Inlägg

Inlägg som MrOZZ har skrivit i forumet
Av MrOZZ

Drar tillbaka mitt bud också, ber om ursäkt.

Av MrOZZ

Budar 1900+ frakt till Linköping för MSI 1060

Av MrOZZ

@aragon: Tack så mycket, ska testa och se ifall det funkar bättre!

Av MrOZZ

Ett annat problem som ofta uppstår, som troligtvis är lokalt, är att när någon slår på PS4:an brukar det krävas en omstart av routern för att kunna starta nya processer på internet t.ex. kolla upp något på webbläsaren. Processer som redan är på och aktiva t.ex. skype, LoL, spotify brukar inte bli påverkade av PS4:ans "störning" och fungerar på som vanligt. Någon som vet vad detta beror på?

Av MrOZZ

Tack för alla svar!

@Tejprullen: Fullt möjligt att felet är lokalt, men är något som hela huset upplever och inte endast någon enstaka dator som råkar ut för internet problem.

@domanm: 4G låter bra men har hört att mobilt bredband kan vara lite skakigt jämfört med adsl och att det ofta är begränsningar på surf mängd om man inte vill börja betala upp mot 500 kr i månaden.

Av MrOZZ

Behöver nytt bredband!

Hej, förlåt om detta ska in på någon mer specifik tråd är lite oruttig här. Iallafall, idag sitter vi här hemma på ett ADSL bredband från Alltele på 8mb/s om jag minns rätt. Problemet är att det fungerar skit. Jag lirar nämligen ganska mycket online spel och det värsta jag vet är att bli dc:ad, det är nämligen något som händer ganska ofta och kräver att man startar om modemet eller väntar en evighet. När vi pratade med deras service sa de att det var fel på vår router och att vi skulle införskaffa en ny sådan, vilket vi gjorde men gav inga förbättrade resultat.

Funderar därför på ifall det är värt att byta leverantör? Men har fått höra av några att leverantören inte spelar ngn som helst roll eftersom de alla använder sig av samma tele-master. Hur ska jag gå till väga, och vad rekommenderar ni ifall jag ska skaffa nytt bredband/leverantör.

Av MrOZZ

300kr kan hämta i veckan.