Inlägg

Inlägg som nidlarn har skrivit i forumet
Av nidlarn

Tänk om Valve införde någon typ av win-algoritm i sin matchmaking. Så att en spelare med 300 vinster primärt matchades mot andra spelare med X-antal vinster. Många cheaters skulle då hinna fastna i overwatch eller åka på VAC innan de samlat ihop ett större antal vinster. Och det skulle göra spelet "renare och renare" ju mer man spelar.

Själv är jag oerhört trött på att spela i en 5 man premade och möta 5 randoms där det ALLTID är minst en spelare i motståndarlaget med bara ett spel på steam, under 150h played i CS, ingen profilbild.

Av nidlarn
Skrivet av fiskebulle:

"Problemet" som jag ser det är ju att det är så mycket hjärndött folk i de högre rankerna att det inte längre är ett krav att ha bra game-sense för att trycka sig förbi och komma upp bland lem-ge. Har man hyfsat aim och ofta spelar 5 stack så kommer man lätt upp till lem, och säkerligen vidare också, om än långsammare.

Väldigt sant.

Sen är det ju så när man spelar i en 5manna stack att samtliga spelare kommer att vinna och förlora tillsammans. Hoppar alla in som DMG så spelar det ingen roll att två spelare efter två månader har blivit dubbelt så bra som de andra. Alla kommer ändå att ha ungefär samma rank.

Lite som att sitta i en båt med 5 andra. Det spelar ingen roll om du ror medans din polare ligger och sover i båten. Ni kommer båda att komma i land samtidigt ändå.

Av nidlarn

bump, finns kvar

Av nidlarn

Lem, spelar ofta premade och behöver en femte. 20+.

nidlarn på steam.

Av nidlarn

Är man bra fastnar man inte i silver. Även om du får 30 kills per game så är det inte så pass dominant att du automatiskt borde ranka högre. Med det sagt så kan det vara svårt att ta sig ur silver, eftersom spelarna du möter inte tvingar dig att spela bra. Du klarar dig fint på att kolla ner i marken och springa runt med p90 runda efter runda.

Av nidlarn

27 år, LEM. Spelar väl en 4-5 sessions i veckan. Oftast sitter vi premade och behöver en femte spelare.
Relativt seriöst spel, det är ju roligare när man vinner liksom. Spelar både mm och faceit.

Lägg till "nidlarn" på steam.

Av nidlarn
Skrivet av Naxos:

Lite Squadron gameplay.

https://www.youtube.com/watch?v=XQH3Bng8hvM

Personligen blev jag väldigt otaggad, lock-on fest med auto aim.

Klippet är claimat av EA.. Men hoppas verkligen inte att de gör detta till en casual shit fest där en spelare som precis plockat spelet kan prestera lika bra som en veteran tack vare lock ons och autoaim.

Av nidlarn

Steelseries Sensei Wireless, CM qickfire TK

Steelseries Sensei Trådlös mus och ett CM quickfire TK tangentbord (blåa switchar) i absolut nyskick säljes.
Båda är helt oanvända och ligger kvar i originalkartong.

Tangentbord: 490:-
Mus: 990:-

Finns i Uppsala, kan skickas om köpare står för frakt.N

Steelseries Sensei Wireless, CM qickfire TK