Inlägg

Inlägg som Black_Island har skrivit i forumet
Av Black_Island

Vänta tills NAD släpper sin 46 tummare, full hd, 500gb inbyggd hdd, dubbla tv tuners aaahh www.hifiklubben.se

Av Black_Island

Finns det fortfarande ingenstans att köpa denna kablen förutom att köpa en VGA till Scart på Dustin?

Marko

Av Black_Island

du kan ju välja att satsa på lite finare kabel för att få ut finaste bild när du kör ut hd material från datorn

Av Black_Island

jag fick ändra en switch på moderkortet efter städning:S väldigt skumt fel men läs i moderkorts manualen det hjälper

Av Black_Island

samma sak händer mig, omformaterade datorn imorse funkade felfritt halva dagen och nu så är de samma problem:S

Av Black_Island

Tja, har samma problem som du! funderade och trodde det var för klent nätagg :S men kan de vara någon sorts överhettning av något?

Av Black_Island

jodå både i bios och i windows finns den.. men får det inte att funka =S den brukar hänga sig mitt under en bränning:S sjukt störigt men men nån annan som varit med om något liknande?

Mvh
Marko

Av Black_Island

Problem Med min Asus Drw 1814Bl

Hejsan!

Har ett fett problem med min nya Dvd Brännare, den känner inte igen,bränner inte och kan inte ladda dvd skivor :S.

Har googlat ganska mkt på den nu och sätt att folk över hela världen har haft samma problem. Vissa har flashat ner sig till äldre firmwire och fått det att funka och andra sitter med en Dvd brännare och olöst problem.

Det jag har gjort är att uppdaterat firmwire till deras nyaste version. Fortfarande samma problem.

Nu undrar jag om ni här på Swec har något tips om hur jag kan gå till väga för att lösa detta problem .

Mvh
Marko

Av Black_Island

Hejsan!

Har både testat Svideo till komposit omvandlare och Svideokabel till min scart, på båda sätten får jag svart/vit bild, blir helt galen , tankat rivaturner och ati programmet som rekommenderas.

Kan det vara så att TVn e för gammal? det har funkat förrut för något år sen på en annan tv då.

Har testat Svideo kablen till en annan tv och det blev Svart/vit bild där, kan tilläga att när jag försöker ändra färg på TVn genom ATI programmet så händer inget men när jag ändrar ljusstyrkan så ändrar det sig.

Av Black_Island

Problem med Tv-out på ATI

Hejsan allihopa!

Igår så var jag och köpte mig en scart med s video utgång och en sedan så köpte jag mig en svideo kabel. Förut använde jag en adapter som följde med grafikkortet ( Svideo till komposit) och då funkade allt på min gamla tv, men nu har man flyttat och fått en ny tv och nu sitter man här och försöker få bilden i färg men den vill bara inte :S.

Tvn är en 28 tum Samsung ( ingen platt tv) har läst alla möjliga tips och även testat att koppla in från grafikkortet till våran bakprojektor tv och där blev bilden svart/vit med även om jag ställde in på tvn att signalen var en Svideo signal.

E det kanske så att man måste använda komposit kabel för att få bild till tvn? adaptern har jag tappat bort under flytten så har ingen sådan nu.

Något program ni kan rekommendera innan man går och köper komposit kabel och adapter?
OBS ( kortet är ett 9600 radeon kort )

Tacksamm för snabba svar.

/Marko

Av Black_Island

Hej!

Är det från USA?, då lär det bli en del fraktavgifter och tullavgifter och det lär inte hamna på dem 1700kr du tänkt med.

Av Black_Island

Dvd Brännare som allmänt strular!

Hej!

Jag har en LG Dvd brännare som ska kunna ta alla sorts skivor, +,- r och rw och det gjorde den förrut, men om jag nu stoppar in en +R eller +Rw skiva så kommer det inte upp något på Den här datorn och jag kan inte bränna längre i det formatet :S just nu funkar endast -R och -RW skivor!

Detta kan låta som en drivrutins grej men jag hittar inte CD-skivan som medföljde när jag köpte Brännaren helt ny förra året.

Till frågan nu : Vad ska man göra åt en sån här grej? det står klart och tydligt på fronten på den +R,+Rw,-R och -RW och nu så funkar bara - skivorna ! Vet ni något program som kan återställa det eller låsa upp så man kan bränna alla sorters skivor eller har ni något förlsag vilken mjukvara jag ska installera?

Tacksamm för snabba svar!

Marko

Av Black_Island

Popups i Vista

Hejsan!

Ska iväg till en kompis imorgon och för första gången använda vista,
han har porrsurfat för cirka 5 månader sen och igår ringde han mig och klagade på att han fått massa popups från porrsidor, jaha tänkte jag och eftersom det kommer bli min första gång som jag använder vista vill jag fråga er här på swec.

Vilka gratis program hade ni rekommenderat att rensa trojaner med på vista, jag har själv ad aware och spybot men är de pålitliga på vista eller finns det några andra program?

Tacksam för snabba svar!

/Marko

Av Black_Island

jag har en amd 2400 också och den ligger på 2.0 Ghz

Av Black_Island

har någon en aning om hur man får spelet att funka med gamespy? har gjort ny användare i spelet med mitt gamespy och öppnat portarna man ska öppna, får bara ett medelande i början att de kan ta upp till 90 sekunder att connecta och sedan står de connection failed, please check your network settings... :S nån som har en aning eller haft samma problem och löst det på något sätt?

Av Black_Island

ja spelar typ need for speed carbon, doom 3 ibland, och cs: s , men asså räcker då 1gb eller ska man köpa ett par 2 gb?

Av Black_Island

jag hade tänkt köpa ett 9800 pro av en kompis för 200-300 kr och sedan ett par minnen, jag ska använda datorn till skolarbete i photoshop osv som vi kommer ha, även spela spel och bara sitta på msn, spelen ja vill spela är ju lite av dem nyare, därför tänkte jag vad skulle vara bäst då?

Mvh
Marko

Av Black_Island

1Gb elller 2Gb?

Hejsan!

Det är så att jag sitter på en relativt gammal dator, jag känner att jag måste uppgradera mig lite, dock måste jag har återseende att min ekonomi inte just nu tillåter en amd x2 osv.

Jag har funderat länge och kommit fram till att låsa upp min thorton processor så den blir en barton och uppgradera till mer minne.

Jag har hittat 2 st olika corsair minnen , en 1gb xms kitt och en 2gb vanliga corsair kit,

det är dessa 2 olika minnen för er som inte vet vilka jag mennar

2gb
http://www.datorbutiken.com/home/default.aspx?Product=1024DDR...

1gb
http://www.datorbutiken.com/home/default.aspx?Product=512DDRC...

min budget rör sig omkring 2 tusen så lite över funkar också.

vilka minnen ska man ta då? några 1gb kitt som fungerar snabbare eller 2gb kitt ?

Mvh
Marko

Av Black_Island

tackar så mycket för bilden videfix

Av Black_Island

mm jag har själv den länken också , jag har för mig att jag såg på en guid för några år sen hur dem gjorde , men ja hittar inte tråden här i swec :S, någon som har fler förslag ? eller som har själva gjort de och kan berätta?