Inlägg

Inlägg som oscarfro har skrivit i forumet
Av oscarfro

@bottomprice: Har inte lagt till en återställningspunkt Går det att lösa på nåt sätt ändå?

Av oscarfro

@Strepto: Det var sannolikt en bugg, tror inte det är möjligt att köra två flikar av Fl samtidigt... Men nja det som märks är framförallt ljudkvalitén i Fl Studio, massa knastrande och inget behag överhuvudtaget. Sen känns det någorlunda kasst att datorn får jobba mycket mer än vad den behöver göra. Om jag har förstått det rätt sliter hög CPU samt minnesanvändning på datorn och dess prestanda så det är väl en utav anledningarna till att jag vill få detta fixat. Exempelvis använder min Google Chrome över 600 MB av minnesanvändningen när jag endast har YouTube uppe (knappt några program igång i bakgrunden heller) så något är det ju som inte stämmer

Av oscarfro

@Korgan: 16 GB-uppgraderingen är nog inte den lämpligaste lösningen för mig just nu :/ Hur går jag tillväga med ditt andra förslag?

Av oscarfro
Av oscarfro

C:\Users\oscar\OneDrive\Bilder\Aktivitetshanterare.PNG

Av oscarfro

Sämre prestanda efter nya uppdateringar

Jag har ett problem med min dator, använder en HP Laptop 15-da0xxx och gjorde nyligen några uppdateringar genom HP-programmet, alltså deras egna uppdateringar. Efter det försämrades min dators CPU drastiskt och minnesanvändningen är skyhög… Nedanför infogar jag systeminformationen:

Processor: Intel core i5-8250U CPU 1.60GHz 1.80 GHz
RAM-minne: 8,00 GB
System: x64-bitars

Använder FL Studio 20 väldigt mycket för musikproduktion och har inte haft några problem med CPU eller minnesanvändningen tidigare men efter uppdateringarna har det blivit problematiskt. Bara internet Explorer använder i skrivande stund 186,3 MB av hela min minnesanvändning, något som inte var aktuellt innan uppdateringarna. Skulle någon vänlig själ kunna hjälpa mig med detta?