Inlägg

Inlägg som Kasp har skrivit i forumet
Av Kasp

Alternativ till itunes?

Finns det något program till som kan ersätta itunes? Finns det ett program där man kan ordna allt i mappar som man kan i windows? Vill kunna skapa mappar i t.ex ipaden och bara klicka och dra från biblioteket i datorn. Avskyr itunes.

Av Kasp

Tack. Har ingen möjlighet att betala tyvärr och heller inte att jailbreaka.

Av Kasp

Flash till ipad

Flash fungerar ju inte till ipad,. Jag kollar ibland på serier och film på sidor som kräver flash men nu kan jag inte kolla. Finns det någon lösning? Helst gratis då jag inte har råd eller möjlighet att använda mitt kort. Är inlagd på sjukhus och kommer vara minst 2 månader så det skulle vara skönt med tidsfördriv i form av serier och film då jag inte orkar så mycket annat.

Av Kasp

vad är hdd? Hur använder jag det? Datorn är ganska ny.

Av Kasp

Konstigt ljud mm

Jag har en asus: X550JK notebook R510 Series.Ljudet har börjat låta konstigt helt plötsligt. Det hackar och när jag kollarpå någon video låter det som att en robot pratar. Vad kan det vara för fel?
Dessutom har den börjat gjort s¨att när jag skriver kan jag skriva rätt mycket innan bokstäverna kommer upp och samma sak gäller när jag ska radera det hag skrivit vilket lätt göt att man tar bort för mycket eller för lite. Vad kan det vara?
Hur kan man lösa detta?

Av Kasp

Det enda jag har till datorn är strömsladden och den följde med datorn, har inga andra "tillbehör".

Av Kasp

Vart laddar jag ner en ren installation av windows 10 och hur gör jag? Kan ingenting om sånt här.

Av Kasp

Hur gör jag en ren installation?
Hade samma problem när den hade windows 8, alltså när den var helt ny innan uppdateringen till windows 10.

Av Kasp

Nej precis, det är allt som står, inget annat.

Av Kasp

Fast bilden visar inget mer än det jag skrev så det kanske inte behövs?
När jag lämnade in den sist för samma problem (kanske någon månad sen) så bytte de moderkortet. Har funkat okej fram tills nu. :S

Av Kasp

Samma problem uppstod när jag hade windows 8. :/

Av Kasp

Vet inte hur man lägger upp bilder här men det står: Ett problem har uppstått på datorn. Den måste startas om. Först kommer felinformation att samlas in och sedan utförs omstart automatiskt. FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE.

Av Kasp

Blå skärm med ledsen smiley

Jag köpte en ASUSdator från mediamarkt i augusti förra året. Det kom flera gånger upp en blå skärm med: fel har uppstått, datorn startas om. Lämnade tillslut in den och de reparerade den (bytte moderkort). Nu har den blåa skärmen börjat komma upp igen. Denna gång när jag bara skrev i word. Blir så ledsen. Innan hade jag köpte en annan ASUS dator som hade exakt samma problem men eftersom den datormodellen precis utgick så lade jag till lite och köpte en bättre, så 2 ASUS datorer har haft detta problem och så nu kommer det upp igen trots reparation. Vad kan det vara för fel?
Känns inte så kul att skicka på reparation igen när felet bara kom tillbaka.

Av Kasp

För att den går till min lillebrors stationära dator och jag har inte den blekaste aning om hur jag gör eller vart jag får in/ut den osv osv. :/ Internet har fungerat bra innan.

Av Kasp

Som sagt så har jag tyvärr inte möjlighet att prova med kabel..
Fråga vad ni behöver veta för att hjälpa mig så ska jag försöka svara men jag är inte så bra på det här med datorer.

Av Kasp

Ingen som kan hjälpa mig?

Av Kasp

Har tyvärr inte möjlighet att prova med kabel.
Hur uppdaterar jag drivrutiner? Vet inte ens vilket nätverkskort jag har. :/ Det har fungerat felfritt fram tills cirka en vecka tillbaka.
Jo tror jag har Realtek wiresless 8821AE LAN

Av Kasp

Windows 10. Det är en laptop och jag har wifi. Men det fungerar felfritt på andra datorer i huset och på mobilerna. Två gånger har det hänt nu också att internet försvunnit helt men andra datorer och mobiler till samma nätverk har fungerat. När jag startat om datorn så har det fungerat men det är som sagt segt.

För ungefär en månad sedan var datorn inne på lagning för att den fick blåskärm och startade om sig, de bytte moderkortet och efter det krånglade internet men då gjorde jag en systemåterställning och sedan har det fungerat, tills nu. Kan det ha med saken att göra?

Av Kasp

Internet har blivit segt

Jag har en Asus R510J och den har den senaste veckan blivit väldigt seg när jag är inne på internet. På en annan dator ansluten till samma nätverk går det mycket fortare. Vad kan vara orsaken till att internet på denna datorn plötsligt blivit segt och vad kan jag göra åt det? Har vad jag vet inte gjort något speciellt för att detta skulle kunna hända.

Av Kasp

Har ändrat lite i mitt första inlägg, det är fler bekymmer med sims.