Inlägg

Inlägg som Jorma88 har skrivit i forumet
Av Jorma88
Skrivet av RVX:

Den kommer bottlenecka din cpu som attan, du gör bättre i att uppgradera till ett 1070 ex och 1500x som länkades ovan.

Är det inte tekniskt sett cpu:n som bottleneckar gpu:n eftersom den är den "slöaste/lataste" delen

Av Jorma88

Seasonic S12II-520 - 80 Plus Bronze
Är som @MammDiin ( gillar ditt namn ) sa ett bra nätagg. väldigt populärt i (mid range)byggen på finska motsvarande forum.

Av Jorma88

Jag håller med resten att 1080ti gör ingen nytta i en dator som skall köra 1080p i 60Hz.. Jag tycker @Peppar2014 har bättre förslag (:

Av Jorma88
Skrivet av Ohem:

@Jorma88: Visst det blir ju bättre paket ju högre budget man går, nu talade inte TS om den ekonomiska gränsen om man vill vara teknisk men uppfattningen var att han/hon/den/det ville lägga ut max 10k och inte avrundat 12k.

Det är sant som du säger men min egna åsikt var att den korgen var den bästa av de som kommit som förslag. Och just eftersom det inte fanns någon direkt budget så anser jag att den är värt de pengar visst kan man tänka sig att TS kan ha en begränsad budget på 10k, och då är inte det förslaget det bästa mer..

Av Jorma88
Skrivet av byggadator03:

Ok, inte så extremt insatt men hade för mig att det blev mer effektivt om man hade ett nätaggregat som är lika "stort" som det som datorn drar.

Skickades från m.sweclockers.com

Kanske mera effektivt det vet jag ej, men om man vill ha en PSU som fungerar som en passiv kan man ta en för stor så att fläkten (nästan) aldrig är igång och på så sätt få ner ljudet. En PSu som går för fullt hela tiden sliter ut den snabbare och har högre ljud, så att ha en lite (kanske runt 25%) för stor är på det viset bra.

Av Jorma88

Tycker @byggadator03 har den bästa korgen av dessa som kommit som förslag hittills. En röst på den alltså