Inlägg

Inlägg som Multimedia har skrivit i forumet
Av Multimedia

japp, nu funkar det igen... En annan fråga. Sak kortet va "orginal" när man voltmoddar, eller kan det vara överclockat med alla pipes öppna?

Av Multimedia

Är det bara för mig länkarna till programmen inte fungerar?

Av Multimedia

mitt leadtek 6800le funkar prima i 16x1.6, allt funkar förutom hl2. Där får jag massa sma vita prickar. Hur kommer det sig at det är allt som krånglar? kört alla 3dmark flera gånger, spelat doom3, The Chronicles of Riddick i flera timmar utan några problem. Är det så att hl2 är grymt krävande, eller är det nått annat som krånglar. Kör de rekommenderade drivrutinerna.

Av Multimedia

vilket le kort bör man köpa nu när db.se leadtek korten inte är i lager? vill ha ett som andra har testat och fått att funka, och det ska helst inte kosta mycke mer än 2000kr.

Av Multimedia
Av Multimedia

alltås jag måste ha haft en jäkla tur med mitt 300w chiftec agg. Fick det till lådan jag köpte för några år sedan, och det håler än. Har det som står här under + en 300GB hdd till.... Kan meddela att den är stabil som ett berg, har kört med detta systemet nån månad nu

Av Multimedia

Jag tänkte beställa ett Leadtek WinFast A400 LE TDH GeForce 6800LE 128Mb DDR TV-out DVI bulk AGP från db.se Någon som testat om de nu är låsta eller ej?

Av Multimedia

he, he lät ju lovande...

Av Multimedia

Vilket kort är det som gäller bland 6800le korten nu då? Fortfarande leadtek?

Av Multimedia

aha, tack

Av Multimedia

ATi Catalyst 4.12 med CCC, vad menas med CCC?

Av Multimedia

vilken drivrutin kör du med davidrone, till ditt 9800pro? Får inte du några länga fpsdropps under 20fps?

mvh maritn

Av Multimedia

okej, DeliMastah. Men det blir inger skillnad för mig...

Av Multimedia

alltså jag har testat en drös med olika drivers nu, men får inget bra flyt med mitt 9800pro- är det någon annan där ute som har ungefär samma system men som ligger stabilt över en 30fps ialla fall? Min går ner till 16-20 typ ofta som fan, å det är störande. Har testat alla olika inställningar, men det ända som ger fpsboost är att sänka till 640 eller 800x600. Men inte ens då funkar det särskilt stabilt...
Någon som har nått tipps vad man ska göra, eller är det så enkelt att det här spelet är krävande som tusan?

Av Multimedia

Ska testa med andra drivisar då.... Men detta spelet är nog det mest prisvärda jag köpt på flera år. Roligt OCH billigt!

Av Multimedia

Det skulle va kul om någon annan med 9800pro/xt hör av sig om hur spelet fungerar. Kan ju klart vara mina drivrutiner som spökar, använder DNA 3.3.4.12b för de funkar bäst men hl2.

Av Multimedia

Går det på något sätt få bort 30fps spärren?

Av Multimedia

Jag läste också i I PCG 95 Nov 2004 att det var anpassats för vad dagens kort klarar. Han körde väl det på ett 9800kort och tyckte det flöt som vatten. Vad kan då va fel för mig, för jag tvivlar att det är min övriga hårdvara som är seg...

Av Multimedia

tror du har rätt Gelantious. Känns ändå surt för till å me doom3 funkade bättre än detta.

Av Multimedia

Det enda jag kan klaga på är att det flyter kasst. Borde ju gå i 1024x768 me datorn i sign, men icke. Spelar ingen roll om man kör alla effekter på/av kommer inte över 20fps. MEn sänker jag till 800x600 funkar det bättre. nårra tipps?