Inlägg

Inlägg som Fettokisse har skrivit i forumet
Av Fettokisse

Partition försvann

Jag har en 80GB hdd som är partionerad med 5GB på C: för windows och 75GB på D: för övriga saker. Nu är det så att jag skulle lägga in linux på C: samtidigt som jag har windows så jag skulle skaffa mer utrymme till C:. Jag körde med Partition Magic så jag skulle få 5GB mer. Men när jag rebootade så kom processen till 5% och stog så i ungefär 1h så jag rebootade och skulle avbryta. Men det var inte det smartaste jag någonsin gjort. För att när jag skulle in på windows igen så är min D: borta. Jag har bara C: kvar med 5GB. Kan jag på något vis få tillbaka D:? Jag hade DC, Partition Magic och all share på D:. Jag hittar bara hårdisken i Datorhanteringen. Ursäkta dålig stavning. Tacksam för svar

Av Fettokisse

n1 sl0w.

Off topic, är det där tangentbordet värt att iförskaffa?

Av Fettokisse

Bra gjort Streaker.

Av Fettokisse

Är inte länkarna till nätaggen samma?

Av Fettokisse

Hittade denna text men kanske inte så värd att läsa, vet ej.

"The theme file formats are not public; Microsoft retains the design control for themes, to allow a consistent user interface and ensure design continuity. A theme developer's kit will not be available with Windows XP."
-- Microsoft

Av Fettokisse

byta färg på texten på ikonerna

Går det på något sätt att byta färgen på texten på ikonerna som är på skrivbordet? Tacksam för svar.

Av Fettokisse

Ser bra ut ;D

Av Fettokisse

Ja visa nu.

Av Fettokisse

snyggt henke ;D

Av Fettokisse

D-Link problem

Jag har just köpt en D-Link DI 604 och jag har problem med den. Det är så att internet disconnectas var femte-tionde minut. Det är av i kanske 10-20 sekunder nånting.. Någon som vet var som är fel?

Av Fettokisse

Enhetsettikett

Hej, jag undrar hur man byter enhetsettikett från CD ( D: ) med HD ( E: ). Jag vill altså att HD ska vara D: och CD ska vara E:.
Tack för svar.

Av Fettokisse

Enhet E: är inte formaterad.

Hejsan. Jag har bytt vad som var min C: på 120 gb med windows på till en annan mindre hd på 10 gb också med windows på. Jag kunde starta och allt men när jag ska gå in på min förra C: (E: nu) så står det att enhet E: inte är formaterad.
Vad kan jag göra åt det? Jag har massa musik, filmer osv. på den. Vill inte att det ska försvinna. Tacksam för svar.

Av Fettokisse

Cookieproblem

Jag har ett problem. Jag kan inte logga in på vissa sidor, t.ex. forum lr om jag ska lägga saker i "kundvagnen" på t.ex. Ginza så försvinner sakerna som redan ligger där. Prövade att ändra lite ytligt på säkerhetsinställningarna men då problemet kvarstod så formaterade jag datorn, men tyvärr så hjälpte inte det heller. Är det fel på hårdvaran eller är det någon grundinställning i XP-Pro som är fel? Kör genom en router också om det nu skulle vara till ngn hjälp...
Tacksam för all hjälp.