Inlägg

Inlägg som danny69 har skrivit i forumet
Av danny69

Tyst laptop som jag inte behöver skämmas för

Hej!

Behöver en ny laptop för plugg och jobb i framtiden med främsta kravet att den är tyst och har 16gb ram. Sitter med programmering så en laptop jag kan koppla in en extra skärm i hade varit najs. Min budget just nu ligger på 16k men är flexibel eftersom det ändå är en investering. Har kollat runt ett bra tag men verkar sjukt svårt att hitta en laptop som inte är högljud som inte är en macbook vilket jag helst inte vill ha.

Tacksam för tips!

Av danny69

Gaming laptop för kodning/programmering

Tja!

Har precis börjat utveckla mina kunskaper inom ett flertal programmeringsspråk genom fristående kurser på universitet. Tanken är att börja plugga ett program till hösten men behöver en dator. Just nu har jag en Macbook air m2 8gm ram som jag tänker kanske är för klen med tanke på att det endast är 8gb ram. Jag har kollat på Gaming laptops för där får jag både en dator som klarar gaming men även kodning och programmering utan att behöva känna att den är för klen. Det enda jag är rädd för med gaming laptop är att den kanske låter för mycket. Min nuvarande är helt knäpptyst så det hade varit najs att kunna sitta i ett klassrum utan att folk kollar på en för att sin dator låter som ett playstation. Min budget är på max 16k så svara gärna om ni har några tips på laptop som är bra inom den prisklassen. Behöver inte vara gaming laptop men enda kravet är att den har minst 16gb ram och är inom prisklassen

Av danny69

Fula gamla gubbar som röstar igenom det mest efterblivna som finns.

Artikel 13 betyder bland annat att man kommer inte kunna lägga upp en meme på instagram eftersom ett par fula gamla gubbar tyckte det var nödvändigt att ta bort något som inte var ett problem. Instagram och andra sociala medier kommer behöva behöva ta bort bilder och videos eftersom personerna som delar inlägg inte är skaparen av bilden eller videon. Jag kommer inte kunna ladda upp en youtube video på en katt som dansar med en låt från NCS eftersom jag är inte skaparen av låten.

F TO PAY RESPECT FOR EU.