Inlägg

Inlägg som Calle_kungen har skrivit i forumet
Av Calle_kungen

De är det som är problemet, är ansluten till internet men går inte att installera

Av Calle_kungen

MacBook Pro problem

Hej är helt nu till dethär med mac men hursomhelst på har jag installerat en ssd i min mac och den är ju självklart helt tom. Hur gör jag nu för att installera Mac OS X... När jag starta upp macen så kommar man in i apples typ standardprogram där det finns fyra alternativ. Återskapa från time machine, installera OS X, få hjälp online och den sista är nånting där man kan formatera hårdiskarna. Självklart trodde jag att det bara var att trycka på "installera OS X" men när jag trycker på den kommer jag in i början på installationen och så trycker jag på forsätt, då står det att appel måste verifiera nått och det är där det tar stopp, det står att det inte gick att installera det "ett fel har inträffat"

Är tacksam för hjälp. Är en MacBook Pro 13" late 2011 om det gör någon skillnad

kan tänka mig att man måste göra en usb sticka som man bootar upp macen med. Berätta gärna hur man gör det isåfall

Mvh Calle

Av Calle_kungen

GTX 780ti 4x Skärmar

Hej jag har ett gtx 780ti i min dator. Jag vet att man kan koppla in 4 skärmar men jag undrar om jag kan koppla in 3st 1080p och 1st 4k skärm och köra alla samtidigt.

Mvh: Calle

Av Calle_kungen

https://www.netonnet.se/Customer/SharedList/11737

tror du att detta kommer att fungera ?

Av Calle_kungen

Dator för minecraft med shaders

Hej jag ska bygga en ny dator som jag ska spela minecraft på. När jag spelar vill jag spela med ett mod som heter shaders och jag vill ha en stabil 60 fps.
Windows har jag så det behöver inte ingå i priset. Budget: ungefär 10k

Mvh: Calle

Av Calle_kungen

Okej men tror du det kommer att fungera okej med ett gtx 770 och och en i7-4790k. Eller en i7-4820k

Av Calle_kungen

Ny Dator

Hej! Jag ska köpa en ny dator. Och jag undrar vilka komponenter jag ska köpa. Jag kommer att spela minecraft och cs:go.(inte så krävande spel) När jag spelar Minecraft skulle jag vilja spela med ett mod som heter shaders. Jag tror det drar ganska mycket prestanda. Och jag vill ligga på stabil 120 fps. Nu undrar jag vilka komponenter jag behöver för att göra detta.

Jag kan bygga datorer så ge gärna förslag på komponenter och inte färdiga datorer. Min budget ligger på 8000kr eller lite mer.

Tacksam för svar: Calle