Inlägg

Inlägg som Wingdings har skrivit i forumet
Av Wingdings

Även jag har samma problem. Tidigare har jag kört en Debian-server som brandvägg med Shorewall installerat, och då var jag OPEN, men sedan jag för ett par dagar sedan bytte till att köra PFsense så är jag alltid STRICT även om jag öppnar de rätta portarna (med rätt protokoll) och att ha UPnP på.

Av Wingdings
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MCRJ
Är det nån här som låst upp den via telia och hur funkar det?

Jag låste upp min iPhone 3G för några månader sedan. Jag gick till en Telia-butik, och någon dag efter att jag var där så startade jag iTunes med telefonen inkopplad. Då får man ett meddelande om att telefonen är upplåst.

Av Wingdings

Nu har jag inga FPS-drops längre. Måste ha varit något program som låg och tuggade då och då i bakgrunden.

Inlevelsen är som vanligt på toppnivå!

Av Wingdings
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Robbaz
20fps och skit ping. Fattar inte vad som tar ner fpsen, har testa nya drivrutiner och allt.

Med min HD5870 ligger jag för det mesta över 50 fps, men då och då (flera gånger i minuten) så åker det ner under 10 fps och blir helt ospelbart. Det håller sig där i säkert 5-10 sekunder innan det direkt går upp till det vanliga värdet. Det är inte att scenen förändrar sig, och inte att jag vänder mig åt något med tunga effekter i, utan det bara kommer helt plötsligt.

Kortet jobbar tillsammans med en Core i7 920 i 4 GHz, så prestanda borde verkligen inte vara något problem.

TILLÄGG: Temperaturerna håller sig inom rimliga värden, så det är ingen throttling som sker.

Av Wingdings
Citat:

Ursprungligen inskrivet av facedark
Köp ett 5850 för 3 skärmar, det är det enda jag kan rekommendera.

Vad är meningen med att köpa ett 5850 om man ändå inte ska spela? Eyefinity och DXVA går hela vägen ner i 5000-serien, så han kan lika gärna köpa det billigaste. 5750 kostar hälften så mycket av vad ett 5850 gör.

Av Wingdings

Tänk på att om han ska ha ett grafikkort ur 5000-serien så måste en av de tre skärmarna ha DisplayPort-ingång, alternativt att man köper en DP-DVI-adapter. Det går inte med vilken adapter som helst, heller. Den måste vara aktiv. Apples adapter har fått mycket kritik. Dell har en som verkar funka bra.

Av Wingdings
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wolfclaw
Så man måste fortfarande göra så hos Telia? Hade samma problem år 2003 och var tvungen att klona MAC för att få det att fungera.

Det är inget måste, men det minskar tiden du måste vänta när du byter nätverksenheten som sitter kopplad till modemet.

Av Wingdings

Gå in på ditt Battle.net-konto och välj att du ska lägga till ett nytt spel. Där kan du skriva in CD-nycklarna.

Av Wingdings
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SissY
Joo jag har skapat ett Battlenet account, men var skapar jag själva login accountet?

Det lär väl stå i manualen?

Titta på http://www.wow-europe.com/ och titta i högra sektionen.

Av Wingdings

Använde du ESD-skydd? Om inte så kan du ha haft otur och sabbat någon del genom så lite som en lätt beröring. Jag gissar på att moderkortet tagit stryk av statisk elektricitet.

Av Wingdings

Jag tejpade ihop min X25-M med min gamla Seagate 1.5TB.

Av Wingdings

Jag är lite tjurig över att Intel inte släpper det här till G1-modellen också. Hoppas att det kommer gå någon gång i framtiden.

Av Wingdings

Har väntat tills nu med att spela. Jag ville vänta tills mitt garantiärende av ett 8800GTX blev färdigt. Jag fick ett nytt GTX 260 i utbyte för några dagar sedan, och efter en kvarts pill med datorn så hade jag fått igång det som ett PhysX-kort. HD 5870 för att rendera, GTX 260 för att räkna fysik. Spelet är allt jag drömt om och det fortsätter att imponera mig gång på gång. Fruktansvärt välgjort!

EDIT: Dock har jag inte fått igång kantutjämning än. Jag kör 1.1, och vissa skriver att det ska gå att tvinga på kantutjämning genom CCC, men oavsett vilken inställning jag gör där så får jag ändå ingen.

Av Wingdings
Citat:

Ursprungligen inskrivet av coopdeo

Om man reser in i USA och inte vill att de amerikanska myndigheterna skall gå igenom burkan kan kryptering vara bra.

Själv tycker jag inte att det är värt att bli nekad inträde i landet för en sån här sak. Då är det bättre att komma dit med en tom dator och överföra den känsliga datan över internet när du väl är inne i landet.

Av Wingdings

Redsn0w funkar inte ännu med iPod Touch 3G, men blackra1n gör det. I länken hittar du en guide för hur det ska appliceras.

Av Wingdings

Formatering kommer hjälpa. Att byta ut hårddisken i den till en snabbare hjälper också.

Av Wingdings

Nu är jag bra trött på det här.

För ett par år sedan beställde jag komponenter åt en vän för att bygga ihop en dator åt honom. I slutet av augusti gick moderkortet (ASUS P5B, fortfarande täckt av garanti) sönder och gav ingen bild när man startade datorn. Jag skickade in moderkortet till er nånstans kring den 10 september och väntade mig att garantiärendet bara skulle ta några dagar. Icke då. Det visade sig att ni skickade iväg moderkortet till leverantören/tillverkaren efter den första veckan. Nu har det gått nästan en månad sedan ni först fick moderkortet av mig och jag har frågat om hur det går omtalet gånger. Det enda jag får som svar är att leverantören/tillverkaren fortfarande har kortet.

Ett par veckor hade jag inte blivit tjurig över, för det har hänt många gånger att garantiärenden tagit så lång tid för mig. Men nästan fyra veckor? Det här befängt. Moderkortet kostade under 1000 kr när jag köpte det åt min vän och det var budgetkort redan då. Nu tillverkas det inte längre. Pengarna som lagts ut av er och leverantören på det här budgetkortet överstiger säkerligen det som krävs för att helt enkelt skicka mig ett nytt moderkort. Konstigt nog har jag reklamerat flera ASUS-moderkort hos er innan och då har jag fått en ersättare inom några få dagar. Har ni outsourcat all supportverksamhet?

Att berätta det här för någon på kundtjänst över telefon känns lite dödfött då jag knappast tror att de bryr sig speciellt mycket om en sån här sak, men det här beteendet börjar få mig att tröttna att handla på Dustin. Innan har jag associerat god kundtjänst och support med företaget, men det börjar förändras.

Jag hoppas att du kan ge mig lite djupare insyn i det här än vad telefonfolket kan göra, Jüri. Skickar gärna ordernumret till dig.

Av Wingdings
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hunter(Swe)
Beta drivers, inget jag stoppar i min dator

Då kan jag upplysa dig om att ALLA drivrutiner till 5800-serien just nu är "beta". Versionen som fanns på min CD-skiva från XFX är 8.66 RC6 (Release Candidate). Detta är bara en nivå högre - RC7. En release candidate är dock inte en renodlad beta, utan steget mellan beta och ett officiellt släpp.

Av Wingdings
Citat:

Ursprungligen inskrivet av majje
gaaah! När släpps det för oss som inte har BBB?? :(((

Jag har inte BBB.

edgren, hur går man vidare till nästa sida? När jag använder piltangenterna för att navigera till kanterna så hoppar den över till motsatt sida istället för att "scrolla" till nästa filmsida.

Av Wingdings

Fick min invite idag. Filmutbudet verkar vara väldigt begränsat dock. Jag kan bara se ett trettiotal filmer. Finns det någon "nästa sida" att gå till?
Avdelningen för TV-serier kunde jag inte ens gå in på, utan fick prompt felmeddelanden från Python inuti programmet.