Inlägg

Inlägg som Infiniti har skrivit i forumet
Av Infiniti

Antar att Apple inte planerar att sälja särskilt många datorer i Sverige framöver. 14 500kr för billigaste varianten (plus diverse adaptrar). 17 000kr om du vill ha en dator som går att använda till annat än betala räkningar. Finns inte ens på kartan att köpa en Mac längre för en vanlig Svensson.

Av Infiniti
Skrivet av Zy77en:

Lägg ut en köpes annons här? Vet att de är rätt svåra att få tag i då jag själv försökt..

Måste vara medlem i tre månader först hehe...

Skrivet av Weiman:

Inte så många som säljer bara moderkort troligen, så leta efter annonser för gamla HTPC och liknande.

Har själv ett P8H77-I i min HTPC, inte till salu tyvärr

Bra tips! Får göra så

Av Infiniti

Känns spännande att Apples 5K iMac plötsligt känns gammal och tråkig och att Microsoft är företaget som leder innovationen inom det här segmentet. Även om det handlar om en produktkategori som i högsta grad är speciellt framtagen för den relativt lilla grupp folk som jobbar inom de kreativa branscherna. Hade varit kul om Studio var tillgänglig för oss vanliga dödliga också, den framkallar ju minst sagt ett visst ha-begär, i alla fall hos mig. Inte 40000-kronor-ha-begär så klar, men som sagt, den är inte riktad till mig heller. Lite tråkigt med hybriddisk och gammal grafikhårdvara, men det är knappast något som påverkar upplevelsen när man väl använder den.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Infiniti

Miditower till mini-ITX, hitta gamla moderkort?

Hej!

Funderar på att "nedgradera" min dator, iaf storleksmässigt. Har en processor med modellnamn 3xxxK (3:e generationens core-i-processor antar jag?). Den fungerar utmärkt och har ingen lust att lägga den på hyllan redan. Det jag behöver förutom chassi är alltså ett moderkort av modell mini-ITX med socket 1155.

Jag har letat på prisjakt, internetbutiker, ebay, tradera, blocket men hittar ingen som säljer dessa äldre moderkort. Finns det någon som varit i samma situation och hittat någon lösning?