Inlägg

Inlägg som knewt har skrivit i forumet
Av knewt

Gärna ett RTX 4070 (Inno3D/PNY) för 6k

Av knewt
Skrivet av Hajnyckel:

Tackar för svar. Det är ett gott betyg om man vill köpa samma model/nyare modellen om de man har går sönder!
Tack för varningen angående gängan, ska kolla upp detta!

Tack för svar, kanske finns nyare då Nova släpptes 2022. Finns inte med på någon BF rea men amazon har dem till bäst pris just nu och kanske kommer upp senare om man vågar vänta lite.

Den Nova'n verkar intressant, är också nyare än Artic så kanske är lite bättre. Tack även för förslaget med öronkuddarna
Sitter på ett par Logitech G930 som köptes för en sisådär 10 år sedan och de börjar ge sig så det mesta skulle nog vara en uppgradering.

Nova'n verkar vara en lite nyare variant av dessa lurar, eller så förstår jag SteelSeries system helt fel. @benjazvard nämner också dessa lurar, finns till ett "ok" pris på Amazon just nu så får tänka lite på detta.

Tack alla för era svar, fick nu ett till par lurar att kolla in, Artic Nova. Verkar som att Linux användarna inte är riktigt överens om hur väl dessa lurarna är kompatibla med Linux, vissa säger att det funkar felfritt andra säger att det bara är problem. Får läsa vidare och se vad jag kan komma fram till alternativt kolla in Hörlurar + DAC + Externt ljudkort + Mic som jag tänkte från början. Får se. Tack!

Såg först nu att du undrade om Linux, jag kör Linux Mint just nu och upplever inga problem med mina.

Av knewt
Skrivet av Hajnyckel:

Kollar på nya hörlurar och såg att Steelseries Arctis Pro Wireless finns till ett hyfsat pris(?), 2290:- hos Webhallen, NetOnNet, Komplett och Max Gaming. Någon som har något att säga om dessa hörlurar, negativt som positivist, dele gärna med er i så fall
Till vad jag kan se så har inte dessa hörlurarna något löjligt extraprogram för att kunna användas fullt ut som vissa andra har då dessa program allt som oftast inte går att köra under Linux.

Kollade även på HyperX Cloud Orbit S på Amazon.se för 2999: som, säljes och skeppas av Amazon Sverige. Dock inget svarta fredagenerbjudande på dessa. Några åsikter om dess?

Har haft mina i rätt många år nu och jag är supernöjd! Om dessa hade pajat hade jag köpt samma igen, eller motsvarande Nova. Det är riktigt smidigt att den har två batterier så du bara byter mellan dem hela tiden istället för att ladda med sladd.

Dock har jag läst att det är rätt vanligt att dem går sönder vid gängan - men det kanske är åtgärdat i nyproducerade nu. Du får kolla upp det först!

Av knewt
Skrivet av Mattedatten:

Ah, vart stod det?

Provade också en kamera, haha. Men det kommer ju inte hända att den skickas.
Skummade lite i köpeavtalet, de har verkligen försökt skriva sig bort från allt ansvar. Man lägger inte en order, man lägger ett "erbjudande" som de måste godkänna innan en order skapas.

I vilket fall, misstänker också att ordrarna kommer avbrytas.
- https://store.digitalriver.com/store/defaults/sv_SE/DisplayDR....

Av knewt
Skrivet av bebbej:

Tack för tipset. Köpte precis webkameran för åtta (8) kronor. Följde din instruktion och tog bort TVn.

Hade ju varit sjukt om det gick igenom, men det verkar som den kommer annuleras:

"Endast tillgänglig vid köp av TV. Endast en Smart Cam per TV-köp. Notera att din order annars kommer att annuleras."

Av knewt

Hade jag varit du hade jag slutat krångla och gått vidare. Skillnaden lär ju vara minimal om någon alls. Livet är för kort för att bråka om småsaker!

Av knewt
Nytt bud: 4 600 kr Frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av knewt
Nytt bud: 4 200 kr Frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av knewt
Nytt bud: 4 000 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av knewt
Skrivet av marow:

Om ni tror det var mitt fel att amazon rättade ett upenbart fel så varsågod gnäll på jag tar det. För övrigt tycks jag fått iväg beställningen jag trode jag missade , så det kan ni ju också vara sura över, (att jag fick ut nå bra när jag förstört för alla andra dvs)

Lugn, det är med glimten i ögat grattis till köpet

Av knewt
Skrivet av donfalcon:

Produkt: Asus 4070 TUF Gaming OC 12GB grafikkort
Länk: https://www.amazon.se/GeForce-spelgrafikkort-RTX4070-DisplayP...
Pris: 4990 kr (40% rabatt) - endast 1 kvar. OBS, denna levereras inte från Amazon själva utan från en kinesisk återförsäljare (dock fri frakt). Man ska dock ha Amazons "A-Z garanti" ifall det skulle strula.

Har denna i varukorgen men vågar inte slå till. För bra för att vara sant? Och butiken står som ”just launched” utan feedback och inga reviews. En enda produkt på sin store och det är denna, i ett exemplar! Amazon brukar ju lösa problem men får vänta 3-4 veckor innan den kommer - då missar jag ju mer seriösa sidors bf-erbjudanden.

Edit: och där ökade priset till 8400kr!

Av knewt
Skrivet av Bozzeta:

Tror Amazonrabatten är borta nu?
Syns inte längre i mobilen.

Syns inte för mig i mobilen heller

Av knewt
Av knewt

RTX 4070 eller liknande
Airfryer
3st 20TB diskar om det dyker upp för bra pris

Av knewt
Skrivet av Wheezymoon:

För mig så skickades soundbaren igår och är verkligen exalterad att få testa den då jag under längre tid bara kört med de inbyggda i tven.

Skillnaden kommer bli BRUTAL

Av knewt

Har du mätt strömförbrukningen?

Av knewt
Skrivet av Allexz:

32st knäpptysta diskar alltså? Vad är det för dataöverföringshastighet vid knäpptyst läge? (0rpm)

Han skrev ju att det låter från diskarna?

Av knewt
Nytt bud: 1 000 kr +frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av knewt

Tycker spontant att det är helt rimligt. Många klarar av att jobba hemifrån och producera som om de vore på plats, men långt ifrån alla.

Personligen föredrar jag en mix mellan att vara på plats och jobba på distans, jag skulle bli alldeles för osocial annars. Men ett arbete helt utan möjlighet till distansarbete väljer jag bort.

Av knewt

Användare: @AGeertsen
Typ av affär: Skänkes, jag fick.
Tillvägagångssätt: Avhämtning
Produkt: IKEA Bekant skrivbordsunderrede

Positivt:
* Mycket trevlig
* Smidig kommunikation
* Generös nog att skänka bort, ville inte ha något betalt även om jag erbjöd

Negativt:
* Inget

Slutbetyg: 5/5