Inlägg

Inlägg som anon34061 har skrivit i forumet
Av anon34061

Det finns modeller som har 2 armar som du kan justera oberoende av varandra, men de är självklart dyrare.
https://www.maxgaming.se/skarmstativ/monitor-lcd-arm-with-gas...

Av anon34061

Jag som bilförare tycker att det är bra att det har införts en kontrollbesiktning av A och EPA-traktorer.
Mest pga att efter ha sett x antal trafikvidriga epa-traktorer på olika ställen i landet.

Av anon34061

Tyvärr finner jag inte svar på en av mina frågor i den där recensionen, och det är om det tempererade glaset är helt klart eller inte.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon34061
Skrivet av Gh0sTy^:

Hmm ok så bör inte vara några problem alltså¨?

Man får så olika svar....vilket iofs kanske är bra... men gör inte saken lättare o bestämma sig =S

Jag suttit i liknande situation som dig ett tag nu, men jag blev tvingad att öka min budget till 8k-8,5k för att få ihop ett paket som ger lite mer spelvärdighet, jag håller däremot utkik på begagnat marknaden efter de delar som jag ska ha...

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon34061
Skrivet av Gyhlen:

Flickvännen spelar WoW, Diablo och Overwatch med en i3 6100 och ett GTX 760 och det funkar alldeles utmärkt.

// Marcus

Vad har hon då för grafikinställningar i wow? Jag sitter på en likadan i3 som henne men ett gtx 960 och kommer inte upp i speciellt höga grafikinställningar om det ska flyta helt ok i raids...

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon34061

Kan du förklara för mig varför han ska ha ett moderkort för en skylake när du väljer en kaby lake processor? De 2 komponenterna spelar inte på topp ihop, dessutom så behövs det ej ett moderkort som möjliggör överklockning när du inte väljer en överklockningsvar processor. Att däremot välja ett moderkort som spelar bra ihop med processorn du har valt är inte så stor prisskillnad.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon34061

Phantek eclipse P400 Tempererat glas

Hej.
Jag undrar om det är någon här inne som har köpt ett sådant chassi och kan svara på lite frågor om det samt langa lite bilder (på just det tempererade glaset).

Av anon34061
Skrivet av ddog:

När jag för några år sedan jobbade för en av de stora hemelektronikkedjorna hade vi som standard att dra av 20% per år i nyttaavdrag(Avrundning neråt) så 1,5 år skulle fortfarande vara 20%.
Sedan hade vi antagligen i detta fall skickat in dator för reparation av usb port och dragit av det på summan.
Med stor sannolikhet hade det inneburit byta av moderkort + arbete vilket hade blivit väldigt mycket mer än de 800 som dom väljer att dra av för dig.
Så dom 800 hade jag absolut inte klagat på men kanske försökt pressat ner nyttoavdraget lite till.

Kan inte minnas om 20% var praxis eller var något som kedjan jag jobbade på hade satt själva.

Ca 2000 tycker jag att det har rätt till att dra av utan att bråka.
Dock vad gäller det andra, att datorn skulle funka för spel låter jag vara osagt. Däremot säger du att datorn började krångla några månader efter att du köpt den. Den dator borde inte klarat GTA någonsin så du borde isåfall lämnat tillbaka den direkt till butiken.

På firman jag arbetade för vår nyttjandeavdraget 20 per påbörjat år (men då hade vi 30 dagars öppet köp, vilket innebar att från dag 31 så var det 20% i nyttoavdrag).

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon34061

Jag har ett GTX 980 grafikkort, och ett chieftec fulltower.
Jag är iinte så säker på om jag vill hoppa på Inte-tåget, jag har alltid använt AMD så jag funderar på att fortsätta på det spåret.

Av anon34061

Bjud honom på taco bar med en massa corona

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon34061

Ny dator.

Hej det är så att jag ska köpa en ny dator jag har chassi, grafikkort o h hårddiskar så vad jag behöver är ram, moderkort, psu och cpu. Min budget är rätt snål dvs 4000 kan sträcka mig till 4500 om det skulle vara.en stor uppgradering.

Vad jag ska göra med datorn är främst spela wow och streama film.

Av anon34061

Om vi säger att vi kör utan hdd vad kan det då bli för kul, os och hdd finns redan

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon34061

Köpråd av ny dator

Hej jag har tänkt mig att bygga en lite lättare spelrigg, men jag kan inte bestämma mig om jag vill köra på Intel eller amd.
Min budget är runt 4000 och chassi har jag, så vad jag behöver är moderkort, cpu, psu, minnen samt grafikkort. Det hade varit schysst med en billig hdd med men det är inget måste.
Spelen som spelas är för tillfället lol och wow: legion.
Jag ser gärna att jag får ut så bra grafik som möjligt av de spelen utan massiva fps-drops.

Av anon34061

sup ner honom och sätt honom på första bästa flyg till valfritt asiatiskt land.... Det råkade en av mina vänner ut för, han vaknade upp på en främmande soffa i ett främmande land (han vaknade i tokyo)

Av anon34061

http://vparts.se/se/v70/volvo-v70-2008/teknik-tillbehor/extra... den borde passa om man räknar till måtten.

Av anon34061

Förutom de självklara tipsen om att kolla servicebok och liknande så har jag inga bra tips då du vcerkar ha ha bestämt dig över vilken bil du vill ha.

Av anon34061
Skrivet av alex_farnstrom:

de har rättighet att försöka reparera den igen, men många butiker brukar vara tillmötesgåendes om man pratar med dem, för att behålla dig som kund, blir problem en tredje gång har du rättighet att häva köpet och få pengar tillbaka på telefonen.

Nja, det du säger angående tredje gången har man rätt till hävning... Det gäller endast vid samma fel...

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon34061
Skrivet av Turbonisse:

Etanol har ca 30% lägre energi innehåll. Energin i bränslet är det som tar dej i mål, så att säga.
Lite snabb huvud räkning ger:
E10 (95 ron) 90% bensin / 10% etanol = 97% energi innehåll mot ren bensin.
E5 (98 ron) 95% bensin / 5% etanol = 98.5% energi innehåll mot ren bensin.
Mao under idealiska förhållanden borde du komma 101.5 mil, mot 100 mil innan soppa torsk. Detta under idealiskt lika förutsättningar, med samma med/mot vind, inga omkörningar, inte ligga bakom en traktor i fem kilometer osv... mao högst osannorlikt att man kan märka någon skillnad i verkligheten. Om pris skillnaden är 1.5% eller mindre, skulle jag också tanka 98. Vet inte vad det kostar där du tankar, men här är skillnanden större.

Min bränsleåtgång är på 95/e10 0,67 milen medan på 98 0,59 per mil vilket. Gör att jag tjänar in de pengar jag lägger ut för 98 oktan när jag kör så pass långt och det är såklart vid olika förutsättningar så som trafik och vindförhållanden. Nu kör jag visserligen endast på större vägar så traktorer slipper jag. Men de olika gångerna jag åkte så fanns det inga större hinder så som trafik och vägbyggen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon34061

Jag kör visserligen bil, men jag märker av skillnaden i att bilen drar mindre bränsle på en viss sträcka.
Jag kör en gång i månaden runt 100 mil enkel resa till mina föräldrar (samma väg varenda gång) och har jag tankat 95 oktan så måste jag tanka ca 5 mil innan jag kommer hem till de (visst det är rätt långt på 95 medan om jag kör på 98 så kommer jag hem till de samt att jag kan köra lite där innan jag tankar.

Av anon34061

Personligen valde jag Homeplug då jag slapp dra en kabel tvärs genom lägenheten... kopplade homeplugen rakt till jacket i väggen sedan den andra pluggen sitter vid tv:n som delar ut internet till iptv 2 datorer och en ps3