Inlägg

Inlägg som timodadash har skrivit i forumet
Av timodadash

Tack så mycket för alla svar, efter noga eftertanke med kriterierna om budget och kvalitet i bakhuvudet valde jag en TP-LINK med 10400 mAh kapacitet. Efter att ha använt den ett antal gånger måste jag säga att jag är mer än nöjd. för 249kr direkt i webhallens butik klarar den precis det den lovar. Laddar snabbt upp min telefon med 2A uttaget under tiden jag spelar Pokemon GO. Testade ladda telefonen med en mobilladdare i vanligt vägguttag under tiden pokemon go var igång och då gick batteriprocenten knappt upp och det gick väldigt långsamt. Kan dock uppenbarligen bero på en gammal (1.5år) och sliten (flitigt använd) laddare.

Efter en ungefärlig fulladdning (från ca. 10% till 85%) var fortfarande laddningen i powerbanken över 75% vilket känns väldigt bra.

Väldigt nöjd.

Av timodadash

Såg att du skrivit att du beställt den från Tyskland, skulle du möjligtvis kunna länka till sidan/företaget som säljer stolen? Skulle gärna vilja titta närmare på just Maxnomic

Av timodadash

Tips på robusta powerbanks

Söker en pålitlig powerbank för min Samsung Galaxy S4 som samtidigt är prisvärdig. Med det sagt ligger min budget på runt 150-lappen så inga "top-of-the-line"-saker direkt. Tar gärna emot tips/länkar men ser gärna att man undviker förslag på Deltaco och liknande.

Tittar dock gärna på förslag på dyrare powerbanks som en möjlig investering i framtiden. Alltid värt att kika på.

Värt att nämna är att detta är min första tråd här så reserverar mig för eventuella misstag

Tack på förhand

EDIT
Än så länge har jag dessa som jag kollar på:
Andersson 5000mAh (som ger "faktiska" ~2900mAh) 99kr https://www.netonnet.se/art/telefon/mobiltelefontillbehor/por...
TP-Link 5200mAh 99kr http://www.webhallen.com/se-sv/mobilt/248562-tp-link_5200mah_...
Oneplus 10.000mAh 189kr https://oneplus.net/se/oneplus-power-bank
GP PowerBank Yolo 5200mAh 149kr http://www.elgiganten.se/product/mobil-tele-gps/laddare-och-k...