Inlägg

Inlägg som SweatyLlama har skrivit i forumet
Av SweatyLlama

Behöver keycaps till ett TKL ANSI bord. Någon som har tips på något prisvärt?

Av SweatyLlama

@maximm: Vad trevligt Har du tillgång till en lokal?

Av SweatyLlama

Finns det något intresse för en meetup i Lund?

Av SweatyLlama

Världskarta 50kr skickad ขอบคุณครับ

Av SweatyLlama

Kan hämta stroben och fotoramen vid centralen i Lund.

Av SweatyLlama

Hjälp, jag har dragit ur en Cherry stabilizer och vet inte hur man trycker in den igen. När jag trycker på keycapen igen så är den fast i nertryckt läge. Har aldrig haft med stabilizers att göra. Sedan undrar jag om man kan fräscha upp trötta MX blues. Jag har köpt ett begagnat bord där klicket är knappt hörbart.

Av SweatyLlama

Fick hem mitt Glorious Modular Mechanical Keyboard idag. Grejen med det här tangentbordet är att man kan hotswappa brytarna. Det är mitt andra mekaniska tangentbord så min erfarenhet är begränsad men här kommer en liten mini review. Känslan överlag, rätt så budget. Det är tydligt att det här inte är ett high end-bord, och det förväntade jag mig inte heller för priset reflekterade det. Switcharna gick bra att trycka in, vissa pins var böjda men det är förståligt och var inga problem att böja tillbaka med den medföljande pincetten. Jag valde Gateron Blues då mitt första hade MX Reds. Oj vad högljudt det var! Valde att inte köpa deras keycaps då jag har ett set jag tycker om och det var nog en bra idé. Deras ESC key replacement som medföljer, en röd cap där det står ASCEND, såg riktigt billig ut. Jag fick transplantera mina caps och skall köpa ett gäng nya för mitt gamla bord. Mest ledsen blev jag över vissa av de längre tangenterna, framförallt spacebaren, som låter väldigt mesig, tom och plastig. Tar gärna emot tips om det går att få den sköna thock ljudet. Blev också besviken på status LEDsen (num, caps, scroll) som är röda och nästan skyms av numpaden. Det positiva är ju att man kan prova lite olika switchar. Jag byter gärna de 10-12 Gateron blues switcharna som blev över mot browns ifall någon har det. Vill testa modifiers som browns. RGB LEDs med effekter är trevligt fast jag kör fast färg. Betyg 3.5/5. Gick definitivt ner i kvalité från mitt första MK, ett Varmilo TKL men nu har jag iallafall mitt älskade numpad och får hoppas att jag kan vänja mig vid spacebaren. Ångrar kanske lite att jag inte lade lite mer pengar och köpte ett Ducky One istället då jag tror att kvalitén skulle vara lite bättre.

Ett album med potatisbilder: http://imgur.com/a/8OODt

Av SweatyLlama

@rampjesus: Nice. Jag har gått på ett antal second hand ställen (brukar gå på ett under lunchen) och aldrig hittat något :/

Av SweatyLlama

@Gosnat: Ställer in svenska och engelska som input languages i OS:et, skiftar mellan språken med win + space (pc) och alt + space (mac). Använder för det mesta US layout för att det funkar bättre med kortkommandon i Adobes program.

Av SweatyLlama

Jag tar den för 450kr om den är i absolut toppskick och fungerar felfritt. Har Swish.

Av SweatyLlama

1000kr

Skickades från m.sweclockers.com

Av SweatyLlama

@Khers: Ja, nej det var nog en impulsgrej. Tyckte den lät så mysigt och USB så funkar direkt men finishen var inte acceptabel för det priset. Jag är endast ute efter ANSI så jag kollar MechMarket ibland för att det är lätt att sortera efter EU Tack för ditt svar!

Av SweatyLlama

Blev sugen på ett Unicomp space saver ($94) och frakten skulle hamna på $72 lol. Hur skaffar man sig en sådan utan att bli ruinerad?

Edit: Efter att ha tittat på fler youtube-videon verkar finishen bedrövlig.

Av SweatyLlama
Skrivet av maximm:

http://i.imgur.com/CD8rW04.jpg
RS96, Gateron Tactile Clears och GMK Stormtrooper

Vill ha. Har du någon build log? Finns det caps med profil som passar hela eller är det vissa som ser lite fel ut vid numpaden t.ex?

Av SweatyLlama

@oliver_1998: Magicforce verkar vara ett av de mest prisvärda. Du får ett nytt sådant för kanske runt 500kr med frakt. Tror inte det finns svensk layout dock. Annars händer det att folk lägger ut sina begagnade på marknaden då och då i din prisklass.

Av SweatyLlama

@phz: Jag är helt såld på Moto G efter att ha ägt första modellen. Hoppas att Lenovo inte strular till det i framtiden. En riktigt bra deal om man får den till det priset du fick.

Av SweatyLlama

Står som 2 490kr nu men fortfarande det lägre priset på prisjakt. Har de ändrat sig?

Av SweatyLlama

@Khers: Tackar för svaret!

Av SweatyLlama

Jag undrar om man kan fynda gamla mekaniska tangentbord från skolor eller kontor. Hur vanligt var dessa förr? Jag minns att när jag gick i grundskolan kunde jag dra av capsen och flytta runt bokstäverna. Detta behöver kanske inte betyda att det var mekaniskt, men "Den skriver Y när jag trycker på D" från en lärare är ett citat jag inte glömmer

Av SweatyLlama

@SYRE: Ah, jag tänkte fel angående storleken. Nu blev det plötsligt intressant för mig igen