Inlägg

Inlägg som Spexxad har skrivit i forumet
Av Spexxad
Skrivet av Marty1337:

Vad kan du tänka dig att ge för ASUS MAXIMUS VI IMPACT med kartong och samtliga delar :)?

finns detta kvar?

Av Spexxad

Finns detta kvar?

Av Spexxad

@Dual-Tjur:

Hej,

Jag har kör nu alla andra delar på mitt gamla kort utan problem.

//Spexxad

Av Spexxad

@Dual-Tjur:

Jag har nu testat med annat CMOS, fortfarande inga tecken på liv. Inga lampor lyser, ingenting.

Av Spexxad

ASUS VI GENE Maximus, inget tecken på liv

Hej,

Jag fick igår hem mitt moderkort igår som jag köpte utav en vän. modellen står i rubriken. jag kopplade in allting och mb fick liv, lamporna började lysa och jag startade igång burken. Allt gick fint under uppstarten och efter alla drivrutinera, från mus, tangentbord etc hade installerats ville datorn starta om, jag startade om datorn och då började den i bootläget, 3-4 gånger. jag gick bak för att dra ut diverse andra komponenter så som headset och två andra usbenheter. Jag kommer då åt CMOSknappen och datorn dör helt.

Nu har jag varken möjlighet att starta datorn eller modekortet ger inte tecken på liv, lamporna lyser inte på dom. Jag har testat att ta ut cmos i över en timma, kopplat ur allting. Jumpreset, testat psu i annan burk och fortfarande inga som helst tecken på liv. Har gjort de felsökningsguider jag hittat på nätet, men kortet är alltså HELT DÖTT.

Detta går för mig över mitt förstånd, kan inte förstå hur det kan bete sig på detta viset efter det fungerade vid första uppstart.

Jag lät det stå utan CMOS över natten utan alla komponenter i, kopplade tillbaka allt försiktigt och ett minne i taget, fortfarande inga som helst lampor lyser på kortet. det är helt stendött. Känner mig väldigt upprörd då kortet är ett bra kort och jag har troligen ingen garanti kvar på det. hade verkligen behövt hjälp med detta, känner mig helt maktlös och vänder mig nu mot er.

//Spexxad

Av Spexxad

Datorn strular

Hej,

Köpte nyligen en ny burk i andrahand ska tilläggas men med garanti kvar.

Innehåller: 4690k oklockad, MSI 970 gtx 4gb twinforce, 16gig ram.

Allt har egentligen fungerat felfritt fram tills imorse, då jag satt och spelade, plötsligt slutar skärmen fungera och jag får upp "No cabel detected".

Jag testar lite olika uttag och får det tillslut att fungera genom modekortets ingång, öppnar upp burken och kopplar ut grafikkortet och sen kopplar på det. Får då bilden tillbaka efter 3-4 omstartar. Men nu fungerar inte USB-portarna på framsidan. jag får känslan av att datorn inte får nog med ström? men killen som hade den tidigare har inte upplevt några problem alls.

Har ni några förslag på hur jag får igång USB-portarna på framsidan nu? eller vad eventuellt som kan vara fel?

Mvh

//spexxad

Av Spexxad

Hej boys!

Før någon jævla anledning hade dom lagt det på F4 i Windows 10? kændes bra att ændra den knappen efter 10 år, jævla klappmongon. Fick startat datorn i felsækert och fick återstællt den. Men upplever kraftiga prestandaproblem med datorn nu i windows 10, førsøker spela CS GO men ligger på en 30-40 FPS, något som verkligen inte stæmmer hær. får tanka 8.1 och avvænta tills windows 10 ær færdigbyggt.

Tack før hjælpen!

//spexxad

Av Spexxad

Datorn blinkar

Hej!

köpte mig en ny dator igår i andrahand och valde att installera windows 10, en ren installation och allt gick fint.

Då jag prövar att nå så hög FPS som möjligt läste jag lite olika guider om hur jag skulle ta mig dit.

Det jag gjorde var att stänga av en massor av processer som skulle vara vid uppstarten av datorn, och nu när jag startar om datorn så tar det ca 20 minuter att starta den, jag ser bara lite utav startmenyn, datorn blinkar av och till, annars är allting svart och jag får inte gjort någonting. Har försökte starta datorn i felsäkert läge genom att spamma F8 vid uppstart utan resultat.

Sitter här i panik nu och får verkligen inte gjort någonting för att återställa datorn till hur den var före omstart, snälla Sweclockers, hjälp mig!

Mvh

Spexxad