Inlägg

Inlägg som nanosvamp har skrivit i forumet
Av nanosvamp
Skrivet av Rozzor:

Tänk på att du vill ha "äkta" 100Hz eller mer, alltså inte Sub-field Hz. såg att LG:n stöder 24p vilket är en standard för filmer som går i 24Hz. Det kommer ge bra flyt i bilden när du tittar på film.

Ni får ursäkta min okunnighet hehe, men vad jag förstått så har alltså LGn INTE "äkta" 100 Hz?

Enligt http://www.lg.com/se/tv/lg-50LF561V
är Dynamisk MCI - (50Hz) MCI 100 och PQI(Hz) - 300. Jag lutar mot denna just nu faktiskt, är det så att du tror den kommer ge dåligt flyt till FOTBOLL? Har lyckats få en bättre deal av komplett dessutom, funderar på att beställa hem den och kolla i verkligheten.

Tack förresten!

Av nanosvamp

Råd vid köp av ny TV.

Som rubriken lyder söker jag råd när jag nu ska köpa ny TV. Min gamla har jag tappat bort fotfästet till så vid flytt till min nya hyreslägenhet kunde den inte längre följa med

Använder inte min TV allt för mycket men när den väl kommer till användning så är det främst FIFA, fotbollsmatcher och filmer den används till. Siktar på 48/50 " och lägger mig gärna kring 5000-7000 kronors gränsen.

Smartfunktioner och 3D är helt orelevant för min del men 4K har jag ändå funderat lite på.. Men jag antar att detta är omöjligt att få om jag fortfarande vill att det ska flyta på bra till fotbollsmatcher etc..? Antal uttag etc är inte heller relevant, jag kan tänka mig skaffa switchar etc.

Har kollat runt lite och blir ju väldigt intresserad av följande:

https://www.komplett.se/lg-50-led-tv-50lf561v/850392#
Känns lite för bra för att vara sann? Kan ju inte vara någon bra bildteknik i denna?

https://www.komplett.se/philips-50-uhd-led-smarttv-50pus6809-...

Är väldigt öppen för förslag och åsikter.

Tackar annars på förhand