Inlägg

Inlägg som discot har skrivit i forumet
Av discot

Måste man alltid också köpa 1st månad till ordinarie pris om man köper 1st presentkort för 3månader gold och ska göra om till ultimate?

Av discot
Skrivet av Laxpudding:

Sonys exakta motsvarighet till Samsung Q70-serien, det är rentav samma hårdvara i grunden, är modellen X85K. VA-paneler med ursprung hos CSOT/TCL. Årets X85L adderar en FALD. Det är den produkt du ska titta mot ifall du vill ha Sony och något som är steget uppåt.

På ett tekniskt plan är X75WL istället två steg nedåt jämfört med Q70-serien. Det finns heller ingen information om vilka paneler eller vilken ursprungstillverkning det är, samt hur mycket av Sonys kunnande som överförs till den modellserien.

Vilken skulle du välja mellan Samsungen och LG:n.

https://www.elgiganten.se/product/tv-ljud-smart-hem/tv-tillbe...

https://www.elgiganten.se/product/tv-ljud-smart-hem/tv-tillbe...

Av discot
Skrivet av YamahaDGX630:

Skulle också säga att Q70 65" är bästa valet för en budget på upp till 10 000:-

Är nära att köpa den jag med, men misstänker att denna Sony tv ger bättre bild även fast den inte ens är qled eller har 120hz

https://www.elgiganten.se/product/tv-ljud-smart-hem/tv-tillbe...

Av discot

Som sagt

https://www.elgiganten.se/product/tv-ljud-smart-hem/tv-tillbe...

Den är ju helt klart bäst specs emot resten av dom du listat.

120hz osv.

Av discot

Samtidigt är det ju bara en liten del av Telias samt Telenors fiber kunder som ligger på BF priser längre tider. 90% betalar säkert alldeles för mycket varje år i deras fiber kundbas.

Så i stället för att hålla på att tjafsa så borde dom ge med sig till oss som tjafsar om detta varje år, bättre att ha en betalade kund än ingen kund alls.

Av discot

Kan faktiskt tänka mig gå ner till 250/250mb för 299kr även fast jag är sugen på att testa Telenor. Haft Telia rätt länge blir iofs lite dyrare med Telenor men fortfarande bra pris.

Har sagt upp mitt Telia sedan tidigare så det går ut i början av december.

Samtal 1:

Slängde i princip 250/250mb erbjudande rakt i knäet på mig, men då var det en princip sak kunde han göra det ville jag ha 500, men inte det.

Samtal 2: Ehh nej på allt lite rabbatt kanske ändå men mycket dyrare.

Samtal 3: Ville inte ge mig något alls utan det går inte att ha BF priser flera år, vad konstigt sa jag eftersom jag haft det.

Samtal 4: Bytte taktik tog upp flera operatörer som skulle kunna ge mig bättre pris på 250 samt 500 än både Telias och Telenor BF erbjudande, liten chansning i fall personen på andra sidan hade koll på marknaden och insåg att det givetvis inte var så.

Fick 250/250mb 299 kr så slutade med det.

Tog lite tid att ringa flera gånger så får nog kanske ta Telenor bästa år i stället.

Ni som orkar ringa om kan nog få igenom det ni vill ha.

Av discot
Skrivet av Veen:

Jag tänkte kuta in på en Netonnet imorn och släpa hem en Philips 65PUS8548 https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=11235637.

Var lite inne på ambilight men även google tv inyggt så man kan casta och så, men ser också att i framtiden klickar jag säkert hem en nvidia shield eller liknande.

Jag vill mest bara veta om det är ett bra val eller om jag kan få någon betydelsefullt bättre panel för runt 10k, hade ju helst velat ha OLED men både 65" och taket på 10k är jag ganska fastställd på. Har försökt att hitta beggad OLED men har inte fått så mycket napp..

Är det inte bättre du kutar in till Elgiganten och köper denna tv i stället?

https://www.elgiganten.se/product/tv-ljud-smart-hem/tv-tillbe...

Jag kommer köpa den mest troligt, typ samma läge som dig vill ha 65 max 10k, den är bättre än den Philips tv:en du tänkte köpa. Hittar ingen annan tv i 65 tum som matchar denna i pris/funktion.

Av discot
Skrivet av marow:

Söker en ny tv åt faderskapet, en 65 tummare för ca 10k som max (helst), hans vardagsrum är väldigt ljust på sommaren och soliga vinterdagar, sedan ser han mycket sport , annars mest vanligt tv utbud, tittat på Samsung 65" Q80C som verkar pricka in det mesta, men som är lite väl dyr 12k som bäst på Elgiganten, tittade även på 65" Q70C QLED och 65" Q60C QLED, genom Benify då priset var bra, men velar lite då just pga av ljus styrkan.

Den Samsungen 65 tum är jag sugen på, vad jag förstått finns det ingen som till max samma pris som är bättre än den.

Av discot

Vart inne på Telias sida kan man hitta att man vill bli uppringd.

Av discot

Telias erbjudande var ju sådär.

Har deras 500/500mb får man inte 250/250 till samma pris är Telenors erbjudande alltid kvar, sugen på att prova annat nät efter flera år på Telia med.

Av discot

Gissar på att det nya priset är 349kr även för Telia

Eftersom Telenor lagt sig på det, inte drar dom till med 299kr på Fredag.

Lika bra att ta Telenor nu, något bättre erbjudande kommer inte punkt.

Av discot

Tror ni Telenors erbjudande går ner till 299kr om någon dag?

Kommer Telia köra på 349kr även dom eller ska dom utmana med 299kr

Av discot
Skrivet av Pelegrino:

Uppskattar att du delar med dig! Är beredd att jag i framtiden kommer behöva hosta upp en del pengar. 375' är det jag ska ge för en P90D Ludicrous från 2015 med free supercharge som gått 18.000 mil vilket jag tycker låter som en schysst deal förutsatt att inget är galet. Gör mig inte så mycket att det är pre-facelift. Just gummilister osv är väl det som jag kan tänka mig är en av de första sakerna som får bytas. Hoppas bara mina länkarmar klarar sig ett tag

Har också tänkt tanken många gånger på en begagnad model s, men hela tiden så vågar jag inte har man otur kommer det lite olika 50k utgifter lite då och då

Av discot

Andra året jag förlänger nu på Telia och deras 500/500mb.

Men först på uppsägningsavdelningen vart det en liten uppläxning att man inte kunde hålla på så här varje år😁😁

Tänkte ju berätta att Telenor gärna tar mig som kund sedan kunde jag komma tillbaka nästa år på Telias Black Friday erbjudande som ny kund och sedan är cirkusen igång igen.

Men han muttra bara då och förlängde och tog bort min tidigare uppsägning. Visst kan det vara grisigt att göra så här varje år men förmodligen är det endast en liten skara människor som har dessa priser resten betalar alldeles för mycket.

Av discot

Såg på Telenors hemsida att dom börjat med black week.

250mb för 299kr, förra året kunde jag välja 500/500 299kr från dom med.

Blir väl Telia igen då....

Av discot
Skrivet av nu1mlock:

Inte helt hundra på vad du menar. Du använder samma konto hela tiden så ingenting händer med spel som du har köpt.

Så det spelar ingen roll vilka om jag köper olika längd på Xbox Live Ultimate jag kan banka in nya koder när det behövs på samma konto hela tiden?

Av discot

Var länge sedan jag ägde en Xbox nu, men har köpt en åt barnen nu.

Om jag först skapar ett konto och lägger in mitt betalkort och kanske köper ett spel och ordnar först kanske Xbox Live Ultimate till ordinarie pris första månaden eller så, vad händer sedan mitt mitt spel som jag köpt om jag köper någon billigare nyckel som gäller Xbox Live Ultimate som gäller längre?

Måste jag skapa ett nytt xbox live konto till den nyckeln då? Och kommer mitt köpa spel då försvinna? Om jag måste byta konto?

Av discot

Är det någon mer som fått detta att fungera som inte har Telenors bredband och kör med egen router?

Har Telia fiber, arris boxen funkar om jag kör den från tv-uttaget på fiberkonvertern.

Men om jag kopplar in boxen direkt på en av mina Deco enheter på en annan våning med nätverkskabel direkt till den Deco enheten så vill inte boxen gå i gång, även fast jag aktiverar iptv vlan i Deco enheten och skriver in vlan id 46 samt 0 i priority.

Någon som har någon mer tips på vad man kan testa med?

Av discot

Köpes stationär dator (dotter)

Söker en stationär dator till dottern för minecraft, roblox samt YouTube. Bra pris/snabb affär. 1000-3000?

Runt Östersund eller Sundsvalls trakten.

Läs hela annonsen här

Av discot

Föredrar xboxs dosa över ps4

Skickades från m.sweclockers.com