Inlägg

Inlägg som Wcx har skrivit i forumet
Av Wcx
Skrivet av Hagge:

Min ligger på posten som jag ska hämta ut snart, återkommer

Good for you :). Kliar i köpknappsfingrarna. Har du nätagg i front på chassit? Vilken cpu? Berätta gärna om eventuella problem med kabeldragning och max overclock utan voltökning.

Tack på förhand!

Av Wcx

Har själv ivrigt väntat på passande m-itx brädor sedan Ryzen-lanseringen. Intressant är att Inet fick in 27 st https://www.inet.se/produkt/1900317/gigabyte-b350-ga-ab350n-g... och >24 timmar senare fortfarande har 25 st i lager. Tvekar presumptiva konsumenter pga layout, rapporterade vrm problem eller är vi som är intresserade av m-itx byggen extremt kräsna? Bara en fundering... Tänker själv avvakta på obestämd tid.

Sitter nu på en i3-6100 med GA-H170N-WIFI med ett förmodat hyfsat andrahandsvärde.

Av Wcx
Skrivet av Discobollen:

@Wcx: Grymt! Jag hade spanat in Lenovo Y520-15IKBN tidigare, och efter ditt svar så måste jag ju bara köra på den!

Tusen tack! (Y)

Hoppas du blir nöjd!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Wcx

@Discobollen: https://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/barbar-da... klarar Dolphin och PCSX2 emulator med höga inställningar. Bra gpu också till nya pc-spel. En snabb cpu med hög IPC (instruktioner per klockcykel) är det viktigaste för emulatorer.

https://www.netonnet.se/art/dator/barbara-datorer/15-16tum/le... är också bra för emulatorer. Något sämre gpu men med SSD vilket höjer användarupplevelsen totalt sett.

Av Wcx

Bra paket ovan men måste byta grafikkort till en kortare modell. Max 170 mm i chassit. https://www.inet.se/produkt/5402860/gigabyte-geforce-gtx-1070... är nog det snabbaste du kan trycka in. Finns också flera 1060 och 1050 Ti varianter som passar in. Inga nyare kraftfulla AMD-kort dock i den storleksklassen.

Av Wcx

D-Sub? Har du kabel mellan DVI -> VGA? Eftersom Gtx 1050 enbart har DVI-D utgång krävs aktiv omvandling för signalöverföring. Äldre grafikkort med DVI-I utgång var det enklare med en kontaktadaptor som ofta medföljde i grafikkortets kartong.