Inlägg

Inlägg som brynasfan har skrivit i forumet
Av brynasfan

Jag fixade det.

Så okunnig som jag är så lyckades jag fixa det på något sätt. Jag lekte runt i inställningarna och klickade på något som var rätt. Tack för alla svar ändå!

Av brynasfan

@Dack3: Tack för hjälpen. Jag kan absolut ingenting om datorer dock. Jag hittade Enhetshanteraren men vet ingenting om vad jag ska göra härnäst. Ursäkta för min okunnighet men har ingen aning om vad jag ska göra.

Av brynasfan

@Rick69: Tack! Jag la den på Flickr.

https://flic.kr/p/Z4ezhb

Av brynasfan
Av brynasfan

@Coca: förlåt min okunskap men hur lägger man in en bild här?

Av brynasfan

@Jonny Myran: jag har två skärmar inkopplade till samma dator (stationär) och den andra skärmen funkar som vanligt. Fixar bild.

Av brynasfan

Skärmen fått grå ram med röda pilar?

Vet inte om nån annan råkat ut för detta men min skärm har helt plötsligt fått en grå genomskinlig ram runt om med ett antal röda streck och pilar i ramen. Jag kan se ikonerna på skrivbordet under och klicka på allt som vanligt men får inte bort denna märkliga ram. Hjälp! Här finns en bild: https://flic.kr/p/Z4ezhb

Av brynasfan

@anon185723: Tack för tipset! Dum fråga kanske men visst sätter dom ihop datorn eller ska man göra det själv? (Är ganska okunnig när det gäller datorer)

Av brynasfan

Bra gamingdator för runt 8000?

Hej,
jag ska köpa en ny dator och har tänkt mig en stationär. Har idag en gammal laptop efter min pappa...
Jag spelar mest Minecraft och Rocket League men vill gärna kunna uppgradera datorn efter hand om jag senare börjar spela mer krävande spel.
Det vore toppen om jag kunde få några tips om vad jag behöver tänka på! Jag har förstått att det är viktigt med ett bra grafikkort men vad är ett bra grafikkort för de spela jag spelar? Vad behöver jag för processor, minne mm....
Detta är första gången jag köper en egen dator så jag behöver verkligen hjälp!