Inlägg

Inlägg som Raywid har skrivit i forumet
Av Raywid
Skrivet av Oddsimporter:

Denna var jag faktiskt inne på Inet och testade. Blev väldigt sugen på den så fint att någon annan instämmer. Hur är färgerna out of the box? Skulle du kunna "ge mig" dina skärminställningar?

Har hört att vissa har haft problem med färgerna från början men sedan fixat i inställningarna. Min rekommendation (vad jag gjorde) är bara att googla "best screen settings for benq" kanske lägga till vilket spel du kör. Om jag var du skulle jag inte ora mig för mycket benq skärmen är mycket bra och många har den så är lätt att få hjälp och tips från andra

Skickades från m.sweclockers.com

Av Raywid

Bästa mus för "claw grip" till cs go

Hallå allesammans

Jag letar efter en mus som är av top kvalitet och som antingen är gjord eller bra att gräppa som en klo. Har kollat på Zowie fk1 och 2 men folk säger att de har tröga knappar och vet inte om det är egentligen så stor grej men men är ju en besserwisser så. Om det är någon som har en zowie fk1 eller fk2 så kan ni gärna säga vad ni tycker om musen och om ni märker av tröga knappar eller så. Tack på förhand.

Av Raywid

Benq xl241zz har jag mycket bra skärm. Ska jag vara helt ärlig tså tror jag inte det spelar super stor roll vilken skärm det är så länge den har 144 Hz 1 ms och har bra förgerinställningar

Skickades från m.sweclockers.com

Av Raywid

Tack så mycket för svar

Av Raywid

Musmatta

Hallå allesammans!
Ganska ointresant fråga men hur långt tid tare innan en musmatt torkat? Är så ivrig o dra igång maskinen men mattan va smutsig så tänkte tvätta den tar en jävla tid innan den blir torr hur långt tid kommer det ta tror ni har för övrigt en vanlig SS qck matta (första gången jag tvättar mattan jädra dammig)

Av Raywid

Ok testar på det kommer hem på tisdag eftermiddag åter kommer då tack så mycket för hjälpen

Av Raywid

Svamp och tvål kanske?

Av Raywid

Tack så mycket men musmattans är inte heller gammal typ två månader så det borde väll fortfarande funka kanske bara att tvätta den och blåsa lite på musens sensor. Sjukt tacksam för svar och nu en ny fråga hur tvättar men en vanlig qck steelseries matta?

Av Raywid

Musen följer inte trackar inte riktigt bra

Som rubriken lyder så följer musen inte riktigt dit man vill den ska eller stannar till. Har en steelseries rival alltså en optisk mus och en vanlig steelseries qck matta tunn.Nån som har förslag vad man kan göra köpte musen nyligen älskar hur den känns men trist förstås att det inte går som man tänkt. Är förnärvarande på semester och har ej tillgång till musen/speldatan. Men kan det ha något att göra med underlaget att musen inte trivs på qck skulle förvåna mig då det är samma företag ska också lägga till att mattan har varit ganska dammig hade tänkt tvätta när jag kommer tillbaka kan det ha nåt med saken att göra? Spelar cs go så att musen laggar till är oförlåtligt i många situationer. Ny inom pc och lockar forumet sorry om jag inte riktigt kan eller förstår eller utrycker mig dåligt tack på förhand alla lockare

Av Raywid

Cs go cooldown/cooldown

Ursäkta om jag har satt den här tråden på fel ställe relativt ny på locker. Men har en fråga om cs go.Det började med att jag quitade två comp matcher på grund av olika anledningar men sen så frös datorn och då fick jag en 24 h ban. Och nästa skulle va 7 days. Så jag spela lite och kom i en massa skit lag med ryssar och polacker så istället för quita så började hosta och harkla mig i micken(väldigt omoget men orkade bara inte) så blev jag kickad ett par gånger men senast jag blev kickad så står det att jag har en cooldown för att jag blivit kickad för många gånger betyder detta att den hänger ihop med quitsen och att jag skulle få en vveckas ban klarar inte en vecka utan cs go lol. Men glömde nämna att det står inte hur lång cooldown en är. Vilket det gjort när jag lämnat men frågan är egentligen om jag kommer bli bannad en vecka

Av Raywid
Av Raywid

Förlåt för dålig formatering

Av Raywid

Kan inte starta min Tp-link 300mpbs mini wireless usb

Som titeln lyder.
Kan inte få igång skit en. Sett på en del klipp där det går som en smäck. Grejen är den att när jag har tryck in usb och ska installera den på ett program som heter Setup wizard. Tar den produkten jag köpt och den börjar installera.

Men sen varje gång efter typ 80% skulle jag säga så kommer följande text ordagrant: Installationsprogrammet fungerar inte på denna plattform. Välj ett paket som passar till Operativsystemet.
Har btw windows 8.1 och eftersom det här är min första dator och jag är ny så vet jag inte var jag skulle göra. Testa att skita i installationen och gick direkt på att ansluta men då kommer det upp att nätverket är begränsat. Inget fel på nätverket heller för den saken.
tacksam för alla svar vet att det blev lång text

Av Raywid

Tack så jävla mycket alla har kommit på hur man gör nu. Riktigt tacksam för all hjälp och tips. Skönt att det här forumet finns.

Av Raywid

Tyvärr är det inte samma jag har den man får med på ix35 premium gamer och den är inte likadan

Av Raywid

Tror jag inte har samma har den man fick med från premium ix35 och den ser inte ut riktigt så där verkar ha mer av en knapp funktion som jag inte förstår mig på

Av Raywid

Men dem är ju så jävla små har ingen mejsel som är så liten. Är jag ute på hal is och kollar fel saker?

Av Raywid

Men ska jag skruva upp dem med tummen för det funkar fan ej

Av Raywid

Jag får inte upp dem är det meningen att man ska använda skruvmejsel?

Av Raywid

Jag vet riktigt klantigt Tack för svatry