Inlägg

Inlägg som CrazyBlueberry har skrivit i forumet
Av CrazyBlueberry

Finns det några amiibo samlare på det här forumet?

Av CrazyBlueberry

Nu är erbjudandet på Marshall Major III Bluetooth hörlurarna tillbaka igen!

https://cdon.se/hemelektronik/marshall-major-iii-bluetooth-sv...

Av CrazyBlueberry
Skrivet av klirre:

Jag tänkte: vad tyst det blivit i tråden, hade glömt att följa nyhetstråden

Smidig lösning för att hålla konversationen sammanhängande och samtidigt låta nyheterna flöda. Jag följer ingen annan switch-relaterad sida så det är väldigt uppskattat @Tiamat

Skickades från m.sweclockers.com

För min del kanske det var aningen onödigt med en separat tråd, det sker sällan konversationer eller diskussioner på denna tråd ändå och nyheterna vi fick här höll tråden igång och uppmuntrade ändå människor att kommentera och diskutera Nintendo relaterade ämnen.

Hursomhelst, det viktigaste är att alla blir nöjda

Av CrazyBlueberry
Skrivet av Hagge:

Köpte den själv, men kan säga att jag gillar den här..
Känner du av input lagg här, då vill du inte spela den på Ps4an.. Där var det extremt.. här är spelet fortfarande spelbart Älskar den stort på switchen

Någon som kan tipsa om en fin stadig stand? Helst inte den där Hori som bara är massa plast o så, något simpelt?
Typ denna

Lite orolig över luftuttagen som kommer blockeras? Kanske?

Kan det här vara något? Det är Nintendos officiella produkt som kommer ut snart.

https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/54I5sG0m_sl1wWE1WEhYRKL3aqs=/0x0...

Av CrazyBlueberry
Skrivet av Tiamat:
  • New Unruly Heroes gameplay trailer. Ett spel som jag själv har väntat länge på.

När kommer det här ut då?

Av CrazyBlueberry
Skrivet av Twelve Monkeys:

Nån som skrev på fb att det inte går att hacka den nya versionen, nån som vet nått mer om det?

Det undrar jag också.

Av CrazyBlueberry
Skrivet av Tiamat:

Jag har både Samsung Pro+ MicroSDXC 128GB och Sandisk 400GB. Mitt Sandisk-kort är lite snabbare än pro vid laddningstider. Men det är på tok för dyrt i Sverige. Jag köpte mitt från en tysk säljare förra året för 1780:-. Nu kör jag med pro-kortet i min digitalkamera istället.

Mest prisvärda jag hört är Samsung EVO.

https://www.youtube.com/watch?v=fxjqhDi3DHY

Eurogamer har en lista med:

https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-the-be...

Okej, låter som att sandisk kan vara snäppet bättre? Men vad är skillnaden mellan Sandisk Ultra, Extreme Pro och Extreme Plus?

Av CrazyBlueberry

Vill någon berätta för mig vad som är absolut bästa microsd kortet för Switch? Och ska man välja Samsung eller Sandisk?

Av CrazyBlueberry

Vad är det bästa priset ni sett på de gröna/rosa joy-con kontrollerna?

Av CrazyBlueberry

Gjorde ni några kap hos GameStop igår?

Av CrazyBlueberry
Skrivet av Hagge:

En annan fråga är gällande USB-C anslutningen. Läste att vissa kablar o så brickar enheten? Hur, var och vad ska man akta sig för? Laddat switchen ibland med en powerbank som jag använder till telefonen, men telefonens usb-c kabel.. Men när jag läste detta med brick så blev jag orolig? Hur fan går de ihop?

Du kanske finner detta svar givande som jag hittade i ett forum:

"For charging the Switch alone, any USB-C spec charger should be sufficient--better if it supports Power Delivery. However, powering the dock requires more than just PD and it seems Nintendo has a proprietary chip in the dock/adapter to ensure precise voltage as needed.

The reason so many Switches are getting bricked with 3rd party docks/adapters is that the voltage isn't managed properly when docked and it doesn't play nicely with the Switch."

Av CrazyBlueberry
Skrivet av underwatch:

Hittade destiny för 40kr hos cdon lel. Vill dock byta in den asap vill inte att alla Xbox ska ta slut

Skickades från m.sweclockers.com

Media Markt i Barkarby i Stockholm har XBone spel för 50kr styck.

Av CrazyBlueberry
Skrivet av Cooling23:

Utrymme är iaf mer miljövänligt

Jag håller med om ovan, i det här fallet köper du spelen för att du vill ha fysiska exemplar, det är ett sätt att bevara ett spel som du tycker om, eller vill ha av samlarskäl. Man kommer knappast slänga de i framtiden, i alla fall ingen vettig person

Av CrazyBlueberry
Skrivet av Cooling23:

När jag ser bilden tänker jag bara på "slöseri med plast". Jag köper allt digitalt.

Om man kör med den logiken, kan jag säga till er som köper digitalt: Slöseri med utrymme XD

Av CrazyBlueberry

För er som äger Owlboy fysiskt, vilken färg är "triangeln" på era exemplar? För er som inte vet var triangeln befinner sig, är det längst ner på ryggraden av fodralet. Min är rödlila, hur ser eran ut?

Skrivet av iller:

Jag gick efter denna:

https://www.fz.se/nyhet/276789-e3-2018-har-ar-tiderna-for-all...

Antog att de har konverterat till svenska tider, om inte de menade brittisk tid, men då skulle de noterat det eller hur?

Av CrazyBlueberry

Hm, är det helt klart och tydligt vilken tid Nintendo har sin E3 visning? Jag har kommit fram till den 12e Juni klockan 18:00 kvällstid. Kan någon här bekräfta detta?

Av CrazyBlueberry
Skrivet av Tiamat:

Antingen det eller ladda ned då det är för lite plats i hyllan och mina två katter tar säkert sönder saker om de ligger lägre ned.

Jag förstår, antar att du lyckats få tag i samtliga amerikanska utgåvor av spelen från Nicalis eller hur? Jag var lite dum och väntade för länge med The End is Nigh First Edition, priset var totalt 330 kronor inklusive frakten och växlingsavgift, inga importavgifter. Trodde jag hade koll på lagerstatusen eftersom den säger till när det börjar bli få exemplar kvar, dessutom hade de redan sagt till mig att det fanns tillräckligt med exemplar, men det jag inte visste var att de räknade in standardutgåvorna och förstautgåvorna i samma lagerstatus, vilket var ren otur för min del.

Samlar du på andra format också eller bara Switch?

Av CrazyBlueberry
Skrivet av Tiamat:

Det är lite surt att de gjorde $54.99 till £54,99 om du ser fliken på sidan så har den en rullgardinsmeny du kan välja engelska och då är det den gröna triangeln. Väljer du den franska eller tyska får du som du påpekat en annan rating och färg på triangeln. Kupongerna är oftast personliga ibland har de officiella kuponger.

Jag älskar pins och att de har en artbook med. Jag öppnar inte mina boxar ändå så det spelar inte så stor roll om det är ett omvänt cover eller inte. Nicalis manualer är snygga men bräcker inte artböckerna då de har bättre tryck tycker jag.

Ps såg att i den här utgåvan var artbook:en i manual-format men jag har redan beställt.

Nämen... Det lönar sig att vara öppen med sina åsikter, hade säkert missat det där annars. Så... Du är nästan som jag, du kommer alltså inte öppna denna utgåva? Utan, du kommer köpa en standard också och öppna upp det istället?

Angående priset tror jag att de räknar in momsen, skatten och troligen andra avgifter. Brukar alltid vara så med europeiska utgåvor.

Av CrazyBlueberry
Skrivet av Tiamat:

Jag har beställt använde en kupong man får points på köp. Standard edition går säkert att köpa i Sverige men inte specialutgåvan.

Yomawari: The Long Night Collection - NINTENDO SWITCH™ - Standard Edition 39.99 GBP

Jag gillar skarpt NISA Europa utgåvorna och de kommer säkert att stiga i pris i framtiden. Om du vill gärna ha det tveka inte för om de är slut så är de slut och att köpa på ebay för dyrare pris suger.

De packar dem verkligen säkert och att få det hem till dörren är värt det tycker jag

Jaså? Var det någon personlig kupong eller? Efter att ha jämfört lite är det i princip 200 kronor skillnad totalt mellan standard och special, inklusive frakt och sånt. Det som bekymrar mig är, nästan alltid brukar Nintendos specialutgåvor vara antingen av tysk eller fransk tillverkning, jag ogillar både den rödlila triangeln och USK märket som ibland dyker upp på omslaget. Sedan är det ingenting intressant som följer med egentligen, det ser väldigt fattigt ut. Jag hade verkligen föredragit reversible cover eller manual, som Niacalis first edition utgåvor.

Vad tilltalar dig med den här utgåvan?

Av CrazyBlueberry
Skrivet av Tiamat:

Yomawari The Long Night Collection - Limited Edition (Nintendo Switch™) startar sin förhandsbokning idag ca kl 13:00. Det här är Europaaffären och inte NA de hade redan släpp igår. Import och tull gäller inte inom EU och UK är fortfarande med i EU. Pris och frakt kommer att uppdateras när produkten är ute.

https://store.nisaeurope.com/collections/switch-1

  • Yomawari: The Long Night Collection for NINTENDO SWITCH™

  • "Company" Double-sided Poster

  • Official Art Book

  • Lost Girls Pin Set

  • Collector's Box

https://store.nisamerica.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/y/o/yoma_3d_switch_fullset_white_esrb.jpg

Spelet är uppe för förhandsbokning priset är med frakt 65,98 GBP.

Har du beställt? Jag vill så gärna ha en specialutgåva av det här spelet eftersom det ser så himla bra ut, men som du själv nämnde, frakten på ungefär 130 kr gör mig tveksam. Jag antar att vi inte kommer få den här utgåvan i svenska butiker eller hur?