Inlägg

Inlägg som Multimedia har skrivit i forumet
Av Multimedia

Ground Control 2

Tjena. Jag har kommit till ett uppdrag som heter Long distance call, och där har jag fastnat. Det är när man ska använda sina "Engineer vehicles to jury-rig portable batteries to each of the scanner arms". Jag har tagit över hela kartan å testat allt jag kan, men hittar inga portabla batteri eller nått.

Vad ska man göra???

Av Multimedia

Ny 512 sticka

Jag ska köpa en ny 512 sticka och jag undra vilken jag ska välja.
Kraven är att den ska (minst)klara:
~203 i fsb i 11-3-3-2

Kör nu me 2 st 256MB twinmos winbond och vill kompletera så jag får 1024MB allt som allt.
För övrigt har jag ett NF7-s v2.0 med en 1700+ @ 12*203.

Sedan är det ju inte fel om minnet är någolunda biligt...

Av Multimedia

Men kan någon länka till detta program som rensa upp minnet? Låter ju jävla så bra ju...

Av Multimedia

Tjena, är det någon som vet hur man ändra så att farcry använder openGL istället för direkt 3D? Jag som sitter med ti4200 kort skulle vilja testa det....

Av Multimedia

Dungeon Keeper 1 +Win XP

tjena

Jag undrar hur jag ska göra för att få igång mitt gamla ex av Dungeon Keeper 1 som jag vill spela. När man ska köra igång det så står det nått i stil med att man inte kan ha Win NT. Kör med Win XP och undrar om det finna nått sätt att lura spelet att jag kör win 95 som det var byggt för?

Av Multimedia

Vaför inte?

Av Multimedia

Sata-raid strul

Tjena.
Jag köpte nyligen en ny hdd, en Maxtor sata160GB disk. Den kör jag raidad tillsammans med min gammla Maxtor 80GB, som använder sata-adaptern. Problemet kommer när jag sak dra över filer från den gammla till den nya. Filer så som ISO, BIN och endel installations program blir corrupta. När jag försöker köra dem från min nya hdd får jag fram ett felmeddelande som säger :
"The contents of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of file, verify its integrity, and try again.
Medans filmer fungerar utan problem.

Om jag däremot först skicka dom från den gammla hdd till en annan dator, och sedan drar tillbaka den till den nya hdd, funkar det perfekt. Det fungerar också om jag kör dom från den gammla direkt.
Jag har formaterat om datorn flera ggr, och gjort allt jag kan för att lösa det, men utan framgång. Så nu undrar jag om nån kan hjälpa mig?

Av Multimedia

Efter mycket om och men har jag klurat ut endel saker. Det är så att jag har två hdd raidade i sata, C och D. Det är när jag drar över en isofil från D till C fungerar den inte längre. Men om jag maunta den direkt på D så funkar den perfekt. Nån som vet vad det kan bero på?
Jag kan också först dra filen över nätvärket till en annan dator, och sedan lägga in den på C hdd. Då funkar det....

Hjälp?

Av Multimedia

DAEMON Tools problem

För några dagar sedan skaffade jag en ny hdd, en Maxtor SerialATA 160GB disk. Jag formaterade den och la in Windows XP. Problemet kom när jag skulle börja lägga in lite ISO- filer. Jag mountade dem som vanligt med Deamon Tools, men denna gången gick det inte installera dem.
Det blir bara felmeddelanden, eller så hänger sig installationen efter en lite stund. Någon som vet hur man kan lösa detta problem?
Har testat en massa olika versioner av Deamon-Tools utan framgång. Inte heller Alcohol120% vill få det att funka.

Jag vet att dessa ISO- filer fungerar, för jag har använt dem förr.

Någon som känner igen problemet och kan hjälpa mig, eller ska man köra en format c: igen?

Av Multimedia

Jag kan ju tillägga att jag köpte mitt kort på Komplett, bara för alla klagar ju på db´s serie. Å mitt kort funkar perfa. Allt har varit stablit som fan, å det är ju riktigt klockvänligt.
Så frågan är ju varför alla fortsätter lägga ordrar på db, nu när dom tydliken har fått in en så dålig leverans?
Aja, lycka till med att få det å funka

Av Multimedia

Tjena Johan. Du jag hade samma problem som dig, men jag löste det så lätt som att byta plats på minnerna. Körde mina Twinmos 3200 först i 3 och 2 som manualen sa. Testade starta, men den bara tjöt. Då bytte jag till en sticka i minnes bank 1, å då gick den igång utan problem. Sedan var det bara å sätta tillbaka dom i 3 an och 2 an, å allt funkade perfa.

Lycka till som fan.

Av Multimedia

Jo, det är klart att jag följer upp med en ökning av både vcoren och spänningen på minnena. ME ndet är ju inte det som är det sk "problemet".

Av Multimedia

Bios fråga

Tjena, jag har som alla andra ett NF7-s 2.0 mobo i min burk å jag har en liten fråga. Kan man flasha bioset med Alt F2 metoden? Bara köra in .bin filen på en diskett å köra? Sedan undrar jag också vilket bios man kan rekommendera till min burk. Kör min 1700+ i 205 x 11,5. Men när jag höjer multin vill den inte hänga med i prime95 mer.