Inlägg

Inlägg som ohden har skrivit i forumet
Av ohden

Skriv msinfo32 i Kör och inte cmd.exe

Av ohden

Om den säger att det finns viktiga filer när du ska formatera låter det som om du försöker formatera när du är inne i Windows. Du ska starta om datorn och välja att starta om med CD-ROM'en så Windows installationsprogram startars. Om du väljer att ta bort partitionen och skapar en ny den vägen, som formateras direkt efter, ska det fungera perfekt.
Ditt inlägg är ganska dåligt strukturerat så gör om inlägget så vi förstår lättare om du kan.

Av ohden
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TheCape
jag använder inte favoritfunktionen heller, och min serverhistory kan inte vara så superstor precis eftersom jag knappt spelat på mer än 20 servrar under alla månader.

Har du prövat att rensa? Jag hade inte mer 10 servar och det gick mycket snabbare efter det.

Av ohden

Jag tror lösningen är att rensa en del i filen C:\Documents and Settings\Namn\Mina dokument\Battlefield 2\Profiles\0002

De rader med "GeneralSettings.addServerHistory" kan tas bort och även favoritserverlistan segar ner tror jag. Jag använder inte favoritfunktionen själv så jag är inte säker.

Av ohden

Daaaa! Tog ett stridsflygplan när rundan startades och en "lagkramrat" körde in i mig så JAG fick en teamkill och han straffade mig. Sedan var jag så förbannad att jag skulle spränga honom med c4 men han hann köra över mig med planet, men nej då, han fick ingen tk utan jag fick -2 för att dö. Argh.

EDIT: Aaaah, ljuva hämd säger jag bara

Av ohden

Sök på forumet så förstår du hur QoS verkligen fungerar. Kan säga på en gång att det trovligtvis inte spelar någon roll om det är installerat eller inte. Hehe, dessutom påverkar det BANDBREDD och inte PING.

Av ohden
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ·€ra•Ðiaz·
Givetvis finns det massor bra. Spelet äger för fan Och alla buggar i världen kunde inte få mig att sluta älska detta spel.

Tycker du det är bättre att alla buggar förblir dolda och vi istället skapar en forumtråd där alla bara skriver "Oj va bra allt är". Jag tycker det är skönt att ventillera fel och problem på detta sätt. Hela ideen med ett forum eller hur. Du får inte tänka på det som gnäll utan som "problem management"

Föresten upptäckte jag en, för mig, ny bugg igår. Fastnade vid 3 tillfällen i mounted MG på olika banor. Aldrig hänt förr. Inget att göra utan fick suicida :D. Någon som upplevt detta?

I antiluftmissilskjutaren på Dragon Valley på 32-spelarbananversionen längst norrut, vid kinesernas lilla kulle har jag fastnat många gånger. Vet inte om det fortfarande är så i 1.2-versionen.

Av ohden

Läste på www.fz.se att det kommande tillägget är uppskjutet tills de har fixat ett par nya buggar som uppstått i patch 1.2. Den nya lappen ska börja betatestas i början denna vecka står det.

Av ohden
Citat:

Ursprungligen inskrivet av King-eleN
De, Dem.... samma sak...
Dem låter bättre tycker jag

Hehe det är inte samma sak men uttalas likandant.

De(dom)/han/hon

Dem/honom/henne

Av ohden
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dr Cain
Lurig bugg

Nästa gång, komprimera ljudet med.

Ljudet ska vara komprimerat i 22kHz i 16 bitar vad jag vet.

Av ohden

Satt precis och spelade public på Wake Island när jag upptäckte en grej som buggade sig och som såg väldigt kul ut. Ska starta en LAN-server och spela in med Fraps nu så ni också får ta del av det roliga. Jävligt kul!

EDIT: Kan ni titta på de här filmerna? För mig funkar det inte men det är inte första gången så jag provar att lägga upp dem ändå.

http://media.putfile.com/raket72

http://media.putfile.com/raket245

Av ohden
Citat:

Ursprungligen inskrivet av FLoz
Har lirat igenom spelet fem gånger nu och är lika bra varje gång.
Upptäckte Alma på lite fler ställen tillochmed. Jag har kört med 5.1
de första varven men det senaste körde jag med hörlurar och det tog fasen knäcken på mej. Plötsligt hörde man en massa ljud man inte körde med 5.1 högtalarna och man fick en helt annan närvaro i spelet.

Jepp håller fullständigt med. Att sitta på natten (inget man gör i lägenhet med bra 5.1-system) med hörlurar i Doom 3 eller FEAR när man spelat några timmar, börjar bli seg, är svettig och det trycker lite i huvudet och det är kolsvart ger en mycket bättre närvarokänsla än med surroundsystem.

Av ohden
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pr4y3r
2800MHz är ett väldigt högt mål , väldigt högt.
Hoppas du har tur nog

Hehe 2.8GHz lär bli svårt att få stabil ja men man vet aldrig

Av ohden

Det enda på rak arm jag kan rekommendera er att köpa in CPU-fläkten Thermaltake Big Typhoon och alltid ha en Western Digital Raptor WD740GD i lagret för nu tappade ni en order på 10 000kr p.g.a. det.
Alltså 1. Ha Big Typhoon-fläktarna som produkt och 2. försök även se till att ha varor i lagret hela tiden t.ex. hårddisken ovan, även om jag förstår att det inte alltid går att hålla efter.

Av ohden

Jag sitter nästan här och ångrar mig för imorgon kommer en 3800+ på posten. Damnit! I och för sig så hade jag redan spräckt budgeten så en kostnad på 300kr håller väl inte riktigt. Jag blir nog nöjd i vilket fall som helst för jag ska nog inte så mycket högre än 2800MHz.

Av ohden

Hur fräckt vore det inte om minigunen på hangarfartyget styrdes av en bot som var kung på att träffa de andra planen? Vore ganska fräckt faktiskt även om jag inte tycker att det borde bli så. Det är ju lite av meningen i Battlefield att man ska sköta allt själv.

EDIT: Varför skriver vi här igentligen? Denna tråden borde kanske låsas så vi håller oss till riktiga tråden nu när patchen är släppt och allt.

Av ohden

Vad gött att det inte blir problem. Förresten så kan du också kosta på dig en trevlig helg

EDIT: Western Digital Raptor är S-ATA jepp jepp.

Av ohden

Flytta filer mellan hårddiskarna

Idag sitter jag på en 80GB IDE-disk där jag har allt på samma partition men imorgon kommer min nya dator med en Raptor 74GB och allt.
Kan jag då installera Windows XP på Raptorn och föra över filerna från min gamla hårddisk samtidigt som Windows XP ligger kvar på den gamla disken? Kommer de att krocka på något sätt?
Det är nämligen åtskilliga GB som ska över så att bränna allt känns meningslöst.

Av ohden

Det vore en fröjd att få högre uppload säger jag bara!

Av ohden

Jag gissar på att den är den slutiltiga men man vet aldrig. Klart EA säger att man gör det på egen risk innan de släppt den officiellt allt för att inte de ska erkänna att den läckt ut. Men som sagt vet man aldrig.