Inlägg

Inlägg som skoldborg har skrivit i forumet
Av skoldborg

Beställde från iphonehome nu. Leverans 16 april. Tänker man kan avboka om man mot förmodan hittar en butik med tidigare leverans.

Av skoldborg
Skrivet av Stolt4:

Jag bokade på Webhallen 15:e juni. Trodde i min enfald att trots förseningarna skulle jag nog få en så småningom, men nu har den här vågen kommit och sköljt över och jag står fortfarande utan. Samtidigt som jag ser och hör folk som lagt order betydligt senare än mig och fått den. Svårt att inte bli bitter.

Är det någon som har något hum om hur Webhallen ligger till med ordrar? Även om de haft en generellt högre orderingång borde det ju komma ikapp snart. Jag har nu sent omsider lagt beställning på några andra sidor, men alldeles för sent tyvärr.
Har varit Webhallen trogen i många många år, men efter det här så har jag svårt att känna något förtroende för dom.

Webhallen ger kontinuerliga uppdateringar om hur de ligger till med förhandsbokningar och ordrar i denna tråden: https://forum.webhallen.com/org/webhallen-sverige/d/ps5-ny-ti...

Senast jag kollade så låg de nånstans runt bokningar gjorda i maj-juni. De ligger långt efter, antagligen främst för att de öppnade förbokningarna månader före alla andra.