Inlägg

Inlägg som anon323063 har skrivit i forumet
Av anon323063
Skrivet av JexxitS:

Inte använt någon annan tråd-headset, förutom när jag lyssnat på lite podd hemma. Och då märker jag att bara sladden rör något så hörs det i öronen. Men har som du säger inte märkt lika mkt när jag använt Googles egna. Som förövrigt är ganska bra ljud i, tycker jag som inte är sååå kräsen.

Tack! Då e det alltså inte fel på telefonen, bra att veta 👍 men lurigt av Google! Håller med, gillar ljudet i lurarna man fick med, blir ju bara jobbigt den dag de går sönder 😣 Älskar min tfn i övrigt!

Av anon323063

Hej hej, jag postade en fråga om problem med tråd-headset med Pixel 3a i en ny tråd men kanske skulle jag skrivit frågan i denna tråd istället då det verkar vara här Pixel 3a användarna hänger Tacksam om ni kan hjälpa mig!

Jag har en Google Pixel 3a och har problem när jag pratar i tråd-headset med att mikrofonen 'plockar upp' bakgrundsljud och ljudet från att mikrofonen rör vid mina kläder så pass att jag hör det högre än vad personen jag pratar med säger.

Jag har testat med två olika tråd-headset med samma resultat.
Jag har testat bägge tråd-headseten med min gamla Nexus 5x och då funkar det finfint.
Jag har testat med wireless headset och då upplever jag inte detta problem, så det borde ju inte vara en brusreduseringsinställning i telefonen jag missat.

När jag var på väg att skicka in telefonen för reparation plockade jag fram kartongen som telefonen kom i och insåg att det kom med ett tråd-headset när jag köpte telefonen. Det är Googles egna headsetmärke. Testade dessa och med dem upplever jag inget problem med ljudet.

Jag har sett ett inlägg om detta från en användare på Googles supportforum men den personen fick inget svar.

Vad är detta? Ska Google Pixel 3a bara funka med Googels egna lurar?

Tack på förhand för lite återkoppling om hur erat ljud funkar när ni pratar i tråd-headset!