Inlägg

Inlägg som XiruN har skrivit i forumet
Av XiruN

Måste hålla med om The Witcher, riktigt kul Ge det några timmar för att komma in i det, sen så jävlar spelar man på bra!

Av XiruN

Måste nog säga att det allra första är när jag klarade ut Little Big Adventure 2 för många år sedan.
Efter det kommer nog Inidiana Jones, och sist men absolut inte minst så måste jag säga Half Life.

Peace.

Av XiruN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kona90
Vad är det som är så speciellt med Age of Conan om man får fråga? Har inte riktigt vart insatt i det spelet men det verkar vara en riktig stor grejj

http://www.ageofconan.com/

Av XiruN

Musen krånglar efter jag haft datorn avstängd

Jag har aldrig varit med om nått liknande men varje gång jag stänger av min dator och sen drar igång den igen, så slutar min mus fungera, man ser att den lyser och får ström. Vad jag behöver göra för att få den fungera är att bara dra ut och in usb kabeln, observera att det här händer bara när jag stäng av den inte om jag rebootar datorn.

Någon som har någon idé vad som kan vara fel? Eller kan det bara vara så att musen börjar sjunga på sista versen? (Har haft den ett par år)

Av XiruN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Boulund
Detta är ju den perfekta surf-/mail-/arbets-/msndatorn för sambos/flickvänner/äldre. Smidigt format, snygg (de klagar alltid på utseendet), säkerligen strömsnål och skälig prestanda.

Håller helt med där, precis vad jag tänkte också.

men, att ha den i vardagsrummet som en filmdator till tvn skulle väl sitta fint också? Eller är det för dåliga komponenter i den..

Av XiruN

men faktiskt, att det släpps efter sommaren är positivt för mig, då jag inte sitter speciellt mycket framför datorn under sommarn.
Men det är ju alltid tråkigt med förseningar

Av XiruN

Jag kan knappt bärga mig, vill ha en release nu!

Av XiruN

Verkar skoj, jag anmälde mig om att få en inbjudan. Eller har någon snäll själ här på swec en över?

PMa mig isåfall

Av XiruN

Att installera om uttagen borde få det att fungera igen, hm. Konstigt att det inte fungerar för dig, testa att installera om dom igen.

Av XiruN

Jag är ledsen då, men det här är utom min kunskap. Hoppas du kan hitta hjälp på något vis.

Av XiruN

men seti@home använder sig bara utav processorn? Inte min hemmaplan där, men kan det vara så att det kanske är något produktionsfel på den?

Av XiruN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av isecore
Jag ska dubbelkolla processorkylaren (det är den boxade som följde med) men den ligger rätt stadigt på omkring 48-52 grader. Man hör hur den spinner upp när man spelar.

Spelen är väl hyfsat påfrestande. Crysis, Unreal Tournament 3, Prey. Ungefär den klassen.

Då låter det inte som ett värmeproblem längre, isåfall borde samma sak hända när du spelar. För den startade inte om när du spelade?

Av XiruN

Vad har du för skärm?

Av XiruN

Hur ser temperaturen ut på din CPU under belastning? Har du kylpasta mellan kylflänsen och processorn? Sitter kylningen åt ordentligt?
Värmefel är vad jag tänker på när jag läser ditt inlägg. Fast iofs, du nämde att du kan spela på den, är det några krävande spel du använder då?

Av XiruN

Jag har fått exakt samma problem flera gånger, det jag gjort är att försöka starta den i felsäkert läge, ibland kan det ta upp till 4 - 5st omstarter innan den lyckas ta sig in i windows. När jag väl är i windows så startar jag bara om den och det går att gå in i normal läge.

Skumt, ja. Men det har fungerat för mig

Av XiruN

Ehm, har du kollat sladdarna så det inte är något glapp eller liknande?

Av XiruN

Hm, känner igen det där. Har haft ungefär samma problem, men jag ignorerade det bara och tillslut löste det sig självt. Har tyvärr inget tips till dig.

Av XiruN

En fläkt är inte så dyr, beställ med en extra

Av XiruN

Kanske något skit som kommit datorn? Har du testat att söka igenom den?

Av XiruN

Som xyz3po_856 sa, städa ur den ordentligt på damm för det du säger stämmer överens med överhettning. Hm du nämnde moderkortet, kan det vara så att nordbryggan blir för varm?