Inlägg

Inlägg som Lazerhawk har skrivit i forumet
Av Lazerhawk

Det här känns riktigt lovande! Överväger verkligen att byta till Iphone nästa gång om de kan få upp materialåtervinningen. Det i samband med deras bättre integritetshantering kan få mig att byta från Android vilket jag kört sedan min första smartphone.

Av Lazerhawk

Det är egentligen mest modulariteten som gör att jag gillar desktop, annars hade jag lätt kört laptop. Som sagts ovan så behöver alla prestandakomponenter kunna bytas ut över en längre tid för ett reellt genomslag.

Av Lazerhawk
Skrivet av Soir:

Öppna konto hos en annan bank och undvik att förlita dig mer på LK.

Vi har haft bra erfarenhet med Nordea och Danske Bank.

Jag kontaktade skandiabanken som omnämnts som kryptovänlig men det var tvärstopp där med. Det verkar som att bankerna verkar gå åt det hållet allihopa, och jag pallar inte flytta allt bara för att sedan få samma samtal från den nya banken efter 3 månader.

Jag kollade på kompletts kreditkort och det verkade ju bra, gjorde faktiskt en spontanansökan. Kommer nog i princip bara använda det till kryptoköp. Tack för tippset!

Av Lazerhawk

Är det någon som vet någon bank som funkar i nuläget? Jag blev uppringd av Länsförsäkringar efter att jag köpt med swish på BTCX och trustly på Trijo och medelandet var "en gång till och vi blockar allt". Otroligt frustrerande. Jag vågar inte heller testa riktigt eftersom att jag har ALLT hos LF, inklusive pensionssparande, företagskonto plus i princip hela familjen och släkten. Det får väl bli ISK och certifikat istället även om det inte känns lika bra.. Finns det någon annan väg man kan gå? Via Pay Pal eller Forex?

=(

Av Lazerhawk

Varje plot (standardstorleken 100gb) genererar typ 1,6Tb TBW så om du plottar 300Tb eller då ca 3.000 plots så motsvarar det ca 4.800 TBW. Om man inte har koll på vad man har i datorn är det rätt lätt att bränna t.ex sin boot disc. Sedan fins det vissa konsument SSDer som har rätt bra TBW. Min MP600 har T.ex 3600 TBW och kostar ju inte skjortan. En en annan minst lika viktig faktor vid plotting är sustained write men jag har inte sett någon sådan spec för Plottripper.