Inlägg

Inlägg som UncleDirty har skrivit i forumet
Av UncleDirty

Bra att intel flåsar Amd i nacken här, Amd har ofta använt generationer gamla gpu kärnor i sina proppar då de har inte behövt anstränga sig mer.

Det här blir bra för alla, bara hoppas att Intel kan få fart på de dedikerade korten med.

Av UncleDirty
Skrivet av joakim99:

Kör mest TFT i LOL clienten just nu men blev inspirerad att återvända till Civ6. Har ju bara 4800 timmar idet ^^

Har man fått alla DLC gratis där helt plötsligt, har inte för mig jag hade alla?

Av UncleDirty
Skrivet av medbor:

Starfield blev inte nominerat till GOTY, hur känner ni angående det? Jag tycker det känns väntat, ett av Bethesdas svagare titlar och mer bredd än djup. Framförallt med BG3 och annat att jämföras mot

Starfeild är ett bra spel men enligt mig är det inte rättvist mot BG3 att jämföra.

Skrivet av jaqob:

Lust att utveckla lite bakom spoilertaggar? Jag är en bra bit in i NG+, och tycker att material är superjobbigt. Bara att få tag i material för att göra de 50 vapenmoddarna man behöver göra för att låsa upp sista steget är jättegrindigt. Och utan att "halvfuska" och läsa på om var man får tag i olika material så hade det tagit evigheter.

Behöver inte tagga de jag hade mest problem med för mods är ju lim o smörjmedel typ. Men de blev mycket sova o springa shop refresh.

Sen kom ja på att lim får du i överflöd av alla creeps som anfaller dig när du hjälper Delgado på första uppdraget i fängelset. Men hade sparat de questen min första runda hahah.

Av UncleDirty
Skrivet av Fulci:

Hur går det med rymdstriderna? Är det bara att maxa rätt vapen så klarar man sig ändå? Jag började om istället för NG+ och körde på very hard från början. Man kan byta närsomhelst men ville göra om karaktären lite utan att modda (än). Har gått bra men lite problem med ett par rymdstrider.

Jag har kört ful meck eller hållt de simpelt. Kör oftast en vapen typ som biter bra på hull och sköldar på vänster click sen kör ja vad den nu heter igen som sabbar ship parts när du siktar med högerclick och skippar tredje vapentypen för ström budgeten. Gillar inte missiler då aimet e jobbigt och kan inte skjuta jätte ofta.

Av UncleDirty
Skrivet av Fulci:

Tryckte på ett par extra cargo containers på mitt skepp och åkte ner i manövererbarhet. Försökte göra en snygg lösning med flera extra motorer men då klaga den att jag gick över powerlimit. Så fick slappa på en enda motor mitt bak, förstörde hela utseendet på skeppet. Får hitta en bättre lösning sen när jag gått upp lite mer i level.

Mitt första C skepp bygge var en flygande container då jag tröttnade på att samla stuff i Lodge eller det begränsade outpost utrymmet.

SPOILER

I NG+ sen sket ja i outpost o plocka upp all så då fick jag bättre balans. Men då mycke av craftingen och research då var klar och levlad så behövde jag ju inte hamstra allt utan typ endast det det som behövdes för mod crafting.

Dold text
Av UncleDirty
Skrivet av Borked:

Jisses!
Var hittade du denna, och vilken svårighetsgrad?
Själv är jag level 38 och har börjat åka till level 75+ planeter och dödar pirater på very hard.. men ännu inget sjukt sjukt vapen.
De level 94 pirater också lite jobbiga som level 38.

Borda high level Varuun skepp.

Skrivet av Borked:

Nu är jag lite nyfiken på vad folk tycker om vapen och spacesuit-crafting.
Jag är level 38 med 9 ospenderade skillpoints.

För mig känns det nästan ovärt att leva upp research och vapen till level 4.. för att när man äntligen har hittat ett fett vapen så lootar man något nytt mycket bättre på nästa runda man kör. 8 skillpoints känns helt onödiga då.

Vad tycker ni andra?

Jag tycker det är värt det av anledningar jag inte vill spoila, men kan säga att material för uppgrade är ingenting och bara uppa de nya sen med liksom.

Skrivet av Näbbdjuret:

Hö hö, ett skepp tänkte landa på mitt huvud..! Det var ett Starborn Guardian IV. Jag hoppade upp till dörren och vips var jag inne när 5 starborn knallat ut ur skeppet. Sen var det mitt efter jag kört iväg. Blev således blåst på stridskonfekten, men fick ytterligare ett skepp!

Har dom ändrat de i patch? Jag har aldrig kunnat gå in i ngn landad gurdian och jag har försökt ett par ggr....

Av UncleDirty
Skrivet av Baxtex:

Tycker det borde ordnas med nån stämning i eu igen pga konkurrens? Så som det var med explorer.

Absolut och det gäller inte bara standard-webläsare utan allt från Onedrive konkurrenter eller vad de nu kan vara för tredjeparts lösningar.

Skrivet av friArsenik:

Rent juridiskt är det fint gjort.

MS frågar om man vill göra Edge till standard webläsaren. De gör inte det automatiskt.

Sen ja... Kritikstormen... De som ville stänga av OneDrive är folk som stör sig på småsaker. Om de störs av ett program som rullar i bakgrunden, så visst ska de störas av en dialogruta med frågeformulär om varför vill de göra det.

På MS PR avdelning skulle jag tagit det som en erfarenhet och gjort ett riktigt bra skämt av det.

Typ om du kör en Windows med OneDrive avstängd, får man en dialogruta med frågeformulär 1:a april igen. Och då skulle MS fråga om typ: " Det ser ut som att du försöker att starta Windows! Vad vill du använda detta programm till?"

Och när man blir klart med svaret och trycker på Ok, skall det dyka upp en till dialog ruta som ska meddela att vi är inte klar ännu. Det är sida 2 av 138. Och sedan efter 10 sekunder skulle den rutan stängas ner och komma en ny med typ: " April, april, din dumma sill!" Och sedan Windows skulle funka som vanligt.

Fast Edge var riktigt fult gjort senast, Edge var förbockat behövde bara klicka vidare. Samt jag var tvungen att göra valet för att få komma in i windows som vanligt. Att det då är krångligt att komma vidare utan att välja Edge är riktigt fult. Jag har ju valt tidigare liksom.

Skrivet av jnsson:

Jag får inte den frågan varje gång Edge uppdaterats. Kör med W11 Pro

Varje gång var kanske att ta i men vid större uppdateringar då det hänt mer en ngn gång. Det är ett par ggr för mycket.

Av UncleDirty
Skrivet av evil penguin:

Ja precis, att de inte respekterar användarens val är ju själva grundproblemet i de här fallen.

Tycker gott EU kan sätta ner foten här med.

Av UncleDirty
Skrivet av k4rst3n:

Tror aldrig jag haft problem med OneDrive privat efter avinstallation, men å andra sidan kör jag inte Home av Windows 11, om det nu har någon påverkan.

Kör Pro och fått stänga av det flera ggr. Dock aldrig avinstalerat bara stängt av, tycker inte de ska spela någon roll. Vid ny installation är det en annan sak.

Av UncleDirty

Tänk om de kunde låta bli att dra igång Onedrive på system som har det avstängt nu bara. De blir lite samma som vid varje gång Edge uppdateras så blir man promtad att välja den som standard webbläsare för att fortsätta. Givetvis är det krångligare att behålla sina gamla inställningar mot de windows vill att man ska ha. Skit frustrerande när man bara vill boota upp datan efter patch....

Sen är det onödigt krångligt att stänga av, tänk om man bara behövt höger clicka på iconen i system rutan och välja stänga av

Av UncleDirty
Skrivet av str8forthakill:

Riktigt svår faktiskt, Halebop är bland de absolut sämsta operatörerna i Sverige när det kommer till prisvärdhet, för kostnaden av 6GB hos Halebop får man 20GB hos en annan stor operatör. Svårt att se att de kommer erbjuda något abonnemang eller dylikt samarbete som är bättre med tanke på hur långt efter marknadsutvecklingen de ligger.

Och nära slutet på året med sett till timern.

Men jag slår ett slag för:
Gratis surf till Sweclockers hemsida med start vid års-skiftet i något slags partnerskap.

Hoppas de inte ska se ut så som det är timern ut då det dödar mitt intresse för både SweC och Halebop, riktigt störande.

Av UncleDirty
Skrivet av Yrch:

Onedrive driver mig till vansinne. Installerade om datorn, och flyttade över alla sparade spel som ligger i dokument från en extern hårddisk. Onedrive skall då synca filerna och det blir mer än de 5GB man har gratis. Då säger Onedrive att man inte längre kan ta emot mejl för att Onedrive är fullt. Försöker då ta bort filerna från Onedrive men då säger Onedrive att den tar bort filerna från alla lagringsplatser. Jag gissar att Microsoft gör på det viset för att man skall betala för Onedrive.

ja det är ett aber och vissa spel med autosaves crashar när Onedrive kommer i närheten av att kunna bli fullt.Samt att göra det krångligare att stänga av är så fult so jag bara vill ha det av pga princip skäl.

Sen att Microsoft envisas med att aktivera ett avstängt onedrive ibland med patchar är även det riktigt fult.

Av UncleDirty

Ett projekt med helside reklam via popupp och hela konkarongen som inga addblocks klarar?

Av UncleDirty
Skrivet av Frux:

Eh, va? Du kan ju knappast påstå att det finns någon som i verkligheten sitter och gör enskilda manuella betalningar varje månad till kanske dussintals kanaler, när fördelningen kan ske automatiskt efter hur mycket man kollat? Det är ju en del av servicen.

Låter mer som att du inte vill betala nånting själv bara.

Vi är fler en du tror, speciellt när vi ser deras livestreams!

I mina ögon är det du som ger dig själv en klapp på axeln för du betalar för premium och inbillar dig själv du stödjer de du tittar på så himla bra.

Av UncleDirty
Skrivet av Trihxeem:

Nästa gång jag äter min "insparade" pizza och kollar YT utan reklam med hjälp av adblockers ska jag skratta lite extra åt din önskan

OnT: har inte fått någon popup, kollar dock väldigt lite på youtube men ublock verkar hantera det bra.
Personligen ser jag inget problem i om de aktivt skulle blockera folk som använder adblockers. Det är deras tjänst - de får göra precis vad de vill.

Det skulle väl inte vara så svårt att lägga in reklam i strömmen för folk som inte kör premium och sedan kan de inte ladda in resten av strömmen innan tiden för reklamen har passerats.

Jag överger hellre youtrube en tvingas betala för reklamfritt, det blir en helt annan tjänst en det var från början. Vill jag stödja någon cc så blir jag member använder köpa en kaffe eller patreon alternativ som inte google kan ta ngn del av.

Av UncleDirty

Mycket storebror besserwisser här i denna tråd. Att youtube skulle gå under och content-creators skulle bli lidande är skitsnack. Grejen är hade inte reklamfritt gratis youtube varit tillgängligt så länge som det har så skulle de inte ens ha hälften av sina nuvarande följare och tittar siffror.

Till saken hör att fortsätter Youtube bråka med denna modell så kommer Cc's inte tappa följare för de kommer antagligen inte bocka ur men de kommer tappa tittare något drastiskt och det kommer fucka ur algoritmen för givetvis bessewisrarnas fördel även om jag inte tror det är eran tanke.

Av UncleDirty
Skrivet av Michaelscott:

sweclockers hoppar på minsta lilla nyhet som kan måla upp elon musks twitterköp som "dålig".

"Orsaken bakom det imploderande värdet är att X intäkter har sjunkit kraftigt sedan förvärvet. Reklamkunder har lämnat plattformen i drivor på grund av den slappare modereringen," - Eller så har det och göra med att bolaget var åt helvete för övervärderat.

Han sa själv i joe rogan podden att köpepriset var på tok för dyrt, men att det var värt det. Man får inte glömma att X är den enda social medieplatform där yttrandefrihet på riktigt tillåts.

Joe Rogan är så höger att han sitter på Truth Social, fast han låtsas vara mitten för sin kariärs skull, Musken kanske borde köpt den i stället men med Trumps värdering på saker o ting så kanske Twitter framstod billigt

Av UncleDirty

Microsoft får inte veta ett skit så länge de försöker pracka på mig Edge varje jävla uppdate....

Av UncleDirty
Skrivet av Apachi:

Som att pengar löser alla ens problem. Naivt tankesätt.

Nej men du lider i komfort

Av UncleDirty

Nu använder inte jag twitter men hundra spänn om året vore väl bra för båda Fejjan o twitter. En dollar är ju på tok för lite..... Använder man det typ dagligen well pröjsa eller snåla men gnäll fan inte xD

Precis samma problem som vidriga free to play spel lider av, i alla fall mmo eller sandbox med player driven ekonomi. Men allt ska va gratis för folk annars skiter de det.

Jag är tvärt emot jag betalar hellre en skälig summa och får en bättre upplevelse.