Inlägg

Inlägg som Krauserman har skrivit i forumet
Av Krauserman

I5 4670k, Asus z87-c, RX 580 4GB m.m.

Hej!

Jag har uppgraderat datorn och har lite komponenter liggandes som jag inte längre behöver. Majoriteten av komponenterna köptes här på forumet i en befintlig dator så kvitton och lådor saknas till merparten. Cpu, ram och mobo säljs helst som paket, sitter i dag en Cooler Master Hyper 212 EVO på som medföljer.

Cpu: i5 4670k
Mobo: Asus z87-c
Ram: G.Skill Ripjaws-X, 2 x 4 GB, 1600 MHz

Gpu: Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 4GB (låda samt kvitto finns)

Har även ett defekt GTX 780TI samt ett Fractal Design Integra 650W (fungerade när jag använde det senast för ca. 5 år sedan men har en del coil whine) som skänkes.

Då paketering saknas till merparten av komponenterna kör jag endast upphämtning eller möjligen utkörning i Stockholmsområdet.

Läs hela annonsen här

Av Krauserman

Om du prioriterar avhämtning så kan jag ge 2500 kr och hämta det idag eller imorgon.

Av Krauserman
Skrivet av Frankoz:

@Krauserman: Du fick den kommentaren innan du bifogade bios filen till dom därför tolkade jag det så.

Det högst upp är det senaste jag fick av dem. Det står förövrigt också datum när medlande skickats och tagits emot. Den 20:e skickade jag bios till dem, den 21:a säger det att det inte är ett officiellt bios.

Av Krauserman
Skrivet av Frankoz:

Jag tolkade det som att dom drog slutsatsen att bioset är flashat pga av hastigheten..
Jag har inte flashat bios på kortet och det kördes i korrekt hastighet när jag hade kortet och jag har inte ens någon ide om hur mining fungerar..

Jag tror det är något på din ende som strular.. för kortet är det inga fel på!

Vad har du för nätaggregat?

Fast jag bifogade det bios som är på kortet och de säger ju uttryckligen att det bios som är på kortet inte är ett officiellt bios från dem. Tror inte de drar den slutsatsen utifrån hastigheten bara. Varför skulle de ens fråga om bios för referens och sedan inte utgå från det i frågan om kortet är flashat eller ej?

Men jag har ett evga supernova g2 650w och det ska ju utan problem klara av ett rx 580.

Av Krauserman

Det är jag som köpte kortet. Det är ett Sapphire kort men oavsett vilket läge switchen är i så är det samma hastighet. Det är inte jag själv som hittat på att bios är flashat utan det är Sapphire som säger det efter de bad att få kolla på det när jag kontaktade dem angående problemet. https://imgur.com/m1N2PVu