Inlägg

Inlägg som HandsomeT har skrivit i forumet
Av HandsomeT

Oj, vad hemskt. Mindre billig skit från Kina.

Av HandsomeT

Har egentligen bara ett par PSP som jag emulerar gamla spel på. Blir kanske VITA framöver men PSP är ganska härlig och liten att ha med sig.

Av HandsomeT

Så mycket visste jag. Kan tillägga att jag tycker synd om folk som kastar pengar på någonting så banalt som FIFA 2021.

Av HandsomeT

Kollat streams länge men har aldrig varken subbat eller donerat pengar. Har inget länkat med twitch heller. Falska uppgifter i profilen och en e-postadress.

Av HandsomeT
Skrivet av anon336981:

Innehållet i böckerna är säkert fantastiska men jag har aldrig hittat charmen med att läsa böcker sida efter sida, tyvärr. Jag är däremot väldigt imponerad av de som hittar samma (eller bättre) upplevelse av att läsa böcker framför att se en film rulla.

Tror det är en mer intressant fråga; hur lär man sig uppskatta böcker?

Tycker inte heller om att läsa böcker så värst mycket men just liftarens guide gick bra. Douglas Adams skrev på ett sätt som tilltalade mig.

Finns nog på biblioteket.

Av HandsomeT
Skrivet av Alphahanne:

Läs dem då. Filmen är usel och gör inte böckerna rättvisa över huvud taget. Till och med den gamla TV-serien från 1981 är bättre än filmen.

Ja, filmen är kass. Marvin ska inte se ut som en Apple produkt.

Av HandsomeT

Randy Marsh i South Park kanske. Är som mest roligt när han reagerar överdrivet på någonting.

Av HandsomeT
Skrivet av Zemlan:

Håller med tyckte också om den. Det var gott om action, övervåld och fullt ös. Storyn kändes som sagt inte helt krystad heller utan dög gott. Det räckte för att vara en go actionrökare helt enkelt

Jag vet att min smak när det gäller filmer är inte värst sofistikerad men det skäms jag inte för xD

Ser alla möjliga filmer men vi är ju inte bortskämda med bra action nu precis. Tyckte jag såg att den får en uppföljare.

Av HandsomeT
Skrivet av UndaC:

Men tanke på att ingen här ens registrerat att Bridgeton existerar ungefär så känns det som att de inte pushat det så mycket i Sverige kanske bara?

Aldrig hört talas om det här i Finland heller.

Av HandsomeT

Extraction var riktigt bra. Sällan man får en bra actionrulle med bra story. Lite billiga explosioner kanske men det gick det att ha överseende med.

Av HandsomeT

Hade en naos för många år sedan. Vill minnas att den var väldigt bekväm men att knapparna gav upp väldigt fort. Måndags ex kanske vad vet jag.

Kör med enbart Logitech nuförtiden.

Av HandsomeT
Skrivet av KingCobra:

Ja det finns inte så mycket bossar och dungeons på lägre levlar.

Här är Asmongold (om du orkar med honom) närhan raidar lite högre levels i betan https://www.youtube.com/watch?v=g9y93CjadeU&t=1969s

Gillar Asmonbald i lagom doser. Han är rätt så rolig. Ska kolla senare.

Frågade streamern vad endgame är i och med att han bara joggade och samlade. Det han sade var att det var roligt att jogga omkring och titta på saker.

Avsaknaden av mounts och klasser är ett stort minus för mig.

Av HandsomeT

Kollade en stream igår. Verkade gå ut på att jogga omkring och samla saker. Såg inte så mycket av dungeons och bossar och sånt. Mest bara folk som joggade omkring.

Av HandsomeT
Skrivet av Wonk:

Vi vill alla kunna köpa billigt, få är beredda att köpa en borrmaskin Made in EU för 5000kr, när man kan köpa en kinesisk no-name för 500kr. Ingen politiker som vill ha kvar sitt jobb efter nästa val kommer försämra detta. Inte en riksbanken som inte är valbar av folket. Ergo: vi är alla giriga slavar i kapitalets ideologi. Vilket kommer leda oss i fördärvet, vi vet om att det finns en klimatkris sedan många år, men fortsätter med den kontraproduktiva konsumtionen tills majoriteten går under...

Nu är jag i och för sig en före detta snickare och skulle aldrig köpa en kinesisk borrmaskin för 500kr men förstår vad du menar.

Tycker det är så konstigt tänk bara. Om vi inte producerar något längre vad byggs våran ekonomi på? Att klippa varandras hår och att sälja varandra hus?

Av HandsomeT

Globaliseringen verkar lite skör. Kanske inte så smart att flytta all tillverkning till Asien. Räcker ju med att ett skepp fastnar i en kanal.

Men men... Att maximera vinst är ju allt här i världen.

Av HandsomeT

Jag tar det för givet att min mobiltelefon läcker som en sil men håller mig ändå borta från kinesiskt.

Av HandsomeT
Skrivet av Scarabeo:

Jag använder en Xbox 360-kontroll till i princip alla spel jag spelar. Det enda undantaget på senare tid är Disco Elysium där jag föredrog att använda mus och tangentbord.

Köpte en sån för flera år sedan. Använt den 3 gånger i cirka 10 minuter. Kommer alltid fram till att det känns för klumpigt jämfört med mus och tangentbord.

Av HandsomeT
Skrivet av Kyraal:

Jag glider helt klart många gånger över i översittarattityd, något som jag försöker arbeta med (med varierande resultat), för det gynnar ju direkt inte min sak när man som du gjorde ovan helt avfärdar allt jag säger med argumentet att jag inte säger det på rätt sätt.

Det är svårt att diskutera när man ofta står på så helt skilda sidor av en sak, och bägge sidor är helt övertygade om att man står på rätt sida, när sanningen förmodligen ligger någonstans i mitten där nästan ingen är villig att mötas.

Jag tycker själv att man absolut inte ska följa någon slags "woke checklista" som du kallar det, för det sätter lätt käppar i hjulet för kreativiteten, men det är å andra sidan heller inte bra när folk reagerar våldsamt negativt bara för att man t.ex. slänger in en transkaraktär, som om det vore någon slags livsfarlig handgranat eller skitig blöja.

Star Wars utspelar sig i "a long time ago in a galaxy far far away". Vet inte riktigt varför det måste innehålla identitetspolitik från 2000-talet. Blir ju bara konstigt och smörja av allt.

Sedan Disney köpte varumärket så har dom producerat några minuter bra Star Wars (i slutet av ma'amdalorian säsong 2). Det är något av en bedrift.

Av HandsomeT
Skrivet av Unaim:

Nästan lika pinsamt som det här "Åh nej, kommer ”de” efter era dataspel nu igen? 😣 Kom här så får du en kram." när man ska leka good guy.
För övrigt är det heller inte fel att kalla en pedofil för en pedofil och det är ingen som tjänar på att vi ska dra oss för att peka ut deras existens, förutom deras förespråkare men nu ska vi kanske inte peka finger och kalla vem som helst för pedofil bara för det, och just så tydligt blir det när man använder dåliga argument för att föra personlig preferens.

Men ändå vill jag dig tacka för dig och du som kan allt du vet och vet allt du tror.

Folk som tycker att det är bra att underhållning skapas utifrån en woke checklista med representation, genusperspektiv och utmanande av könsroller istället för att utgå ifrån en bra och intressant story tycks sakna förmågan att diskutera utan ad-hominem argument, översittarattityd och härskartekniker.

Inget att bry sig om.

Av HandsomeT
Skrivet av anon134512:

Hur vet du att hon ser det som ett plattform att trycka ut sina åsikter? Hon har ju varit med i fler spel där det inte skett.

Sluta vara så känslig.

Ursäkta? Var såg du en känslomässig reaktion?

Börjar bli rätt så tröttsamt bara att extremister ska pervertera omtyckta och beprövade koncept. Listan är lång vid det här laget.

Dessa människor får tycka vad de vill men varför inte skapa något eget istället för att förvränga vad som redan finns?