 4 572 sek kostar det att importera från amazon uk, då är det utan frakt då, ja har ingen aning om vad frakten ligger på, så blir ju billigare än att köpa från webhallen

Av sillyzz

importera xbox one?

Hej, tänkte importera ett xbox one från amazon uk, nån som har importerat ett xbox one? hur funkar det med nerladdningsbara matrial osv? och hur är det med strömsladd osv?